3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 17:00

14.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jaroslavice udolaly Veselou až v penaltové loterii


Branky


10

V posledním utkání této sezony přivítaly Jaroslavice na svém hřišti fotbalisty z Veselé. Utkání nemělo favorita a očekával se vyrovnaný souboj, což se nakonec i vyplnilo. V prvním dějství padlo po jedné brance na každé straně. Ve druhém poločasu poslal Dlouhý Veselou do vedení, osm minut před koncem srovnal Žárský. Na penalty se více dařilo domácím hráčům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

 

"Jak se dá  prohrát  vyhraný nebo alespoň dobře rozehraný zápas, to tentokrát předvedla Veselá. Utkání již nic zásadního ve skupině neřešilo, takže se hrálo bez  přehnaných emocí, oba týmy si chtěly užít fotbal před letní přestávkou. Lépe začali  domácí a v 15.minutě se ujali vedení docela lacině, když Páníčka na malém vápně nikdo neatakovat a ten přízemní centr z pravé strany dokázal pohodlně uklidit do branky Veselé.  Po další čtvrthodině se ale Veselé podařilo vyrovnat, když po přímočaré akci Tomáše Dujky zakončoval Martin Dlabaja. Celý druhý poločas měla Veselá mírnou převahu a tu hned v 57. minutě přetavil ve vedení svého týmu Petr Dlouhý, když ve složité pozici prostřeli obránce a míč zapadl k tyči, mimo dosah brankaře Žbela. Další dlouhé minuty byly Jaroslavice nebezpečné jen z rohových kopů", viděli průběh utkání fotbaloví činovníci Veselé. 

 

Domácí dokázali utkání ještě zremizovat

"Další dlouhé minuty byly Jaroslavice nebezpečné jen z rohových kopů a Veselá hru ovládla. Třetí gól, kterým by hosté definitivně rozhodli o svém vítězství visel ve vzduchu. Nejblíže k němu měla Veselá v 72.minutě když se Petr Dlouhý dostal za obranu, ale nestihl už přehodit brankaře Žbela, který sám ze skrumáže míč vyvezl až téměř k půlící čáře. Míč se dostal na kopačky hostů, kteří ovšem tak dlouho hledali vhodnou  pozici pro střelu do prázdné branky, až o míč nakonec zase přišli. Trest přišel v 82.minutě. Nikdo  z veselských  nedokázal razantně zasáhnout ve vlastním  malém pokutovém území, až se k volnému míči protlačil  Žárský a skóre srovnal a zápas dospěl do penaltového rozstřelu. Přátelskou letní atmosféru podpořilo oboustranné střídání gólmanů na tento penaltový rozstřel.  Oba gólmani si užili  celkem sedm sérií. Na každé straně  přišlo jedno minutí zařízení a tak nakonec byl úspěšný domácí  náhradník Gazdík, když sedmý pokus veselských kryl a bonusový druhý bod za vítězství v rozstřelu 6:5 zůstal v Jaroslavicích", hodnotí zápas funkcionáři Veselé. 

 

Na penalty vyhráli domácí

Na penalty se více dařilo domácím hráčům.



Ohlasy k zápasu


SK Jaroslavice
web Jaroslavic:

TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Mé poděkování patří všem co jakkoliv pomáhají dělat na Veselé fotbal. Zvládli jsme další sezónu v I.B v horní polovině tabulky a navíc si ověřili, že se nemusíme bát dát příležitost mladým. Byli v závěru sezóny skvělí a proto si myslím, že budeme konkurence schopní i v dalším ročníku.



Sestavy


SK Jaroslavice
P. Žbel [-] (90. M. Gazdík [-] ) - V. Gazda [-] , T. Valenta [-] , O. Polách [-] , M. Podéšť [-] - L. Macalík [-] , D. Vrba [-] , Š. Polách [-] , D. Horňák [-] (80. V. Hefka [-] ) , M. Žárský [-] - P. Paníček [-] (70. P. Bětík [-] ) -

TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] (90. L. Blažek [-] ) - O. Tkadlec [-] , P. Dlouhý [-] , D. Sokol [-] , M. Dlabaja [-] (51. V. Hrazdira [-] ) , J. Červenka [-] , S. Szivák [-] , M. Čoček [-] , T. Pavel [-] (25. M. Odstrčilík [-] ) , M. Střílka [-] , T. Dujka [-]

ŽK: 71. D. Sokol .
Hráči zápasu: M. Žárský - P. Dlouhý .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: DOSTÁLEK Josef - ZÁVOJSKÝ Oldřich, ZALABÁK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Václav Novotný
Tip experta: remíza

Utkání Jaroslavic a Veselé bude remízové

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku