4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 17:00

24.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fryšták potvrdil v derby s Lužkovicemi roli favorita


Branky


12. T. Chudý , 27. T. Holý , 38. M. Vavruša , 76. L. Skalička (p.)
12

Místní derby se hrálo v nedělním odpoledni Fryštáku, kam zavítaly nedaleké Lužkovice s bývalým domácím trenérem Ivo Světlíkem v sestavě. Fryšták dal v první půlhodině dvě branky, hosté se kontaktní branky nedočkali. Ještě do půle zvýšil kanonýr Vavruša na tříbrankový rozdíl. Domácí ve druhé půli zvolnili tempo a hosté už inkasovali pouze jedinkrát. Fryšták jen potvrdil svoji suverenitu v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili tři branky

Z webu FC Fryšták:

První poločas měli povinně vidět všichni dorostenci a žáci Fryštáku. Fryšták hrál výborně a byla radost se na jeho hráče dívat. Od začátku se do soupeře zakousl ,míče létaly s neuvěřitelnou přesností z nohy na nohu , Sklenář  s Vavrušou snad mají více očí a ostatním domácím hráčům míč taky nepřekáží,navíc soupeře předčili  domácí fyzičkou. Po úvodních dvou šancích aktivního Kučery ,přišla ve 12. min. chybná rozehrávka brankáře Lůžkovic ,Vavruša ho obešel  a předložil před prázdnou bránu míč zakončujícímu Chudému 1:0. Fryšták nadále bušil do svého soupeře jednou útočnou akcí za druhou a v 27. min. po faulu na vápně zahrával Fryšták z ideální pozice přímý kop. Hostující brankář Jenček si postavil velkou zeď a má golmanské parametry,ale na zakončení Holého byl krátký 2:0. V další obrovské šanci Hřebačky v 31. min. zachránila hosty tyč.  V 37. min. viděli diváci gól ,který se mnohdy nevidí v lize. Míč z kopačky Sklenáře putoval za obranu  na Vavrušu a ten ho z voleje poslal do protilehlého rohu za bezmocného Jenčeka 3:0. Nádhera.

Domácí celek si tříbodovou výhru v pohodě ohlídal

"Fryšták hrál uvolněně ,vycházelo mu snad vše ,těsně vedle pálil v závěru první půle Skalička. Fryštáčtí diváci jsou nároční ,jinak by museli do kabin vyprovodit svůj tým velkým potleskem,což se nestalo. Druhý poločas se hrál v jiném tempu a zápas se jen dohrával. Diváky více zajímalo hokejové drama ,Lůžkovice nechtěly dostat příděl a více bránily .Fryšták prostřídal a hra ztratila tempo. Přesto po ruce hostů v pokutovém území došlo ke změně podoby konečného výsledku ,když v 76. min. Skalička z penalty upravil na 4:0. Fryšták získal další bod náskoku a už potřebuje k vítězství v soutěži jen bod. Jestli ho získá se mohou fryštačané přijet podívat v sobotu do Louk", hodnotí velmi povedené derby s Lužkovicemi fotbaloví činovníci z Fryštáku.



Ohlasy k zápasu


FC Fryšták
web FC Fryšták: Fryšták na podzim v Lůžkovicích ztratil body ,ale po sobotním výsledku Mladcové věděl ,že může získat další bod náskok , pokud vyhraje. To se nakonec i po velmi kvalitním výkonu podařilo.

FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, činovník: Do Fryštáku se normálně pro body nejezdí, v domácím prostředí uhráli 31 bodů, to je skoro jako naše mužstvo za všechny odehrané zápasy od začátku soutěže. Tomu také odpovídal vývoj utkání. V prvním poločase byli domácí jednoznačně lepší a převahu vyjádřili třemi góly. Druhý poločas se naše mužstvo přece jenom herně zlepšilo, ale střelecky se neprosadilo, naopak domácí přidali další gól z penalty a skóre uzavřeli na konečných 4:0. Další těžký zápas nás čeká v neděli doma v derby s Veselou, ale snad záchranářské starosti máme za sebou.



Sestavy


FC Fryšták
M. Mikel [-] - P. Bednařík [-] , L. Skalička [-] , A. Hubáček [-] , T. Holý [-] - O. Kučera [-] , P. Petráš [-] (56. P. Naňák [-] ) , J. Hřebačka [-] , D. Sklenář [-] - M. Vavruša [-] , T. Chudý [-] (61. M. Okonkwo [-] )

FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] - M. Čala [-] , M. Paták [-] , V. Januš [-] - J. Gruber [-] (83. J. Škrabal [-] ) , I. Světlík [-] , J. Novotný [-] (81. P. Novák [-] ) , V. Tichý [-] - J. Král [-] (46. M. Šuba [-] ) , Z. Polepil [-] - P. Čekal [-]

ŽK: 64. Z. Polepil .
Hráči zápasu: L. Skalička , T. Holý - V. Tichý .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BLAŽEK Vladimír - EICHNER David, KŘENEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Václav Kovář
Tip experta: výhra domácích

Fryšták s Lužkovicemi vyhraje

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku