M. Dunaj 63.
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 17:00

20.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halámky sahaly v Suchdole po třech bodech, domácí ale stihli vyrovnat


Branky


15

Tradiční derby dvou rivalů vzdálených pár kilometrů skončil remízou. Zápas začal lépe pro hosty a v prvním poločase mohli nastřílet klidně pět branek z jasných šancí, jejich agilní Staněk mohl zkompletovat minimálně hattrick, proměnil však pouze jednu. Po obrátce se obraz hry změnil a na hřišti převládali domácí. I oni však dokázali spálit své možnosti a tak pouze vyrovnali na konečných 1:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vyhráli první poločas

Domácím patřila úvodní pětiminutovka, pak se však ze hřiště zcela vytratili. V 7. minutě je mohl poprvé potrestat Bubal, mířil však vedle. V 11. minutě našli hosté perfektní uličkou Staňka, který šel již sám na gólmana, ale ve 100% šanci selhal, z opakované tvrdé střely opět od Bubala vytěsnil konečky prstů nad bránu. Lépe hrající hosté se dočkali v 15. minutě, když výborný centr M. Slavíka z levé strany přetavil ve vedoucí gól právě Zdeněk Staněk - 0:1. Jeho vstup do utkání byl fantastický a obrana domácích těžko odolávala. Chyběl mu však klid na kopačkách, protože se ještě dvakrát ocitl sám před gólmanem ,ale vždy neuspěl. Poprvé v 25. minutě nedokázal dokončit lob a z druhé šance jen vyprášil rukavice domácího brankáře. Pokud by volil umístěnou střelu, jistě by byl úspěšnější. Zaskočení domácí ke konci poločasu přeci jen srovnali hru a byli rádi, že neprohrávali vyšším rozdílem.

Domácí stačili už jen vyrovnat

Obraz hry se ve druhém poločase diametrálně změnil a domácích bylo plné hřiště. Přimáčkli hosty v jejich obranném pásmu a ti jen stěží odolávali. Hned v 50. minutě jejich obrovskou šanci zmařili obránci, kteří vykopávali z brankové čáry. V těchto momentech čaroval hostující gólman Koranda a do 63. minuty se několikrát vyznamenal. To co nevyužili hosté v první půli, tak zahodili domácí ve druhé. Ve zmiňované 63. minutě však přišlo přeci jen zasloužené srovnání stavu, to domácí tvrdě nechytatelně vystřelili do břevna, zde se balon odrazil na čáru a dobíhající Martin Dunaj již neměl problém hlavičkou z metru skórovat - 1:1. Tlak Suchdolu neustával a dál se řítil na branku hostí za vidinou vedení. Ti však i s trochou potřebného štěstí odolali. Domácí se po jednom tvrdším střetu dožadovali penalty, souboj byl však vyhodnocen v souladu s předváděnou tvrdší hrou druhé půle. Soupeři si totiž nic nedarovali, často se malinko jiskřilo, ale vše bez vypjatých momentů a v duchu fair play. To k derby patří. Potom co se hosté oklepali a domácím také docházeli síly, hra se zase více vyrovnala a v 78. minutě měl domácí gólman co dělat s tvrdou ranou Jirky Herzoga mířící do šibenice. Kanděra však stihl vytěsnit na roh. V závěru utkání si domácí vytvořili ještě pár standardních situací, ze kterých však již nedokázali skórovat. Derby nemělo vítěze a oba rivalové ohrožení sestupem se rozešli smírně.

Autor: Jiří Samec

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): Z domácích jsme měli respekt a stejně jako nám šlo i jim o hodně. Jsme oba namočení v boji o záchranu, navíc si procházíme krizí a také jsme čekali, že domácí zapojí pendly z jejich prvního týmu. Naše krize se projevila a ukázala v neproměňování šancí v plné nahotě. Kdyby Staněk byl klidnější v zakončení mohl během půl hodiny vstřelit minimálně hattrick a troufám si tvrdit, že bylo po zápase. Takto jsme však soupeři darovali šanci a ve druhé půli byli rádi, že Suchdol pouze vyrovnal. To co jsme zahodili my, tak dokázali i domácí. Ve druhém poločase byli lepší a zasloužili si srovnat. Asi to tak mělo skončit. Bod je pro nás málo, může však znamenat mnoho.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
V. Kanděra [-] - D. Čáp [-] , L. Kuchyňka [-] , T. Kamiš [-] , M. Dunaj [-] , R. Gorný [-] , K. Trmal [-] , D. Trmal [-] (83. P. Gladics [-] ) , M. Durek [-] , M. Šuba [-] , D. Kreim [-] (27. M. Havelka [-] )

TJ Sokol Halámky/Hranice
L. Koranda [-] - P. Kollmann [-] , J. Macho [-] , R. Duda [-] , P. Kubák [-] - M. Bubal [-] , J. Herzog [-] , M. Slavík [-] , P. Novák [-] , P. Herzog [-] - Z. Staněk [-] (85. M. Svoboda [-] )

ŽK: 73. M. Dunaj - 14. M. Slavík , 63. Z. Staněk , 64. P. Novák , 81. M. Bubal .
Hráči zápasu: L. Koranda , Z. Staněk .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kříž Karel - BICEK Roman, ERNST Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Fotograf - TJ Kunžak | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích