Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.04.2015 10:30

12.kolo, Pražský | Praha | Okresní přebor sk. D, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr soutěže rozdrtil Kyje


Branky


0

V prvním jarním kole se musel lídr soutěže obejít bez stopera Pařízka a levého obránce Ryšavého. Tým si se situací poradil skvěle, když vyhrál na domácím hřišti 7:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přes územní převahu hostů se Čakovice v prvním poločase dvakrát prosadily zásluhou Kudláčka a Adamčeka. Hosté si žádnou vážnější šanci nevytvořili, a tak se šlo do šaten za stavu 2:0 pro domácí. 

Brzy po změně stran se znovu prosadil domácí Kudláček. Tento gól dodal hráčům Čakovic sebevědomí a s tím přišel zlepšený výkon z jejich strany. Čtvrtý a svůj druhý gól přidal Adamček a vzápětí se prosadil za domácí Mráz. Na 6:0 zvyšoval Janda a sedmigólový debakl završil chvíli před koncem opět Mráz. 



Ohlasy k zápasu


TJ AVIA Čakovice
Čakovice: Výsledek je pro soupeře možná až moc krutý vzhledem k prvnímu poločasu. Druhý poločas byl již plně v naší režii a utkání jsme zaslouženě dovedli do vítězného konce.




Sestavy


TJ AVIA Čakovice
M. Pikhart [-] - J. Dafčík [-] , P. Zeman [-] , M. Petlan [-] (65. L. Procházka [-] ) , M. Bajcura [-] - O. Trojan [-] , P. Janda [-] , D. Adamček [-] , M. Kožuch [-] - P. Mráz [-] , R. Kudláček [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku