FOTO: Novosedly doma přetlačily Strmilov, o výsledku rozhodla druhá půle


Branky


38. P. Fryš , 44. L. Voldřich , 55. E. Vohák (p.) - 31. J. Hanzal , 77. F. Procházka
28

V sedmnáctém kole zavítalo na hřiště Novosedel dosud neporažený Strmilov. Novosedlům patřil první poločas a i díky páté brance Voldřicha v sezóně vedly. Hosté ve druhém poločase zásluhou Procházky snížili, ale další šance nevyužili, a tak poprvé v letošní sezóně okusili hořkost porážky. Novosedly vyhrály 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Václav Kroupa (vedoucí mužstva): Věděli jsme že Strmilov jede na vítězné vlně a má formu, ale my musíme doma naplno bodovat. A tak se odvíjel i začátek zápasu kdy už v 5. minutě vyslal Kroupa svoji dělovku ale šla těsně nad. My jsme měli větší část první půle míč na svých kopačkách, ale bohužel bez větší šance. Při rohovém kopu jsme nedůrazně bránili a hostující Hanzal nám vstřelil branku. Přidali jsme na obrátkách a Petr Fryš korigoval na 1:1. Těsně před koncem prvního poločasu nás poslal do vedení Lukáš Voldřich, který se konečně dostává do střelecké pohody. Druhý poločas dorazil Strmilovu jeho kanonýr Nečeda a začali nám problémy. Soupeř nás začal přehrávat, nedařilo se nám držet míč na našich kopačkách. Při jednom našem protiútoku nám soupeř daroval penaltu, kdy jeden z hráčů zahrál rukou. Kopala se penalta a tu bezpečně proměnil Vohák. Tlak Strmilova sílil, několikrát se vyznamenal náš brankář Malý. Chvíli před koncem jsme ale udělali chybu v pokutovém území a soupeř ji potrestal. Závěr zápasu byl hodně nervozní, ale vítězství se nám podařilo udržet.

TJ Jiskra Strmilov
Martin Lehejček (hráč): Do utkání jsme šli s tím, že navážeme na předchozí zápasy, nicméně hned od začátku zápasu se nám nedařilo plnit to co jsme chtěli hrát. Soupeř byl u balonu vždy o krok napřed, a když už jsme měli míč na nohou, tak se nám nepodařilo něco vymyslet. Až cca po 25. minutě jsme po hezky zahraném rohu šli do vedení. Jenže tento stav nevydržel a soupeř stihl do poločasu dát dva góly a jít do vedení. Druhý poločas jsme začali aktivně a soupeře k ničemu nepouštěli, až z jedné akce se domácí dostali do pokutového území a sudí pískl nesmyslnou penaltu, kterou domácí proměnili. Poté jsme Novosedly opět zatlačili a vypracovali si i několik šancí, jenže se nepodařilo některou z nich proměnit. Až na závěr utkání jsme korigovali na konečných 3:2.



Počet diváků: 56. Rozhodčí: CHVÁLA Jan - ŠVEC Bohumil, NAGY Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 4. 2019 11:53
Hodnocení zápasu
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Fotograf - TJ Kunžak | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - AC Buk | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Jan Valenta

Expert: Josef Novák
Tip experta: výhra domácích

Po rozpačitém úvodu jara nabírají domácí formu a v domácím prostředí neztratí body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích