Plavsko doma zdolalo Halámky/Hranice


Branky


25

K první jarní odvetě zajížděly Halámky na neoblíbené malé hřiště v Plavsku, kde se jim vzhledem k častým soubojům, malému hřišti a prakticky hře bez kombinace a jen nakopávané hře domácích dlouhodobě nedaří. To vše se do puntíku potvrdilo, důrazní domácí jsou na tento styl hry zvyklí a zaslouženě zvítězili.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu obstaral Voldán

Utkání na malém hřišti v Plavsku začali lépe hosté a hned ve 2. minutě mohli jít do vedení, za pouhého přihlížení domácího gólmana však hostující Jiří Herzog trefil z trestného kopu pouze břevno. Domácí nechtěli zůstat pozadu a v 5. minutě zahrozil Heřmánek, který však z těžké pozice přestřelil. Prvni velkou šanci ve 14. minutě domácím zlikvidoval z bezprostřední blízkosti výborný Koranda. V 19. minutě se poprvé měnilo skóre, po dlouhém autu, kterými jsou domácí pověstní, fauloval bez zapískání domácí útočník hostujícího M. Slavíka, hrálo se dál a domácí Karel Voldán protlačil balon za Korandu - 1:0. Halámky se pokoušely dvakrát opětovat po rozích, ale bezvýsledně. V 25. minutě zahrozil opět domácí Heřmánek, ale Koranda byl znovu pozorný. A konečně ve 42. minutě měl na noze srovnání stavu Novák, který však trestuhodně ze tří metrů přestřelil.

Domácí berou všechny body

Důrazná hra plná osobních soubojů pokračovala i ve druhé půli a hosté se nemohli dostat ke kombinační hře. To prostě v Plavsku snad ani nelze, domácím stačilo nakopávané míče dobíhat a odkopávat kamkoliv. Ve 49. minutě chytil Koranda druhou loženku domácím, poté co šel útočník Plavska sám a on mu zúžil úhel. V zápětí z rychlého brejku zklamal Staněk a z jasné tutovky na malém vápně odmítl vyrovnání. V 52. minutě opět čaroval Koranda a tvrdou ránu z hranice 16-ky zlikvidoval. Bohatá desetiminutovka druhé půle mohla přinést mnoho branek, ale stejně jako Koranda byl velmi dobrý domácí Dvořák a zneškodnil velkou šanci halámskému Trskovi. V 61. minutě šel do souboje stoper Kollmann, odražený balon se dostal k Jiřímu Heřmánkovi, ten unikl a svou třetí šanci proměnil, když přehodil Korandu - 2:0. Hosté nebyli vyloženě horší, ale své možnosti prohospodařili, bojovali však dál a odměnou jim bylo korigování stavu. To se znovu z trestného kopu tentokrát nemýlil Jirka Herzog a v 68. minutě dal hostům naději - 2:1. Bojovné utkání pokračovalo dál, drobné šance se střídali na obou stranách. Hostujicí hru rozhýbal střídající dobře hrající Petr Herzog,ale ani tak to k vyrovnání nevedlo. Rozuzlení a konec šancí hostům přinesla 78. minutě po chybě obrany po úniku rozhodl domácí Petr Vejsada - 3:1. Plavsko si na nerovném terénu výsledek pohlídalo a vzhledem k většímu množství šancí i zaslouženě vyhrálo.

Autor: Jiří Samec



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): V Plavsku na malém a nerovném hřišti nehrajeme rádi a dlouhodobě zde nebodujeme. Dnes se to mohlo změnit, kdyby Jirka Herzog hned ve 2.minutě proměnil krásný trestňák,domácí gólman totiž jen přihlížel střele do břevna.První gol jsme dostali po neodpískaném faulu na M. Slavíka a důrazní domácí nám přidali po obrátce ještě jeden. Pak již to bylo těžké i přesto, že Jirka se podruhé nemýlil a snížil. Po chybě v obraně jsme však inkasovali potřetí a bylo hotovo. Plavsko si vzhledem k většímu množství šancí výhru zasloužilo, nám skvěle zachytal Koranda, který další tři golovky zlikvidoval. Na druhé straně také velmi dobře zachytal domácí Dvořák. Zde se nedá kombinovat a to naší hře nevyhovuje.Příště doma chceme bodovat.



Sestavy


TJ Sokol Plavsko
V. Dvořák [-] - V. Šnajdr [-] , V. Kaštánek [-] , P. Písař [-] , P. Přílepek [-] , J. Heřmánek [-] , J. Kaštánek [-] , D. Škopek [-] , L. Vrána [-] (75. P. Vejsada [-] ) , V. Písař [-] , K. Voldán [-]

TJ Sokol Halámky/Hranice
L. Koranda [-] - J. Macho [-] , P. Kollmann [-] , R. Duda [-] - M. Slavík [-] , A. Havel [-] (46. M. Svoboda [-] ) , J. Herzog [-] , Z. Staněk [-] (73. P. Herzog [-] ) , R. Cigáň [-] , P. Novák [-] - T. Trsek [-]

ŽK: 30. D. Škopek , 83. K. Voldán - 41. P. Kollmann , 88. T. Trsek .
Hráči zápasu: J. Herzog , L. Koranda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Bumba František - KOUDELKA Jiří, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 3. 2019 10:11
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec
Hodnocení zápasu
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Jan Valenta

Expert: Patrik Lexa
Tip experta: výhra hostů

Zase se asi nejspíš bude hrát na špatném povrchu a tam domácí zahrát umí, ale řekl bych, že Halámky si první jarní zápas pohlídají.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Fotograf - TJ Kunžak | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů