3:5
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 15:00

13.kolo, Pražský | Praha | Okresní přebor sk. D, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunratice si z Vršovic odvážejí všechny body


Branky


33. A. Sivák , 36. F. Palcr , 85. J. Brychta
0

Hráči Kotvy Vršovice vstupovali do zápasu s Kunratickým Slovanem povzbuzeni dobrým výsledkem i výkonem z minulého kola. I když byl stav utkání v poločase nerozhodný, na konci utkání se radovali hosté. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Kotva trestuhodně zaspala začátek utkání. Už ve 23. minutě prohrávala o dvě branky. Poté jakoby si vršovičtí uvědomili, že zápas uz začal a přidali na obrátkách. To přineslo své ovoce. Ještě do poločasu se totiž Kotvě podařilo zásluhou Siváka a Palcra vyrovnat.

Úvod druhého polačasu byl z pohledu Kotvy velmi nešťastný. V 52. minutě se Slovan ujal vedení, v 55. minutě dostal červebou kartu McCaw a tři minuty nato Kunratice zvýšily vedení na 4:2. Domací se však nevzdali a i v oslabení dokázali pět minut před koncem po trefě Jiřího Brychty snížit. Poté bylo k vidění na hřišti hodně emocí i spálených šancí na obou stranách. Těsně pře závěrečným hvizdem si hosté pojistili své vítězství a zápas tak skončil výsledkem 3:5. 



Ohlasy k zápasu


SK Kotva Vršovice 1895
Kotva: V zápase jsme ukázali, že mužstvo má charakter a když je potřeba, umí zabrat. Zároveň se však projevily naše chronické nedostatky. Tím největším je asi špatná kondice našich hráčů, která pramení z nedostatečného tréninku.




Sestavy


SK Kotva Vršovice 1895
P. Teichner [-] - R. McCaw [-] , P. Brychta [-] , J. Karban [-] , V. Pavel [-] - T. Konya [-] , D. Horváth [-] , A. Sivák [-] , J. Svoboda [-] (30. T. Karban [-] ) - J. Brychta [-] , F. Palcr [-] (72. Z. Schlibener [-] )


ČK: 55. R. McCaw .
Hráči zápasu: A. Sivák .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku