Novosedly berou další tři body, tentokrát zvítězily v Nové Včelnici


Branky


20

Sedmá Nová Včelnice nenavázala na dvě předchozí výhry a ve 22. kole doma padla s Novosedly. Domácí přitom vedli, ovšem z vedení se radovali je dvě minuty. Novosedly zápas otočily a vyhrály 3:1. Novosedelští se díky této výhře posunuli na čtvrté místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil bez branek

Začátek zápasu z pohledu Novosedel byl hodně vlažný, soupeř je prvních pět minut nepustil přes půlku. V 6. minutě zakončoval Kypta tvrdou střelou těsně nad. V 10. minutě postupoval Hladílek sám na brankáře ale ten jeho zakončení zlikvidoval. O minutu později se ocitl sám na velkém vápně Kypta, ale se střelou váhal tak dlouho až mu míč ukopl domácí hráč. Ve 22. minutě uvolnil ideálně Kubo Voháka tomu ale na poslední chvíli sebral svým vyběhnutím míč od kopačky domácí brankář Tušil. Poté přišel ke slovu i soupeř, ale dvě své šance promarnil. Po dobře sehrané kombinaci se k míči dostal hráč kola Mazanec, ale jeho technická střela šla mimo. Pět minut před koncem měl svoji největší příležitost soupeř, kdy zcela osamocený hráč na penaltě místo toho aby uklidil míč do odkryté brány volil přihrávku, která skončila v autu. Poločas tedy skončil 0:0.

Hosté si odvážejí všechny body

Druhý poločas byl z novosedelské strany podstatně lepší.V 50. minutě si Vohák přehodil hlavou stopera a postupoval sám na brankáře, ale jeho střela šla těsně vedle. O dvě minuty později šel Kubo sám na bránu, ale nastřelil jen nohy vybíhajícího brankáře. Pak hosté trochu více otevřeli obranu a soupeř je za to potrestal vedoucím golem, když se trefil Dominik Tuček. O minutu později se podařilo srovnat skore, to Vohák přesně sehraným rohovým kopem našel Lukáše Voldřicha a ten hlavou nedal domácímu brankáři šanci. V 58. minutě rozehrál brankář Malý rychle na Hladílka který unikl sám po pravém křídle a přihrál před bránu kde se nejlépe orientoval Josef Mazanec a technickou střelou k tyči nedal domácímu brankáři šanci. V 68. minutě zahrával opět Vohák z pravé strany trestný kop, ideálně našel Radka Kubo, ale jeho hlavička skončila jenom na břevně domácí branky. V 70. minutě se dostal ke slovu nejlepší střelec Evžen Vohák a upravil na konečných 3:1. V 73. minutě se uvolnil po levé straně Hladílek, postupoval sám na bránu a v poslední chvíli ho hodně tvrdě sestřelil zezadu domácí stoper. Žlutá karta byla hodně mírná. Z následného trestného kopu Vohák pálil jen do zdi. Deset minut před koncem se z těžké pozice obklopen třemi hráči soupeře uvolnil náš druhý stoper Kroupa, pasem za obranu našel Hladílka ale jeho střelu k tyči vytěsnil domácí brankář na roh. Závěr zápasu už si hosté pohlídali.

Autor: Václav Kroupa



Počet diváků: 50. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - DEVERA Radek, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 5. 2019 22:06
Hodnocení zápasu
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Jan Valenta

Expert: Michal Slavík
Tip experta: výhra hostů

Obě mužstva Včelnice mají problém s nedostatkem hráčů. Ještě dnes nechápu, jak jsme v minulém kole dokázali prohrát. Když si Novosedly pohlídají brejky, tak vyhrají.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích