4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 16:30

22.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příluky si v domácím prostředí vyšláply na Chropyni


Branky


33. D. Frolek , 40. T. Machů (vl.) , 52. D. Frolek , 65. R. Machalíček - 89. D. Hrabal
11

Příluky nemají ještě jistotu záchrany, proto chtěly v duelu s Chropyní bodovat naplno. V první půlhodině hry branka nepadla. Poprvé se prosadil zanedlouho domácí Frolek a do půle přidali domácí ještě druhou trefu. Ve druhém dějství domácí postupně navýšili svůj náskok, hosté dali jedinou branku až v samotném závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do dvoubrankového vedení

"Příluky začaly souboj s Chropyní hůře, hosté byli prvních 30 min aktivnější, měli 2 tutové šance, ale brankář domácích Kiza vždy zázračně zachránil. Hosté tak z úvodního tlaku nic nevytěžili. Domácím trvalo chvíli, než se dali kombinačně do kupy a nakonec se prosadili v 33 min, kdy Machalíček u lajnové čáry vybojoval míč a nacentroval na vzdálenější tyč, kde si naběhnul Frolek a hlavou vstřelil úvodní branku utkání - 1:0. Příluky ožily a tlačily se více do útoku. V 40 min. kopali domácí z cca 22 m přímý kop, kdy Dvořáčkovu prudkou ránu nešťastně tečoval do vlastní branky hostující Machů – 2:0. Domácí tak odcházeli do kabin s dvoubrankovým náskokem a trenér Julina mohl být spokojený", hodnotí první dějství funkcionáři Příluk.

 

Domácí tým si tříbodou výhru v pohodě ohlídal

Po změně stran Příluky vsadily na aktivní hru, a to samé předváděla Chropyně, zápas byl celkem pohledný, hrálo se hodně na brejky. Do jedné takové situace se dostal v 52 min. Frolek, který se po pěkné kombinaci nikým neatakován dostal za hranicí 16-tky a prostřelil bezmocného gólmana hostí – 3:0. Chropyně se sice snažila nákopy dostat za obranu domácích, ale bez gólového efektu. V 65 min. naopak domácí po levé straně podnikli útok a centr Fojtíka před bránu proskákal až k zadní tyči, kde, ač tísněn, se vrhnul oproti míči ukázkovou rybičkou Machalíček a míč hlavou dostal do brány – 4:0. Zápas se pak již jen dohrával. Za zmínku stojí ještě šance 2 min. před koncem, kdy mohl vstřelit hlavou branku domácí Žikovský, ale chybělo málo. V samotném závěru se přece jenom podařilo hostům vstřelit čestnou branku, kdy po přímém kopu domácí gólman Kiza sice míč vyrazil, ale doběhnuvší Hrabal přece jenom prudkou střelou zblízka pod břevno ukončil zápas.

 



Ohlasy k zápasu


FK Příluky
Jaroslav Brabec, sekretář: Utkání bylo celkově vyrovnané, ale nakonec jsme se gólově prosazovali my a to rozhodlo. V obrané hře jsme nedělali chyby a konečně jsme v útoku dali více branek. Body bychom chtěli sbírat i v dalších utkáních, tým ukázal, že má na to hrát i se silnějším soupeřem.

FK Chropyně
web Chropyně: Utkání se nám vůbec nepovedlo a odjíždíme s prázdnou.



Sestavy


FK Příluky
J. Kiza [-] - J. Polanský [-] , D. Dvořáček [-] , L. Adamík [-] (75. M. Bačík [-] ) , D. Frolek [-] , Z. Julina [-] , . Plata [-] (57. D. Mezírka [-] ) , J. Fojtík [-] , R. Machalíček [-] , M. Šranko [-] (86. P. Žikovský [-] ) , P. Čelůstka [-]

FK Chropyně
D. Koláček [-] - J. Ležák [-] , M. Sanislo [-] , D. Hrabal [-] , J. Kovařík [-] , M. Panáček [-] , T. Machů [-] , M. Vaňhara [-] , R. Fridrich [-] , R. Mareš [-] (57. D. Matějov [-] ) , M. Grmela [-] (79. L. Pleva [-] )

ŽK: 41. D. Frolek , 70. M. Šranko - 60. M. Vaňhara , 75. D. Matějov .
Hráči zápasu: D. Frolek , R. Machalíček - T. Machů .
Počet diváků: 33. Rozhodčí: BLAŽEK Vladimír - EICHNER David, BRABEC Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: František Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Příluky na domácím hřišti vyhrají

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku