Novosedly zdolaly rezervu Suchdola


Branky


20. R. Kubo , 69. E. Vohák - 90. P. Špale (p.)
20

Atraktivní zápas nabídlo 21. kolo Okresního přeboru. Proti sobě se postavili Novosedly a Suchdol. Favorit měl v prvním poločase řadu šancí a do vedení jej dostal Kubo. Hosté korigovali zápas v poslední minutě, ale k vyrovnání už se nedostali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kubova branka rozhodla první poločas

Soupeř dorazil do Novosedel v hodně posílené sestavě. Ve středu zálohy nasadil dva elitní záložníky z A mužstva. Domácí také ale potřebovali bodovat a nemohli si dovolit doma ztratit body. Tak se dal očekávat tuhý boj. Od začátku se hrálo ve vysokém tempu, soupeř byl hodně důrazný v osobních soubojích. Zdvojoval napadání novosedelského tvůrce hry Voháka, který se i přesto dokázal prosadit. Skvěle mu sekundoval druhý střední záložník Mazanec. Ve 20.minutě poslal domácí do vedení Radek Kubo, který se dobře orientoval ve vápně. O několik minut později Mazanec tvrdou střelou z dvaceti metrů těsně minul odkrytou bránu Suchdola. Do hry se dostával i soupeř kdy šel několikrát do odkryté obrany. Na poslední chvíli dvakrát po sobě Mazanec zblokoval střelecké pokusy soupeře. Chvíli před koncem měl velkou příležitost Kubo, kdy zcela osamocen na zadní tyči těsně minul branku soupeře. Do konce poločasu se domácím podařilo uhájit těsné vedení.

Domácí získali cenné tři body

I druhý poločas pokračoval ve vysokém tempu se šancemi na obou stranách. Domácím se podařilo zvýšit naše vedení v 69. minutě. To Evžen Vohák skvěle rozehrál rohový kop a míč propadl na malé vápno, kde se zřejmě od nohy obránce odrazil do odkryté brány. O několik minut později za stavu 2:0 měl svoji největší příležitost Vohák. Ale sám před brankářem mířil těsně vedle. Pak přišli naše těžké chvíle, kdy soupeř měl několik vyložených šancí ale svou zbrklostí je promarnil. Dvakrát nastřelil tyč naší brány. Nejvíce nám zatrnulo tři minuty před koncem, kdy dva osamocení hráči zakončovali zcela sami na malém vápně, ale nebyli schopni dopravit míč do naší brány. V poslední minutě odpískal rozhodčí proti nám hodně přísnou penaltu, kterou s přehledem proměnil Pavel Špale. Ještě že už byl konec zápasu. Myslím že diváci mohli být spokojeni. Ty naši asi více. Jsem rád že se nám na domácím hřišti podařilo udržet naši stoprocentní bodovou ůspěšnost a že se potvrdil můj názor, že když se trochu sejdeme tak nás těžko může někdo porazit. Soupeři přeji aby se v soutěži udržel. Nejde mi do hlavy že s takovou hráčskou kvalitou je na posledním místě.

Autor: Václav Kroupa



Sestavy


SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - D. Kroupa [-] , T. Nohava [-] (81. V. Štěrba [-] ) , P. Šafránek [-] , P. Kreim [-] - J. Mazanec [-] , E. Vohák [-] , M. Hladílek [-] , L. Voldřich [-] (89. P. Fryš [-] ) - J. Kypta [-] , R. Kubo [-]

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
V. Kanděra [-] - L. Kuchyňka [-] (60. M. Čáp [-] ) , T. Kamiš [-] , L. Štěpánek [-] , K. Trmal [-] , D. Trmal [-] , P. Špale [-] , M. Šuba [-] , R. Arenberger [-] , T. Záruba [-] , F. Rácik [-] (71. M. Dunaj [-] )

ŽK: 89. D. Kroupa - 53. T. Záruba , 59. L. Štěpánek .
Hráči zápasu: J. Mazanec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: CHLAŇ Jaromír - NAGY Pavel (N), BRABEC Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 5. 2019 11:14
Hodnocení zápasu
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Poslední tým by potřeboval nějaké body, v Novosedlech ale žádné nezískají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích