Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šenov zaskočil vedoucí Frenštát, přesto prohrál


Branky


8

Šenov na své půdě přivítal první celek tabulky z Frenštátu. První zápas skončil vítězstvím Frenštátu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Frenštátu vyšel úvod, Šenov dokázal v závěru vyrovnat

Frenštát do utkání vletěl jako uragán. Hned v první minutě však nedokázal proměnit svůj samostatný nájezd Klimpar. Ve 2. minutě se však už hosté radovali. K zakončení se dostal Malý, který hlavou dostal míč do sítě – 0:1. Poté se hra na chvíli uklidnila. Hosté začali lépe pracovat, ale šance si nevytvořili. Ve 22. minutě se opět prosadili hosté. Přesněji znovu Malý. Ten tak svou krásnou střelou z dvaceti metrů zvýšil náskok – 0:2. Ve 24. minutě domácí snížili. Po faulu na Kopela se k pokutovému kopu postavil Bernatík a svůj pokus proměnil – 1:2. Frenštát poté převzal otěže hry. Své šance však neproměnil. Po vlastní chybě v obraně však inkasovali. Ve 44. minutě domácí dokázali vyrovnat, kdy se prosadil Kopel – 2:2. Do konce poločasu už moc nezbývalo, a tak se nakonec šlo do šatny za vyrovnaného stavu.

Hosté znovu odskočili o dvě branky, domácí snížili a diváci viděli dvě červené karty

Hostům se opět povedl vstup do poločasu. V 50. minutě se dostal do samostatného úniku Klimpar a tentokráte se nemýlil – 2:3. O minutu později přidal stejný hráč další branku. Opět se dostal do nájezdu a levou nohou i s přispěním tyče, zvýšil – 2:4. Frenštát začal hrát více profesorsky a to se jim nevyplatilo. V 70. minutě domácí snížili. Kopel vyškolil obranu soupeře a suverénně zakončil – 3:4. V 77. minutě navíc dostal hráč Frenštátu červenou kartu. Po zkratu a zbytečném strčení do hráče se Jiří Kovář poroučel do sprch. Domácí Šenov si však nevytvořil žádnou příležitost, která by stála za zmínku. V 87. minutě se hra v poli vyrovnala. Po druhé žluté kartě navrátilec Szarowski opustil hřiště. V závěru se již nic neudálo a Frenštát vyhrál na půdě posledního Šenova divokým výsledkem 3:4.



Ohlasy k zápasu


SK Šenov
Libor Král, vedoucí mužstva: “Ze začátku byli hosté agresivní, rychlí a potvrzovali, proč jsou asi první. Za chvilku jsme prohrávali 2:0, ale do poločasu jsme do vyrovnali na 2:2. Celý zápas jsme se ale drželi ve hře. Sice zase odskočili o dva góly, ale my jsme dokázali snížit. Konec byl velmi hektický. Není to zaujatost, ale co opět předváděli rozhodčí, to nemá obdoby. Lidi, co viděli zápas, tak mi dají za pravdu. Nechci se vymlouvat na rozhodčí, protože opravdu byl Frenštát dobrý. Kluci pro udržení chtějí udělat maximum, ale tohle nás sráží.“

SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
Radim Špaček, kapitán mužstva: “Myslím si, že do zápasu jsme nastoupili velmi aktivně. V úvodu jsme se dostali do vedení a poté jsme přidali i druhou branku. Mysleli jsme si, že nám to vítězství spadne do klína, ale naše defenzivní činnost nebyla určitě dobrá. Domácí snížili z penalty a v závěru ještě dokázali vyrovnat gólem do šatny. V kabině byla bouřka, což se vyplatilo. Za pár okamžiků ve druhé půli jsme opět vedli o dva góly. Pak se hostům podařilo snížit na 4:3. Dopředu jsme hráli celkem solidně a dostávali jsme se do šancí, které jsme bohužel neproměňovali. Vzadu jsme ale měli okýnka, které určitě nesluší nejlepší obraně v přeboru. Obrana činnost byla prostě špatná. Hra určitě nebyla dobrá.“



Sestavy


SK Šenov
I. Rajko [-] - K. Klos [-] , D. Bernatík [-] , M. Maleňák [-] , M. Koďousek [-] , M. Aniol [-] , Z. Bednář [-] , J. Kopel [-] , D. Klimša [-] , T. Nguyen [-] (82. R. Bednář [-] ) , J. Stibor [-] (70. M. Klimša [-] )

SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
R. Šimara [-] - R. Vaverka [-] , D. Renta [-] , J. Kovář [-] , P. Klimpar [-] , J. Malý [-] , O. Walder [-] (90. M. Bartoň [-] ) , M. Bolcek [-] , R. Špaček [-] , J. Farský [-] , R. Žitník [-] (46. V. Jurek [-] )

ŽK: 4. Z. Bednář , 14. D. Klimša , 23. R. Szarowski , 56. J. Kopel , 76. M. Klimša . ČK: 87. R. Szarowski - 77. J. Kovář .
Hráči zápasu: J. Kopel - J. Malý , P. Klimpar .
Počet diváků: 253. Rozhodčí: FUTERKO Martin - SLANÝ Jan, JURAJDA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip experta: výhra hostů

Hosté si nemohou dovolit další zaváhání, navíc mají proti domácím jasnou hráčskou kvalitu. Pro mě tedy jasná výhra hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů