1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 14:00

20.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Peč nedovolila další zaváhání, vyloupila Jarošov


Branky


7. R. Petrů - 35. M. Novák , 39. M. Krtek , 64. J. Novák , 72. V. Tesař
16

Fotbalisté Jarošova v dalším jarním kole okresního přeboru přivítali na domácím stadionu Peč. Na zeleném pažitu se tak setkaly týmy s absolutně rozdílnými sezonními ambicemi, zatímco hosté drží pěkné druhé místo, a minulý týden ztratili se Starou Hlínou, domácí bojují zase o záchranu soutěže. Před domácím publikem k ní ale další krok neudělali. Peč zvítězila 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zaskočili favorita, ten stihl do poločasu ještě vyrovnat

Začátek zápasu byl obrazem momentální situace Peče. Soupeř je přehrával a v 7. minutě je také po lehkovážné rozehrávce i gólově potrestal, trefil se Radek Petrů. Prvních dvacet minut bylo z hostujícíc strany opravdu špatných. Poté ale začali přebírat otěže zápasu a velká převaha gradovala mezi 30. a 40. minutou první půle, kdy se pečským podařilo otočit vývoj utkání. Nejprve Josef Novák hezky uvolnil Hese, který sice svou šanci neproměnil, ale pro Miloše Nováka již nebyl problém jeho střelu dorazit do úplně odkryté branky. Záhy se Michal Krtek opřel do skákajícího balónu na hranici vápna a jeho volej nedokázal na kluzkém trávníku brankář zkrotit. Posledních pět minut opět ale patřilo domácím, kteří si vytvořili velký tlak. A jen díky dvěma úžasným zákrokům Macháčka se šlo do kabin za stavu 2:1 pro Peč.

Hosté si odvážejí všechny body

Ze začátku druhé půle byla hra vyrovnaná. Oba týmy chtěly hrát kombinační fotbal, ale na obou stranách se nedařilo ve finální fázi. Ojedinělou šanci Nováka, který přeloboval brankáře vyhlavičkoval z brankové čáry vracející se obránce. Klid na kopačky Peče přišel s gólem na 3:1. Krtek vybídl krásným pasem opět Josefa Nováka, který si už věděl rady se zakončením. Definitivní tečku za zápasem udělal Vojtěch Tesař, který zužitkoval další geniální pas od Krtka. Zápas se posledních patnáct minut de facto pouze dohrával. Peč tak po třízápasovém půstu konečně získala tři body a zůstává na druhém místě tabulky. Jarošov je stále osmý, ale jeho náskok na sestupové pozice se hodně ztenčil.

Autor: Josef Novák



Ohlasy k zápasu


Sokol Jarošov nad Nežárkou
Josef Novák (hráč): Poslední dobou máme velké problémy s poskládáním sestavy. Ať vinou zranění, či jiným zájmům našich spoluhráčů. To se pak promítá i na hřišti a nyní procházíme těžkou krizí, když jsme 3x za sebou prohráli. I do Jarošova jsme lepili sestavu všelijak a museli nastoupit i dva zranění (Lojka - žebra a Hes - koleno) a nachlazený Miloš Novák.




Sestavy


Sokol Jarošov nad Nežárkou
M. Plachý [-] (46. P. Kadlec [-] ) - V. Tůma [-] , R. Petrů [-] , T. Grünn [-] (79. K. Reidl [-] ) , L. Hudeček [-] (68. V. Čejna [-] ) , J. Mikš [-] (57. J. Mynář [-] ) , F. Tutter [-] , T. Dvořák [-] , M. Němeček [-] , D. Strojek [-] (79. L. Blažek [-] ) , M. Stejskal [-]

FC Peč
D. Macháček [-] - T. Doležal [-] , J. Zamazal [-] (73. P. Borza [-] ) , R. Pátek [-] - J. Novák [-] , L. Popjak [-] , J. Lojka [-] - - O. Hes [-] , M. Novák [-] (79. L. Musil [-] ) , M. Krtek [-] , V. Tesař [-]

ŽK: 65. J. Mynář , 74. T. Dvořák - 50. J. Novák , 85. P. Borza .
Hráči zápasu: L. Popjak , D. Macháček .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Náprava Miroslav - DEVERA Radek, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Fotograf - TJ Kunžak | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích