1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Háj porazil trápící se Šenov


Branky


9

Šenov doma přivítal Háj ve Slezsku, který v minulém kole zvítězil o tři branky a stejným rozdílem vyhrál i v tomto utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Háj do půle dokázal vsítit tři branky

Hosté byli na utkání skvěle připraveni a nepřipustili žádné zaváhání. Ve 14. minutě se ujali vedení. K přímému kopu se postavil Konvička a svou střelou k tyči otevřel skóre zápasu – 0:1. Háj si vytvořil spoustu šancí. Domácí již od začátku vypadali odevzdaně, čemuž napovídá i jejich současná situace. Ale pojďme zpět k utkání. Ve 37. minutě předvedl Dao své kouzelnické představení. Svými kličkami obešel dva protihráče a dokázal prostřelit gólmana domácích – 0:2. Ve 43. minutě se levý záložník Komárek ocitl před vlastní stoperskou dvojicí a svou špatnou přihrávkou dozadu nahrál domácím do šance. V úniku dva na gólmana ale domácí selhali a Bartoš míč chytil. Z následného protiútoku udeřili hosté. Dao opět obehrál dva protihráče a obstřelil gólmana – 0:3.

Oba góly padly v závěru

Druhý poločas začal úplně jinak, než ten první. Bez náboje, bez odhodlání. Žádná pastva pro oči. Kupila se chyba za chybou s nepřesnostmi na obou stranách. Háj sice více méně diktoval tempo hry, ale nehrál moc kolektivně. Hodně hracího času se odehrálo mezi šestnáctkami. Domácí se nakonec z ojedinělé šance dokázali prosadit. V 88. minutě vytvořili hosté obrovskou hrubku. Špatnou rozehrávkou opět přihráli soupeři do samostatného úniku a Koďousek se tentokrát nemýlil – 1:3. Domácí otevřeli hru, ale na to doplatili. V 90. minutě se dostal do šance Továrek a obstřelil Rajka – 1:4. Zbytek toho už víc nepřinesl a Háj tak odjíždí se všemi body.



Ohlasy k zápasu



TJ Háj ve Slezsku
Kamil Matěj, vedoucí mužstva: “První poločas jsme hráli skvěle. Vytvořili jsme si řadu šancí a tři z nich jsme proměnili. Především gól na 0:3 byl stěžejní v tomto utkání, protože kdybychom dostali gól do šatny z předchozí akce, tak by nás to nejspíš rozhodilo. Ve druhém poločase jsme přestali hrát fotbal jak my, tak domácí. Měli jsme spoustu šancí a tím, že jsme si nedokázali přihrát a místo přihrávky hráči volili kličku do tří hráčů. Místo abychom je rozebrali se vším všudy, tak jsme se třepali o výsledek. Velice špatný druhý poločas. Mohli jsme dát spoustu gólů. Soupeř byl statický a neměli skoro nic. V prvním poločase akorát zahrozili ze standardek a to bylo všechno. Sice jsme vyhráli 4:1, ale ta hra ve druhém poločase tomu neodpovídala. Máme ale tři body a jedeme dál zápas od zápasu.“



Sestavy


SK Šenov
I. Rajko [-] - - J. Stibor [-] (71. M. Stehlík [-] ) , K. Klos [-] , D. Bernatík [-] , M. Koďousek [-] , L. Svoboda [-] , Z. Bednář [-] , J. Kopel [-] (76. O. Stařičný [-] ) , D. Klimša [-] , V. Babič [-] , M. Aniol [-]

TJ Háj ve Slezsku
J. Bartoš [-] - P. Konvička [-] , M. Vyležík [-] , J. Stošek [-] , Š. Blažej [-] , T. Trupl [-] (76. J. Lampa [-] ) , L. Malcharek [-] , L. Komárek [-] , J. Jesch [-] (53. P. Uvíra [-] ) , I. Janíček [-] (68. Š. Továrek [-] ) , P. Dao [-] (73. O. Prokša [-] )

ŽK: 80. Z. Bednář , 90. M. Koďousek - 57. T. Trupl .
Hráči zápasu: M. Koďousek - P. Dao , P. Konvička .
Počet diváků: 215. Rozhodčí: LALÍK David - PICMAUS Jiří, JURAJDA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Šenov je poslední a na jaře se mu nedaří. Háj si odsud odveze tři body.