2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 16:00

22.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž si připisuje další tři body, tentokrát to odnesly Halámky


Branky


19

K důležitému utkání do Stráže přijeli hosté s cílem konečně prolomit smůlu a bodovat. Bohužel opět střelecky selhali tak jako celé jaro, i když si vyložené šance vytvořili, ale co nepromění je až k nevíře. A když se do toho ve druhé půli ještě vložil pomezní rozhodčí Kořínek, který bez mrknutí oka pustil tři ofsajdy, tak zkrátka nešlo bodovat. Domácí z jednoho takového totiž vstřelili branku a výsledek již udrželi. Tito rozhodčí by vůbec neměli v takto pro ně vysoké soutěži působit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodla jediná branka

Do první vyložené šance se dostal po rohu hostující Duda, zůstal osamocen na malém vápně, špatně však nastavil nohu a vysoko přestřelil. Na druhé straně zmařil šanci domácím výborným zákrokem Koranda. Po dvou těchto momentech na obou stranách, které byly vyložené se první prosadili domácí, když nedůrazní hosté nedokázali odvrátit z hranice velkého vápna. Ve 13. minutě se Aleš Irschik nejlépe zorientoval a po několika tečích doputoval míč k tyči Korandy - 1:0. Ve 30. minutě mohlo být srovnáno, když pohotově vystřelil bývalý strážský hráč Bubal, ale jeho ránu k tyči ještě konečky prstů Jedlička vytěsnil na roh a zmařil tak druhou tutovku hostů. Ve 32. minurě znovu Bubal prodloužil hlavou na volného Nováka, ten však z náběhu z první mírně přestřelil. Domácí si vedení do půle podrželi.

Domácí berou všechny body

Do druhé půle se do utkání bohužel vložil pomezní sudí Kořínek, který prostě nemával jasné ofsajdy domácích a po jednom z nich v 70. minutě zvýšil na 2:0 Daniel Přílepek. Je k zamyšlení proč v této pro něho vysoké soutěži má vůbec co pohledávat a ničit fotbal. Byl to zlomový moment a jasně ovlivnil utkání. Následně měli obrovskou šanci ještě hosté, ale z malého vápna snad metr před brankou odmítl skórovat Svoboda a zdramatizovat vývoj. Šance a střely domácích většinou z dálky pak zvládl zlikvidovat Koranda a tak utkání skončilo lépe pro domácí.

Autor: Jiří Samec



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): Nevím jestli to udělal pomezní rozhodčí Kořínek schválně nebo to prostě neumí, ale zde hrubě ovlivnil zápas a prakticky nás zařízl. Evidentní ofsajdy domácích se rozhodl nemávat a z jednoho takového jsme dostali rozhodující gól. Chce se mi z něho zvracet. Tento pán vůbec nemá mezi rozhodčími co pohledávat. Domácím to samozřejmě nevadilo a nás opět jako jindy na jaře zklamalo neproměňování šancí, které je žalostné.



Sestavy


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - O. Říha [-] (88. J. Čada [-] ) , P. Přílepek [-] , T. Koudelka [-] , J. Kozel [-] , M. Zvára [-] , D. Přílepek [-] , J. Jančura [-] , P. Heger [-] , A. Irschik [-] , L. Chovítek [-]

TJ Sokol Halámky/Hranice
L. Koranda [-] - K. Juráň [-] , R. Duda [-] (70. R. Adensam [-] ) , P. Kollmann [-] , J. Macho [-] - J. Herzog [-] , M. Slavík [-] , P. Novák [-] (46. R. Brůha [-] ) , M. Bubal [-] , A. Havel [-] (55. M. Kliment [-] ) - M. Svoboda [-]

ŽK: 66. M. Zvára - 70. M. Slavík . ČK: 75. T. Koudelka - 75. M. Slavík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Bumba František - KOUDELKA Jiří, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Jan Valenta

Expert: Michal Slavík
Tip experta: výhra hostů

Stráž to na jaře nakopla a uhrává důležité body pro záchranu. My již na podzim přišli o bráchu a na jaře i o Trska. Střelce a pohodu na jaře hledáme marně. Na Stráž se nám ještě k tomu dlouhodobě nedaří, přesto budeme bojovat do posledního kola. Třeba to ve Stráži zlomíme.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích