3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 15:00

24.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staré Hobzí zdolalo Halámky a dostalo se na páté místo tabulky


Branky


48. V. Zejda , 83. O. Lička , 89. M. Bican
19

Domácí jsou v přeboru zachráněni a proto mohli hrát odlehčeně, opak byl ale pravdou, jejich hra byla nakopávaná a křečovitá. Hosté totiž bojují o záchranu a i přesto že přijeli v kombinované sestavě, tak se domácím vyrovnali. Ti se po zlepšeném výkonu dokázali prosadit až v samotném závěru, když hosté otevřeli více hru se snahou o vyrovnání. Pro hosty je výsledek až příliš krutý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

Prvních pětadvacet minut se nakopávalo z jedné strany na druhou a nebylo proto výjimkou výměna 4x po sobě jen mezi gólmany na malém hřišti Větší šance si vytvořili domácí, ale když to sami nezkazili, tak je vychytal výborný Koranda. Na druhé straně se dobře prezentoval Jiří Herzog z trestného kopu, když těsně minul tyč. Hosté znesnadňovali domácím hru pozornou zhuštěnou obranou a proto bylo poločasové skóre bez branek.

Domácí vstřelili tři branky a zvítězili

Bohužel pro hosty přišla smolná 48. minuta, když nepovedenou střelou odraženou o zem nešťastně inkasovali. Obrance Juráň s tím již nemohl nic dělat a se snahou míč odhlavičkovat si jej pod břevnem srazil do vlastní sítě za velkého přispění Vojtěcha Zejdy - 1:0. Příkladná bojovnost oslabených hostí pokračovala, nicméně museli více otevřít hru. Dokázali dokonce Bubalem vyrovnat, gól však nebyl pro ofsajd uznán. Domácím se hra místy vůbec nedařila a kolikrát se kopali za uši svými nepřesnostmi. Vzadu však pevně drželi obranu a podařilo se jim uhlídat dotírající hosty. V samotném závěru se jim do otevřené obrany podařilo nejdřív v 83. minutě Ondřejem Ličkou a pak v 89. minutě Miloslavem Bicanem dvakrát udeřit. Pro hosty to byl až příliš krutý výsledek za jejich sympatický výkon. 

Autor: Jiří Samec



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): Výsledek je pro nás příliš krutý,Vbyli jsme dnes hodně oslabení,Vale ti kluci co dnes bojovali zaslouží dík. První půli se nám dařilo držet krok, dobře jsme bránili a domácím se nedařilo.Pak jsme dostali hodně blbý gól, ale hráli dál, dokonce jsme srovnali, dle rozhodčího "snad" z ofsajdu. Otevřeli jsme více hru s jasným cílem vyrovnat.To se nám bohužel nepovedlo a v závěru při vabank dvakrát inkasovali. Rozhodně se s domácími dnes dalo hrát. Nikoho bych dnes za výkon nehodnotil, jako tým jsme makali všichni.



Sestavy


TJ Dyje Staré Hobzí
Z. Bican [-] - P. Zejda [-] , J. Habr [-] , F. Štibich [-] , V. Zejda [-] - A. Veverka [-] , P. Distl [-] , Z. Fišer [-] , H. Bican [-] (85. M. Habr [-] ) - R. Brůžek [-] (46. D. Bauer [-] ) , O. Lička [-]

TJ Sokol Halámky/Hranice
L. Koranda [-] - K. Juráň [-] , P. Kollmann [-] - J. Herzog [-] , R. Adensam [-] , P. Novák [-] , M. Bubal [-] , A. Havel [-] , R. Brůha [-] - M. Kliment [-] , M. Svoboda [-]

ŽK: 39. M. Bubal .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vican Miroslav - VICAN Miroslav, HAVLÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: František Procházka
Tip experta: výhra domácích

Halámkám se na jaře nedaří a Hobzí na domácím hřišti umí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích