4:4
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2015 15:45

12.kolo, Pražský | Praha | Okresní přebor sk. D, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka mezi Partisanem a Kotvou skončila remízou


0

V posledním zápase 12. kola málem došlo k velkému překvapení. Domácí Partisan, který se před tímto střetnutím nacházel na druhém místě tabulky, zachraňoval alespoň bod ze zápasu s jasně posledním celkem soutěže až v posledních minutách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu však velkému dramatu nenasvědčoval. Favorizovaný Partisan vedl ve třinácté minutě již 2:0, když oba góly padly po rohovém kopu. Domácí Kotva se poté probudila a začala předvádět pohledný, bojovný a týmový fotbal, kterému nechyběla myšlenka. Na začátku druhé půle se vršovickým podařilo vyrovnat a zdálo se, že přejímají otěže zápasu. V 72. Minutě se Kotva dokonce ujala vedení 4:3 a zápas tak směřoval k senzačnímu výsledku. Hostujícímu Partisanu se však podařilo šest minut před koncem vyrovnat na konečných 4:4.



Ohlasy k zápasu



SK Kotva Vršovice 1895
Kotva: I přes ztracené vítězství v posledních minutách si odnášíme z tohoto zápasu velice dobrý pocit nejen z výsledku, ale i z předvedené hry a vnitřní síly celého mužstva.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku