Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlubina doma prohrála s Břidličnou


8

Hlubina na svém hřišti přivítala Břidličnou. Ta z úvodního vzájemného zápasu vyšla lépe a získala tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Hlubina vstoupila do zápasu aktivně a nepouštěla moc hosty k míči. Přesto se Břidličná dokázala prosadit a vstřelila úvodní branku. V 7. minutě odražený míč se dostal na kopačky hostujícího týmu. Ze třiceti metrů poté napřáhl Simichanidis a jeho střela nádherně zaplula do brány – 0:1. Hosté více zalezli a hráli z obranného bloku. Domácí tak museli hrát do plných a dobývat bránu. Pár šancí si vytvořili, ale gólovou radost jim buď zkazil gólman nebo branková konstrukce. Přímo vyložené šance se jim nepodařilo přetavit v branku a poločas skončil jednobrankovým vedením pro hostující tým z Břidličné.

Domácí nedokázali vyrovnat, hosté stvrdili vítězství v závěru

Druhá půle nebyla nijak oslnivá. Domácí se stále hnali za vyrovnáním. Vše však přišlo vniveč. Hosté stále bránili a hráli na protiútoky. Průběh druhého poločasu toho příliš nenabídl. Hlubina hrála do zformované obrany Břidličné a nedokázala si vytvořit žádnou větší příležitost, která by stála za zmínku. Diváci viděli spíše bojovný než pohledný fotbal. Naopak závěrečné minuty byly velice hektické. Domácí zahrávali asi tři standardní situace. Z jedné z nich se málem dokázali prosadit. Hlavičku domácích však dobrým zákrokem zneškodnil Otoupalík. Poté přišla ještě jedna standardka Břidličné. Bohužel se míč odrazil ke kopačkám hostů a šli do otevřené obrany. Míč se dostal opět k Simichanidisovi a ten tak potvrdil výhru hostů – 0:2. Už se ani nerozehrálo a rozhodčí odpískal konec utkání. Břidličná si tak odvezla z těžké půdy Hlubiny všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Unie Hlubina
Jan Krčmařík, hráč: “Pro nás to byla krutá porážka, protože mi přišlo, že kromě deseti až patnácti minut, kdy nás trochu hosté zatlačili, jsme byli po celý zápas lepší. Gól jsme dostali z ojedinělé střely asi ze třiceti metrů. Bohužel v tomto zápase nestálo štěstí na naší straně. Minimálně bod z tohoto zápasu jsme si zasloužili."

TJ Břidličná
Marcel Cudrák, hráč: “Konečně za tři body. Dobrý zápas na kvalitním terénu. To se vždycky hraje lépe. První poločas jsme tam měli dost příležitostí na to vést o dvě branky, ale bohužel se to neproměnilo. Ve druhém poločas hráli spíše domácí a měli spoustu centru a závarů. Chtěli jsme rozhodnout z brejku, ale ten přišel až v devadesáté minutě. Super tři body, protože z Hlubiny soupeři body vozit nebudou.“



Sestavy


TJ Unie Hlubina
J. Otoupalík [-] - J. Hanauer [-] (85. M. Tóth [-] ) , J. Krčmařík [-] , A. Hubeňák [-] , J. Podraza [-] , M. Blokša [-] (79. J. Skýba [-] ) , O. Klíma [-] , M. Sasko [-] , A. Procházka [-] , J. Vančo [-] , J. Schmutz [-] (78. M. Bláha [-] )

TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - M. Minich [-] (85. L. Pella [-] ) , M. Čanecký [-] , D. Hoffmann [-] , M. Daříček [-] - P. Simichanidis [-] , L. Mohyla [-] (79. J. Holčák [-] ) , D. Jiřičný [-] - A. Ondra [-] , M. Cudrák [-] (87. D. Zacpal [-] ) - L. Dvořák [-]

ŽK: 73. J. Krčmařík - 82. M. Minich .
Hráči zápasu: P. Simichanidis .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: VIŠČOR Michael - OCHODEK Jiří, SVOBODA Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip experta: remíza

Domácí se dostali do herní pohody, kterou potvrdili už minulé kolo ve Frenštátu. Užívají si fotbal a potrápí také Břidličnou, která navíc na jaře nemá úplně oslnivou formu. Věřím, že může padnou hodně branek, např. 3:3.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích