1:2p.
(0:1)
45. L. Skalička (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 16:30

21.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Veselá podlehla lídru tabulky z Fryštáku až v penaltové loterii


Branky


67. P. Dlouhý - 45. L. Skalička (p.)
13

Šlágr kola byl k vidění na Veselé, kam zavítal vedoucí celek tabulky z Fryštáku. V prvním dějství padla jediná branka. Tu vsítil ve 45. minutě z pokutového kopu hostující Skalička. Domácí ale nesložili zbraně a ve druhém poločasu dokázali vyrovnat Petrem Dlouhým. V penaltové loterii se pak více dařilo hostujícím hráčům a Ti berou důležitý bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit jednu branku

 

Ač to zní neskutečně a překvapivě, hráči z nedalekého Fryštáku na stávajícím veselském hřišti (to je v provozu od roku  1992) hráli svůj první mistrovský zápas. Třicet let hrál Fryšták vždy ve vyšších soutěžích než Veselá. Letos se potkali. Fryšták jasný favorit, domácí odhodlání nedat svou kůži lacino.

 

 

 

Obojí se hned v úvodu potvrdilo. Fryšták díky zkušenému Sklenářovi ovládl střed hřiště, Veselá svou bojovností a obětavostí hosty do svého pokutového území nepouštěla. Naopak hned ve 14.minutě  se doslat po pasu Romana Manďáka Petr Dlouhý do své první velké šance a Mikel jen včasným vyběhnutím zabránil jistému gólu, když Dlouhý nastřelil jen jeho prsa. První poločas patřil Veselé, která mohla jít do vedení po dalších třech zakončeních Petra Dlouhého. Ovšem úspěšně zasahoval Petr Červenka v brance Veselé. Největší starosti dělal veselské obraně rychlonohý Okonkwo, který byl ale naštěstí pro domácí v koncovce nepřesný. Těsně před odchodem do šaten  ale jeho průnik obranou slavil úspěch.  Petr Červenka se snažil jej vytlačit ze střeleckého úhlu, ale došlo v pokutovém území k jejich střetu a následný pokutový kop Lukáš Skalička bezpečně proměnil.   

 

Domácí dokázali po hodině hry srovnat

 

Veselá v druhé půli nesložila zbraně a dál pokračovala ve své obětavé hře. Ta přinesla své ovoce v 67. minutě a na konci akce nebyl nikdo jiný než Petr Dlouhý. Dvěma kličkami na hranici velkého vápna si připravil střeleckou pozici a nedal Mikelovi v bráně Fryštáku šanci.  Zakončil technickou střelou nad jeho pravým ramenem. V závěrečných 25 minutách se hra přelívala na obě strany, oba týmy toužily po třech bodech, ale remízový stav už se nezměnil.  Vavruša i dopravil míč do brány Veselé, ale gól z toho nebyl pro odmávaný a odpískaný ofsajd.

 

 

 

Následoval penaltový rozstřel. Rozhodla  čtvrtá série, ve které Mikel pokus Tomáše Dujky vystihl a zlikvidoval. Bonusový bod tedy putuje do Fryštáku po skóre v  rozstřelu 4:5.

 

Na penalty vyhráli hosté

Na penalty vyhráli hosté 5:4



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Na Veselé je spokojenost více s výkonem než s výsledkem. Ale i za bod s favoritem jsme rádi a kluci si dokázali, že i ve slátané sestavě se při dobře zvolené taktice dá hrát a bodovat s každým

FC Fryšták
web FC Fryšták: Na Veselé to má každý soupeř hodně těžké.Velmi slušná návštěva viděla krásný fotbal a jen se potvrdilo,že tato "trolejbusová liga" má náboj ,neboť téměř každé utkání je "derby". Zásluhou Veselé i Fryštáku se hrál rychlý, pohledný fotbal s množstvím střeleckých příležitostí. Po poločase Fryšták vedl, když ve 45. min. proměnil po faulu brankáře Červenky ve vápně nařízený pokutový kop proti domácím náš kapitán Skalička - 0:1. Ve druhém poločase Veselá v 67. min. srovnala skóre, když se trefil nejlepší domácí střelec v soutěžním ročníku Petr Dlouhý a srovnal na 1:1. Tímto výsledkem skončila základní hrací doba. Bod navíc bral po penáltách náš tým.



Sestavy


TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - J. Žaludek [-] , P. Přibyla [-] (66. S. Szivák [-] ) , R. Soukup [-] , R. Manďák [-] , M. Dlabaja [-] , O. Tkadlec [-] , P. Dlouhý [-] , J. Červenka [-] , M. Čoček [-] , T. Dujka [-]

FC Fryšták
M. Mikel [-] - B. Krajča [-] , P. Bednařík [-] , L. Skalička [-] , A. Hubáček [-] - O. Kučera [-] (19. P. Naňák [-] ) , P. Petráš [-] , J. Hřebačka [-] , D. Sklenář [-] - M. Okonkwo [-] , M. Vavruša [-]

Hráči zápasu: P. Červenka , O. Tkadlec - D. Sklenář , M. Mikel .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DOKOUPIL Tomáš - HASUKIČ Salih, KLOUDA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Ondřej Surý
Tip experta: výhra hostů

Fryšták má formu a vyhraje i na Veselé

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku