3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:30

13.kolo, Pražský | Praha | Okresní přebor sk. D, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji sousedů v tabulce zvítězila Čechie


Branky


0

V Dubči se odehrál souboj mezi pátým a šestým celkem tabulky. V případě vítězství se mohla Praga posunout před svého soupeře na páté místo, to však domácí nepřipustili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

na podzim v zápase těchto celků zvítězila Čechie. Praga přijela do Dubče bez několika svých stabilních hráčů, přesto veřila, že zde mohou podzimní prohru napravit. 

Přestože měli domácí od začátku utkání mírnou převahu, největší šance si vytvořili pouze po rohových kopech. Také hosté se museli v úvodu spoléhat na standardní situace. Nebezpečné hlavičky Pudila a Majtana, které však obě těsně minuly branku,  doplnila Dolejšova individuální akce, se kterou si brankář poradil. V závěru polačasu měli domácí příležitost prosadit se z přímého kopu, to se jim však nepovedlo.

Druhý poločas začal podobně jako ten první. Domácí získávali územní převahu, většina jejich akci však skončila ještě před pokutovým územím. Poté o sobě dali vědět i hráči Pragy. Do šance se dostal Majtan, domácího brankáře však z úhlu neprostřelil. V 70. minutě se Čechie dostala po rohovém kopu do vedení. To změnilo obraz hry. Praga otevřela hru, čímž se naskytl prostor pro rychlé protiútoky domácích. Poté zahrál střídající Volák ve vápně rukou a Čechie dostala příležitost navýšit vedení. Brankář hostů Rys si však s pokutovým kopem poradil. Chvíli na to se ale Čechie prosadila podruhé i potřetí a zápas tak skončil jasným vítězstvím domácíh 3:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Praga B
Dolejš (Praga): Rozhodla větší kvalita v útoku. Domácí byli schopni udržet daleko víc balonu a sklepnout je pro druhou vlnu. Hra je pak stojí daleko méně sil.



Sestavy



TJ Praga B
J. Rys [-] - O. Burian [-] (46. M. Volák [-] ) , J. Přída [-] , A. Střecha [-] , F. Procházka [-] - V. Dolejš [-] (51. P. Mathauser [-] ) , L. Pudil [-] , _. Sergi [-] , A. Yasenko [-] - J. Majtan [-] , P. Kulštejn [-] (46. M. Ferenc [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku