1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2019 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Český Těšín porazil Petrovice gólem z kraje druhé půle


Branky


6

Český Těšín doma přivítal Petrovice. První vzájemný zápas skončil těsným vítězstvím Českého Těšína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle byla bojovná, moc toho ale nenabídla

Domácí v minulém zápase dokázali zvítězit nad Starou Bělou, a tak chtěli doma přidat další vítězství. Petrovice zase v minulém kole remizovali na půdě Pusté Polomi. Zápas začal v dobrém tempu, ale i díky počasí se začalo hrát o trochu pomaleji a klidněji. Bojovalo se mezi šestnáctkami. Více ze hry měli však domácí. Ti si dokázali vytvořit pár zajímavých situací, avšak ani v jedné z nich nedokázali vyzrát na hostujícího brankáře Majerczyka. Hosté z Petrovic si toho moc nevytvořili, a tak se šlo do kabin za nerozhodného a bezbrankového stavu.

Hosté zahodili penaltu a domácí je potrestali

Druhá půle začala opravdu ve vysokém tempu a tlaku hostů. Již po pár minutách se po chybě v domácí obraně a následném faulu pískala penalta. Hosté ji však nevyužili a nechali vyniknout domácího brankáře Pechu, který ji skvělým zákrokem zneškodnil. A tak se potvrdilo staré známe pravidlo nedáš – dostaneš. V 54. minutě tedy hosté ujali vedení. Po kombinaci ve středu pole a následné krásné individuální akci po levé straně od Flowarczného, který míč naservíroval Vlachovičovi, který si s nabídnutou příležitostí dokázal poradit a vstřelil jediný, a tím pádem rozhodující, gól utkání – 1:0. Hosty tato branka položila a do konce zápasu si toho opět moc nevypracovali. Domácí si výsledek uhlídali a zápas dohráli v klidu a bez zbytečných chyb, které by je mohli připravit o tři body. Zbytek střetnutí se odehrával mezi šestnáctkami, především na kopačkách Českého Těšína. Domácí tak vybojovali druhé těsné vítězství v řadě a získali na domácím hřišti všechny body. Hosté odjíždějí s prázdnou.

Český Těšín v příštím kole čeká zápas v Pusté Polomi. Petrovice doma přivítají Háj ve Slezsku.



Ohlasy k zápasu


FK Český Těšín
Lubomír Luhový, trenér: “My jsme se připravovali na těžký zápas, protože Petrovice jsou pro nás takové menší derby utkání. Nehráli jim dva důležití hráči, u kterých jsem očekával, že budou hrát. Průběh zápasu byl jako naše dva předchozí. Vytvořili jsme si tutovky a opět jsme je nezužitkovali a poločas tak skončil 0:0. Po přestávce jsme udělali chybu a faulovali ve vápně. Gólman nás naštěstí podržel a penaltu chytil a o pár minut později jsme dokázali jít do vedení my, které jsme nakonec uhájili. Kvituji přístup kluků k zápasu. Na tréninku se často věnujeme koncovce, ale bohužel nedokážeme je proměnit. Dvakrát jsme vytěžili výsledek 1:0, takovým Chelseaovským výsledkem. Spokojenost je, ale musíme vylepšit tu koncovku."




Sestavy


FK Český Těšín
V. Pecha [-] - V. Bujok [-] , P. Šiška [-] , M. Folwarczny [-] (74. J. Zogata [-] ) , M. Vlachovič [-] , D. Michalisko [-] (63. M. Krucina [-] ) , M. Sostřonek [-] , D. Siekiera [-] , D. Bolek [-] , P. Matuszek [-] , O. Byrtus [-]

TJ Lokomotiva Petrovice
K. Majerczyk [-] - M. Reichl [-] , L. Alman [-] , A. Ostáš [-] , D. Gill [-] , J. Kubišta [-] , M. Sikora [-] , J. Paduch [-] (58. J. Kuljovský [-] ) , D. Makula [-] , P. Chwastek [-] , J. Gatnar [-] (78. M. Šiška [-] )

ŽK: 9. M. Folwarczny , 37. P. Šiška , 67. V. Bujok , 84. M. Sostřonek , 88. J. Zogata - 26. L. Alman , 30. D. Gill .
Hráči zápasu: V. Pecha , M. Sostřonek , M. Vlachovič .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DEDEK Vojtěch - ŠUJAN Stanislav, ŠABACKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Martin Štverka
Tip experta: výhra hostů

Vyrovnaná mužstva, ale štěstí se přikloní k hostům.

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza