Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2019 15:00

30.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Bělá získala důležité tři body v boji o záchranu


Branky


10. L. Macík , 13. P. Fárek , 40. M. Petrík , 51. M. Richtár - 4. M. Aniol , 62. J. Kopel , 89. M. Aniol
6

Poslední Stará Bělá doma vyzvala předposlední Šenov. Ten by v případě výhry utekl Staré Bělé již o šest bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šenov se ujal vedení, Stará Bělá však do poločasu výsledek otočila

Zápas začal ve velkém tempu. Již po 4. minutách se radovali hosté. Z rohového kopu se trefil stoper Marek Aniol - 0:1. Šenov se ale z vedení neradoval moc dlouho. Stará Bělá odpověděla dvěmi slepenými brankami. Nejprve v 10.minutě dopravil míč do sítě Lukáš Macík - 1:1. A o 3. minuty později se trefil Prokop Fárek - 2:1. Poté se hra trochu uklidnila a hrálo se spíše mezi šestnáctkami. Fanoušci domácího týmu se však radovali ještě z jednoho gólu. Milan Petrík svou střelou ze 40. minuty překonal brankáře Matěje Kliszmu, který zaskakuje za zraněného Radka Szarowského, a upravil tak skóre prvního poločasu na 3:1.

Stará Bělá šla do vedení o tři góly, Šenov i přesto sahal po bodu

O přestávce ani jeden z trenérnů neudělal žádnou změnu v sestavě, a tak druhý poločas začal ve stejném složení na obou stranách. Vstup do druhé půle vyšel lépe domací Staré Bělé. V 51. minutě zvyšoval Matyáš Richtár už na 4:1 a zdálo se být po zápase. Šenov ale nesložil zbraně a v 62. minutě stav zkorigoval Jarmil Kopel - 4:2. Hosté měli po zbytek zápasu více ze hry, ale bohužel gól né a né přijít. Dočkali se až v 89. minutě, kdy dal svou druhou branku v utkání Marek Aniol - 4:3. Na víc už jim však nezbyl čas.

Domácí Stará Bělá tedy zvítězila nad Šenovem v poměru 4:3 a do jara nakročila důležitým vítězstvím v cestě za záchranou v soutěži.

 



Ohlasy k zápasu


FK Stará Bělá
Miroslav Salač, trenér: "Věděli jsme, že je to důležité utkání, de facto o šest bodů. Až na obdržený gól jsme první půli zvládli. V kabině jsme si řekli, že nebudeme hrát nějakou zadovku a udržovat výsledek, ale hrát otevřeně. Vstup do druhého poločasu nám vyšel a dali jsme na 4:1. Pak jsme ale udělali dvě hrubice a soupeř obě potrestal. Nakonec jsme to ubránili a můžeme být rádi za body, které teď hodně potřebujeme"

SK Šenov
Libor Král, vedoucí týmu: "Již v průběhu týdne jsme měli smůlu. Zranila se nám brankářská jednička (Radek Szarowski - pozn. redakce), který má vykloubený malíček a včera ještě další klíčový hráč Marek Maleňák, který má koleno v háji. Zápas začal dobře, když jsme vedli 1:0. Bohužel to netrvalo dlouho a domácí se ujali vedení po velice šťastných gólech. Dle mého velice vyrovnaný zápas, ve kterém jsme měli více ze hry. Pro nás velice smolné utkání. Kdyby utkání skončilo remízou, tak by to bylo zasloužené."



Sestavy


FK Stará Bělá
J. Hruška [-] - L. Pilch [-] , L. Macík [-] , J. Tomek [-] , P. Fárek [-] , J. Dziža [-] (89. J. Kačer [-] ) , J. Vidiševský [-] , D. Kožík [-] , M. Petrík [-] (90. D. Pešek [-] ) , M. Rusinko [-] (77. J. Jurásek [-] ) , M. Richtár [-]

SK Šenov
M. Klimsza [-] - K. Klos [-] , V. Babič [-] , T. Nguyen [-] (67. O. Stařičný [-] ) , M. Klimša [-] (72. M. Kvasňák [-] ) , D. Bernatík [-] , M. Koďousek [-] , M. Aniol [-] , Z. Bednář [-] , J. Kopel [-] , D. Klimša [-]

Hráči zápasu: L. Macík , M. Richtár , M. Petrík , P. Fárek - M. Aniol .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: VIŠČOR Michael - ŠUJAN Stanislav, ŠABACKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: remíza

Jan Chryczyk

Expert: Jakub Lichovník
Tip experta: výhra domácích

V souboji o udržení v soutěži bude šťastnější domácí tým.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích