5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2019 17:00

26.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malenovice nadělily v derby Lužkovicím bůra


Branky


33. P. Páleníček , 48. J. Kostka , 84. D. Torma , 87. J. Kostka (p.) , 89. M. Bartek
12

Malé zlínské derby bylo k vidění v nedělním odpoledni v Malenovicích, kde se představily Lužkovice. Utkání nemělo vyloženého favorita, ale zápas nakonec daleko lépe zvládli domácí hráči. Malenovice vedly po půli o jednu branku. Hosté ve druhém dějství zažili kolaps, kdy inkasovali další čtyři branky a odjíždějí s vysokou prohrou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek poslal do vedení Páleníček

V posledním domácím zápase této sezóny, naše áčko potvrdilo, že na jaře doma body nerozdavá a jednoznačně zvítězilo. Soupeř, krom některých náznaků šancí, se moc v zápase neprosazoval.
První gól zápasu padl po souhře na ose Torma - Bartek - Páleníček, kdy poslední z trojice potvrdil, že mu to na jaře střílí, jak za mlada. Druhý gól padl hned po poločase, Jan Kostka... utěšenou střelou k tyči nedal gólmanovi hostí žádnou šanci. Třetí gól padl po souhře od půlky hřiště Bartek - Torma. Křídlo našeho týmu Bartek, přesnou přihrávkou vyzval ke skórování Tormu, který se nemýlil a vstřelil svůj 50. soutěžní gól za A - mužstvo Malenovic", hodnotí utkání fotbaloví činovníci z Malenovic.

Domácí předvedli ve druhé půli brankovou smršť

"Čtvrtý gól padl z penalty, která byla odpískána na Bartka. Kostka se z ní nemýlil. A poslední gól padl po rychlém rozehrání Tormy s Bartkem, kdy druhý jmenovaný po obdržené nahrávce na hranici pokutového území udělal z obránců kužely a zakončil střelou na zadní tyč. Nutno připomenout, že Adam Juráň avizoval, že tohle byl jeho poslední domácí zápas v jeho fotbalovém životě. Zda to bude pravda, to se musíme nechat překvapit, ale už teď mu musíme poděkovat za cenné služby, které tu po celou dobu odváděl. V poslední řadě děkujeme všem, co se po tuto sezónu podíleli na fungování domácích zápasů, ať už to začíná u vedení klubu, obsluhy bufetu, až po fanoušky a hráče konče! Už se těšíme na příští sezónu domácích zápasů!", viděli duel malenovičtí fotbaloví činovníci.
 



Ohlasy k zápasu


FC Malenovice
Adam Juráň, brankář: Výsledek hovoří za vše. Malenovice se se svými diváky rozloučily stylově, kdy ani v posledním jarním domácím zápase neztratily ani bod a vyhráli rozdílem třídy. "Kluci ukázali jaká je na jaře pohoda v kabině a přenesli to na hřiště. Jsem rád, že náš fotbal lidi baví. Daří se nám postupně doplňovat mužstvo dorostenci. Kluci mi dali krásnou rozlučku."

FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, činovník: V našem mužstvu citelně chyběl čerstvý čtyřicátník Ivo Světlík, který umí mužstvo vyhecovat. První poločas byl jakž takž vyrovnaný, domácí vedli o dva góly. Totální propadák našeho mužstva nastal v posledních pěti minutách, zřejmě po bujaré oslavě Ivošových narozenin moc sil hráčům nezbylo.



Sestavy


FC Malenovice
A. Juráň [-] (85. M. Polášek [-] ) - Š. Dočkal [-] (80. V. Macek [-] ) , R. Střelec [-] , M. Struška [-] , D. Svěch [-] - J. Kostka [-] , L. Otrusina [-] , M. Bartek [-] - P. Páleníček [-] , K. Šidlík [-] (58. L. Gábor [-] ) , D. Torma [-] (82. J. Mňaček [-] )

FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] - M. Čala [-] , M. Paták [-] , V. Januš [-] , J. Gruber [-] - J. Novotný [-] (53. M. Šuba [-] ) , V. Tichý [-] , P. Čekal [-] (73. J. Hamrlík [-] ) - Z. Polepil [-] (88. P. Novák [-] ) - J. Škrabal [-] (69. J. Latif [-] ) , A. Rudl [-] (46. J. Král [-] )

ŽK: 68. J. Kostka , 76. Š. Dočkal - 68. J. Král , 78. J. Hamrlík .
Hráči zápasu: A. Juráň , J. Kostka - V. Tichý .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: ZÁMORSKÝ Jan - GISTR Zdeněk (N), PATÁK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Milan Brhel
Tip experta: remíza

Utkání v Malenovicích skončí smírně

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku