Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

24.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Domácí Mladcová udolala Malenovice až v penaltové loterii


10

Zlínské derby se hrálo v sobotním odpoledni na hřišti v Mladcové. Přijely zde Malenovice, které si v minulém kole snadno poradiliy s Veselou. V ideálním fotbalovém počasí se domácí ujali vedení již po deseti minutách hry mladíčkem Čihánkem. Ve druhém dějství se na branky čekalo až do poslední desetiminutovky. Hosté srovnali Páleníčkem. V samotném závěru padly ještě dvě branky, po jedné na každé straně. V penaltové loterii se více dařilo domácím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali brzy vedení Čihánkem

"Jako první vystřelili v 9.min. hosté, ale už v 11.min. načechral Honza Chvíla trestňák přímo na hlavu Martina Čihánka a ten navýšil svůj sobotní střelecký účet na čtyři trefy. Gól nás povzbudil a až do 30.min. jsme byli nebezpečnější. Ve 20.min. střílel po rychlém kontru Honza Chvíla jen do brankáře, chvíli nato pálil zprava vedle Matěj Vyvlečka. Ještě ve 29.min. vyslal dalekonosnou bombu Petr Votava, šla jen malinko nad břevno. Pak ale převzali iniciativu pohybliví hosté. Ve 35.min. jsme měli štěstí po závaru před naší brankou, ve 41.min. pálil vedle Hradil a těsně před přestávkou vyškrábl pokus Páleníčka Petr Kupka", hodnotí první dějství fotbaloví činovníci FK Mladcová na svém webu.

V dramatickém koncovce padlo po jedné brance na každé straně

Z webu Mladcové:

Ve druhém poločase se přiostřilo, hra se kvůli faulům rozkouskovala a akcí před oběma brankami ubylo. V 68.min. viděl druhou žlutou v zápase hostující Kostka a zdálo se, že hubený náskok udržíme. Zvláště, když v 73.min. hlavičkoval po rohu Michal Dlabač jen těsně vedle, v 78.min. bylo po akci Petrů Veneného a Votavy zablokován při zakončení Martin Čihánek. Deset minut před koncem ale přišla nešťastná chvíle pro Honzu Brhela, který si při souboji poranil koleno a musel být odnesen na nosítkách. A další nešťastný moment následoval, při odkopu se míč odrazil přímo k hráči soupeře, jeho nahrávka byla znovu nešťastně tečována přímo k nabíhajícímu Páleníčkovi a bylo vyrovnáno. Ve snaze o rozhodující branku jsme pak v samotném závěru zápasu zaváhali a rychlý kontr hostů už v nastavení znamenal druhou branku v naší síti. Infarktový závěr však přinesl v pokračujícím nastavení rohový kop, přetažený míč hlavičkoval Petr Venený a rybičkou jej poslal do sítě Petr Polášek. Při penaltách pak hosté dvakrát zaváhali a bereme tak bod navíc.

Na penalty vyhráli domácí

V penaltové loterii se více dařilo domácím.



Ohlasy k zápasu


FK Mladcová
web Mladcové: Nešťastné utkání se šťastným koncem. Mizérie naší sestavy se zraněními nekončí, právě naopak, ke konci zápasu si pochroumal koleno Honza Brhel.

FC Malenovice
Adam Juráň, brankář: Na Mladcové nám fotbal ukázal, jak umí být krásný a zároveň hořký. Fotbal plný nasazení a soubojů se rozhodoval v posledních 20 minutách, kdy jsme dohrávali v 10 a ukázali vnitřní sílu mužstva. Nejprve jsme dokázali v 82. min. srovnat a poté v 90. otočit. Domácí však při posledním rohu využili své výškové převahy a zkušeností ke srovnání. Penalty už byly loterie a bodík navíc spadl domácích. Kaňkami utkání byla zranění na obou stranách. "Velmi náročné utkání proti vyspělému a zkušenému týmu ukázalo charakter našeho mužstva. Kdybychom takhle hráli celou sezónu, nejsme tam, kde jsme. Kluci zaslouží pochvalu. Bod v konečném důsledku z Mladcové bereme, tady se moc nevyhrává."



Sestavy


FK Mladcová
P. Kupka [-] - M. Vyvlečka [-] , M. Kraváček [-] , M. Blažek [-] , D. Kahaja [-] , P. Votava [-] , J. Chvíla [-] (51. P. Venený [-] ) , M. Čihánek [-] , P. Polášek [-] , M. Dlabač [-] , J. Brhel [-] (80. O. Slavický [-] )

FC Malenovice
A. Juráň [-] - D. Paták [-] , M. Struška [-] , J. Blaha [-] , R. Střelec [-] - V. Hradil [-] , M. Bartek [-] (90. L. Gábor [-] ) , J. Kostka [-] , P. Menša [-] (63. L. Otrusina [-] ) - P. Páleníček [-] (90. J. Mňaček [-] ) , D. Torma [-]

ŽK: 53. M. Dlabač - 26. J. Kostka , 88. L. Otrusina . ČK: 68. J. Kostka .
Hráči zápasu: P. Polášek - M. Bartek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: VITÁSEK Roman - JÄGER Jiří, BRABEC Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Václav Kovář
Tip experta: remíza

Mladcová bude s Malenovicemi remizovat

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku