0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 11:00

26.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halámky doma podlehly Peči a skončily na předposledním místě tabulky


Branky


19

Domácí nastoupili s cílem vyhrát a zkusit skončit alespoň na třetím místě od konce, i když věděli, že soupeři budou mít velkou výhodu v později hraném termínu. To se nakonec potvrdilo, protože rezerva Nové Bystřice si pohlídala utkání ve Stráži, kterou deklasovala a nechala společný tým Halámek/Hranic na předposledním místě, vzhledem k lepšímu vzájemnému zápasu by jim však ani vítězství nepomohlo. Výborně poskládaný tým Peče nenechal ale nic na pochybách a s jistotou vyhrál, prim hráli opět bratři Novákové, kteří vysoce tuto soutěž převyšují. Výsledek mohl být ale hokejový a kdyby domácí využili jenom polovinu z obrovských šancí zřejmě by vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách, hosté byli produktivnější

Zápas se hrál za brutálního dusna a své fotbalové umění začali bratři Novákové ukazovat od prvních minut. Tito borci totiž vrchovatou měrou převyšují okresní přebor a je až s podivem proč zde ještě hrají. Peč je tým poskládaný velmi dobře od zmiňovaných bratří Nováků přes zkušeného zadáka Zamazala, dále Krtka a kapitána Doležala. Již ve 3. minutě se prohnal jeden z Nováků domácí obranou a jen těsně minul bránu. Na druhé straně měl tentokrát Pavel Novák v dresu domácích podobnou možnost, ale také minul. V 17. minutě dobře sklepl Kliment na malém vápně pro Macha, ten ale z jasné tutovky z malého vápna vysoko přestřelil hostující branku Peče. Domácí se chtěli vyrovnat hostujícím šikulům a příležitosti k tomu skórovat opravdu měli, ale jejich koncovka je jako v celé jarní části žalostná a to se nakonec projevilo jako rozhodující. V 27. minutě trefil jeden z bratří Nováků tyč a to bylo poslední varování pro domácí, protože pak již oba bratři udeřili. Nejprve po perfektním útoku se sérií přihrávek dostal do uličky Josef Novák a nedal Korandovi šanci v 35. minutě - 0:1. O tři minuty později si pendolino Jirka Novák nastavil trať a prohnal se zkoprnělou domácí obranou a podél gólmana bezpečně ve 38. minutě zvýšil na 0:2. Vedrem opaření domácí měli druhou tutovku, když na malém vápně zůstal osamocen předstoper Duda a mohl se zeptat kam to gólman chce, ale z blízkosti hlavou vůbec netrefil bránu a vysoko přestřelil. To byl právě rozdíl v proměňování šancí.

Peč si odváží všechny body

Ve 48. minutě hosté podruhé trefili v zápase tyč a poté obránce Juráň tak dlouho stíhal hostujícího útočníka až ho na malém vápně nesmyslně sestřelil. Na penaltový puntík si balon postavil Zamazal, ale vybral si stejnou stranu jako Koranda a ten jeho málo razantní střelu vyrazil a držel domácí při životě. Toto oživení mohl znásobit domácí Pavel Novák, který kopal trestný kop místo zraněného Jirky Herzoga a trefil také tyč. O pár minut později stejný hráč se dobře uvolnil, ale trefil pro změnu břevno brány Peče. Takže na jasné šance domácích 4:0, tyče 2:2 ale skóre 0:2. V 64. minutě po krásném centru M. Slavíka opět domácí zazdili, když z voleje Pospíšil nechal vyniknout Hlaváčka a ten šanci domácím znovu zlikvidoval. To na druhé straně se nádherně po rohovém kopu do míče opřel kapitán Tomáš Doležal a nikoliv z penalty jak je uváděno v zápise, ale luxusně z voleje bombou pod víko v 68. minutě zvýšil již na 0:3. Domácí nepolevovali ve snaze vstřelit kontaktní branku, vše ale bylo zakleté. V 70. minutě se ocitl znovu sám domácí Pavel Novák a znovu si vylámal zuby na Hlaváčkovi, který prostě exceloval a vyrazil z bezprostřední blízkosti jeho střelu. A konečně v 85. minutě se zmar domácích dovršil, když ukázali co se vyloženě dá nedat. Přišel znovu přesný centr od M. Slavíka do malého vápna a opět Hlaváček nadvakrát zničil domácí borce a po druhém odrazu dokázal T. Trsek přestřelit bránu i ze dvou metrů. Ten nastoupil i s přetrženým křížovým vazem a nutno před ním smeknout, na podzim jej čeká operace. Na šance tak utkání skončilo asi tak v poměru 9:7 ale na góly jasně 0:3. Domácí ukázali kde je celé jaro nejvíce tlačila bota a to v produktivitě bez útoku, který na podzim měli a proto skončili na konečném předposledním místě. Hosté byli výborně připravení a domácí tak přehráli.

Autor: Jiří Samec



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): Chtěli jsme se doma rozloučit vítězně ,ale naši borci ukázali co se doslova dá nedat a nechali vyniknout hostujícího Hlaváčka. Co je platné, že si znovu vytvoříme spoustu šancí, ale v jejich proměňování jsme prostě tragičtí. Ukázalo se že perfektní podzimní výkony nás na jaře opustili a poté co nemohli nastupovat především Ladislav Slavík a Tomáš Trsek jsme je nedokázali nikým nahradit a skončili předposlední.To nic nemění na faktu, že dnes přijel perfektně sladěný a připravený soupeř z Peče, který má ve svém středu bratry Nováky, kteří dle mého nemají v této soutěži co pohledávat. Jejich rychlost, výbušnost, technika je řadí daleko výše. Hosté hráli bezstarostně, lehce a s přehledem. Po zápase jsme si však nenechali zkazit dobrou dokopnou, řadu věcí v klidu vyříkali, zhodnotili a teprve čas ukáže.




Sestavy


TJ Sokol Halámky/Hranice
L. Koranda [-] - R. Duda [-] (56. R. Brůha [-] ) , K. Juráň [-] , P. Kollmann [-] , J. Macho [-] - J. Herzog [-] (46. A. Havel [-] ) , M. Slavík [-] , P. Novák [-] , R. Adensam [-] - M. Kliment [-] , M. Svoboda [-] (33. D. Pospíšil [-] )

FC Peč
M. Hlaváček [-] - L. Musil [-] (57. D. Macháček [-] ) - J. Zamazal [-] , J. Novák [-] , L. Tomšů [-] , J. Novák [-] , T. Doležal [-] , R. Pátek [-] , J. Med [-] , O. Hes [-] (73. M. Hlaváček [-] ) , M. Krtek [-]

ŽK: 51. K. Juráň - 42. T. Doležal , 85. L. Tomšů .
Hráči zápasu: J. Novák , J. Novák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Devera Radek - ROUS Zdeněk, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Fotograf - TJ Kunžak | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů