Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2019 16:00

19.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky z Fryštáku načepoval Kostelci u Holešova jedenáctku


14

V souboji Davida s Goliášem nebylo o vítězi tohoto duelu pochyb od úvodního hvizdu. Vedoucí tým tabulky poslední celek nijak nešetřil a v první půli dal tři branky. Ve druhém dějství domácí hráči ještě více přidali na obrátkách a Hanákům uštědřili krutý debakl. Čtyřmi brankami se blýskl Jan Hřebačka, o čestný úspěch hostí se postaral kapitán Kostelce Martin Hradil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vypracovali tříbrankový náskok

"Zápas prvního s posledním mužstvem soutěže skončil vysokou výhrou domácích. Kostelec přijel s dvanácti hráči a při pohledu na hřiště i na soupisku bylo jasné , že na body to stačit nebude. Pět hráčů starších 35-ti let ,jeden čtyřicátník možná mohou vypadat jako zkušenost ,ale taky třeba jako mužstvo starých pánů. Není divu ,že se hrálo od prvních vteřin na jedné polovině hřiště. Nebylo to pro Fryšták nic jednoduchého ,chtělo to trpělivost a pohyb. Ten domácím chyběl a proto spoustu akcí končilo bezradností. Když už Fryšták hru zrychlil ,přišly góly. V prvním poločase soupeř z Kostelce držel slušný stav 3:0,  za domácí dal branku Vavruša v 11 min. 1:0 ,angličanem od břevna v 28 min. Hřebačka 2:0 a v 40 min. kapitán Skalička 3:0 . Domácí hráči věděli ,že první poločas mohl být lepší a do druhé půlky nastoupili , jako polití živou vodou", viděli duel funkcionáři Ftyštáku. 

Brankostroj domácích pokračoval i po přestávce

Z webu TJ Fryšták: Domácí hráči věděli ,že první poločas mohl být lepší a do druhé půlky nastoupili , jako polití živou vodou. Po hodině hry svítilo skóre na světelné tabuli  8:1. Postupně skórovali Okonkwo ,Vavruša,Hřebačka ,Chudý a znovu Hřebačka. Brankostroj domácích přerušila chyba při malé domů ,kterou potrestal Hradil na korigujících 7:1. Za rozhodnutého stavu už byli na hřišti všichni hráči z lavičky náhradníků. Chvilku to vypadalo na koncert fryštáckého Valáška. Ten třikrát ve vyložených šancích nedal , v 77 min. po jeho přihrávce musel smeknout klobouk dorostenec Dohnálek ,který ve svém druhém startu za muže a po 15 min. ve hře v této kategorii vstřelil svůj premiérový gól  9:1 . Valášek se dočkal ,dal desátý gól v utkání v 79 min. Prakticky nikdo přesně nevěděl ,zda světelná tabule má pokračování druhé desítky čísel. Zkusil to zjistit Hřebačka ,který bombou z vápna v 86 min. tajenku vyluštil svým čtvrtým gólem v utkání ,zjistil že má. Konečné skóre 11:1 si musí fryštáčtí  kronikáři zapsat do svých poznámek ,protože u mužů to není často. 



Ohlasy k zápasu


FC Fryšták
web Fryštáku: Fryšták hraje příští týden zcela jiné utkání ,čeká ho zápas na Mladcové, Zveme příznivce domácího mužstva , v sobotu 27.4 od 16:00 hodin přijeďte povzbudit naše hráče v utkání jara.

SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč:



Sestavy


FC Fryšták
M. Mikel [-] - T. Holý [-] , P. Bednařík [-] , L. Skalička [-] - O. Kučera [-] (62. P. Naňák [-] ) , J. Valášek [-] , J. Hřebačka [-] , D. Sklenář [-] , P. Petráš [-] (62. J. Dohnálek [-] ) - M. Okonkwo [-] (54. T. Chudý [-] ) , M. Vavruša [-]

SK Moravan Kostelec u Holešova
L. Kopřiva [-] - M. Hradil [-] , L. Odložilík [-] , L. Šidlík [-] (61. M. Nevřala [-] ) , T. Marek [-] , M. Ragoš [-] , J. Zmeškal [-] , D. Valoušek [-] , R. Zmeškal [-] , R. Šimčík [-] , R. Přikryl [-]

ŽK: 44. R. Přikryl , 89. D. Valoušek .
Hráči zápasu: M. Vavruša , J. Hřebačka - M. Hradil .
Počet diváků: 129. Rozhodčí: NOHAVICA Radek - SKALICKÝ Libor, FOJTŮ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jan Martinec
Tip experta: výhra domácích

Fryšták poslední celek tabulky porazí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku