1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 17:00

14.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrdinou penaltového rozstřelu v Lužkovicích byl brankář Jenček


Branky


10

V tropickém vedru nastoupili proti sobě fotbalisté Lužkovic a Slavkova pod Hostýnem. Hosté ještě nemají jistotu záchrany a stále musí čekat, jak se bude vyvíjet sestupová politika v dalších soutěžích na Zlínsku. Velké horko ovlivnilo i slabší návštěvu, kdy diváci dali přednost raději koupání. Branka v utkání nakonec nepadla, v penaltách pak kraloval lužkovický brankář Jenček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

"Úmorné vedro mělo vliv na návštěvnost i kvalitu utkání. Lépe začali hosté, kteří několika střelami prověřili pozornost brankáře Jenčeka. Domácí tentokrát bez špílmachra Světlíka nápor hostů přežili a po čtvrthodině začali mít herně navrch. Polepilův trestňák jen těsně minul Neradilovu branku. Ve 20. minutě se ve vápně uvolnil Král, ale jeho střela z otočky na brankové čáře trefila jednoho z obránců. Hosté měli tutovku ve 37. minutě, když Šimčík se ocitl sám před brankářem. Tentokrát se vyznamenal Jenček, který bravurně jeho šanci zlikvidoval. Ve 39. minutě téměř z půli hřiště pronikl obranou hostů Král, přihrál nabíhajícímu Polepilovi, ten ale místo střely  do prázdné brány dělal kličku na vracejícího se obránce a brankář Neradil už měl dost času šanci zlikvidovat", hodnotí první dějství funkcionáři Lužkovic.

 

"V samotném závěru prvního poločasu po samostatném úniku z levého křídla přihrál Tichý do velkého vápna nabíhajícímu Královi, jenže jeho bomba z úrovně penalty trefila tyč hostujícího mužstva.  Druhý poločas už tolik vzruchu nepřinesl, hlavně díky počasí. Za zmínku stojí průnik Krále v 74. minutě, ale opět byl úspěšnější brankář Neradil, nejlepší hráč hostujícího mužstva. Bezbrankový stav zůstal až do konce utkání a tak došlo na penalty, ve kterých úřadoval  brankář Jenček, který dvě chytil. A jelikož byli i střelci tentokrát úspěšní, zůstaly dva body domácím. Lužkovice se tak rozloučily se sezonou dvěmi body, hosté budou ještě muset počkat, jak se bude dále sestupová situace v KFS Zlín nadále vyvíjet", hodnotí duel se Slavkovem pod Hostýnem fotbaloví činovnící FK Lužkovice.

 



Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, činovník: V úmorném vedru branka nepadla, v penaltové loterii nás pak podržel brankář Jenček a bereme bod navíc.

TJ Slavkov pod Hostýnem
Jiří Pavlica, hráč:



Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] - M. Čala [-] , M. Paták [-] , V. Januš [-] , J. Gruber [-] (38. P. Novák [-] ) - J. Novotný [-] , V. Tichý [-] - Z. Polepil [-] (78. A. Rudl [-] ) , J. Král [-] - J. Škrabal [-] , M. Šuba [-]

TJ Slavkov pod Hostýnem
L. Neradil [-] - J. Čačala [-] (46. J. Krajcar [-] ) , P. Krajcar [-] , V. Vrubel [-] (67. J. Janečka [-] ) , P. Šimčík [-] , D. Mrázek [-] , M. Kužel [-] , Z. Sadil [-] , P. Darebníček [-] , J. Pavlica [-] , S. Zámorský [-]

ŽK: 34. J. Pavlica .
Hráči zápasu: A. Jenček , M. Čala - L. Neradil , S. Zámorský .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: POLAŠTÍK Josef - RICHTER Zdeněk (N), URBAN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Václav Novotný
Tip experta: remíza

Slavkov bude v Lužkovicích remizovat

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku