V. Tichý 55. (p.)
Z. Polepil 60.
2:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2019 13:30

19.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příluky rozhodly o výhře v Lužkovicích už v první půli


Branky


55. V. Tichý (p.) , 60. Z. Polepil - 36. D. Dvořáček , 41. J. Fojtík (p.) , 43. D. Frolek
14

Místní derby mezi Lužkovicemi a Přílukami přilákalo na dvě stovky diváků a kvůli souboji zlínských fotbalistů s pražskou Slávií se hrálo již brzy odpoledne. Hosté v prvním dějství byli střelecky efektivnější a v rozmezí posledních deseti minut vstřelili tři branky. Domácí se ve druhém poločasu nadechli k velkému náporu, snížili na 2:3, ale vyrovnat se jim už nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vypracovali tříbrankový náskok

"Domácí začali utkání s Přílukami náporem a měli od začátku herně navrch. Mohli jít také v 10. minutě do vedení, ale Novotný sám před golmanem hostů svou šanci promarnil. Další obrovskou šanci měli domácí v 17. minutě, za ruku ve vápně kopal Polepil penaltu, ale jeho střelu po zemi brankář Kiza zlikvidoval. Nedáš – dostaneš platilo i tentokrát, ve 36. minutě po chybě obrany Dvořáček nikým neatakován vstřelil gól – 0:1. Ve 41. minutě po nastřelené ruce ve vápně kopali penaltu hosté, Jenček střelu vyrazil, ale dobíhající Fojtík zvýšil na 0:2. V zápětí vstřelil opět po chybě obrany Frolek třetí gól a do kabin šli hosté s velkým náskokem", hodnotí nepříliš povedený první poločas funkcionáři Lužkovic.

Domácí utkání v závěru zdramatizovali

"Do druhé půli nastoupili domácí posíleni o zkušeného Ivo Světlíka a začala velká stíhačka o změnu skóre. V 55. minutě kopali domácí penaltu za faul ve vápně a tentokrát se Václav Tichý, který se vrátil z Viktorie Otrokovice, nemýlil a snížil na – 1:3. Nejkrásnější akce utkání proběhla v 60. minutě, když po průniku po křídle Ronza přes celou šíři hřiště našel volného Polepila a ten hlavou centr proměnil ve druhý gól. Tentýž hráč mohl v 74. minutě vyrovnat, ale brankář hostů šanci zázračně zlikvidoval. V závěrečném náporu domácích hosté, kteří i v jedenácti bránili pokutové území výsledek udrželi a odvážejí si velmi důležité body tři do tabulky," viděli druhé dějství fotbaloví činovníci z Lužkovic.



Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, funkcionář: Z domácích bych vyzdvihl výkon mladého Václava Tichého, který se vrátil z Viktorie Otrokovice a u hostů brankáře Kizu a Čelůstku v obraně.

FK Příluky
Jaroslav Brabec, funkcionář: První poločas nám náramně vyšel, dali jsem 3 góly a mohli přidat i čtvrtý, ale náš útočník zblízka sám přestřelil. Navíc náš gólman chytil penaltu a to nakonec zápas rozhodlo. V druhém poločase domácí zatlačili, podařilo se jim vstřelit dva góly, ale nakonec jsem výhru uhájili. Pro nás velmi důležité tři body. Na začátku jara jsem měli slabší nástup, nyní jsme se dostali do formy, kterou bychom chtěli potvrdit vítězstvím v dalším zápase .



Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] - P. Čekal [-] (63. I. Světlík [-] ) , M. Šuba [-] , J. Novotný [-] , V. Tichý [-] , M. Čala [-] , J. Gruber [-] , J. Ronza [-] , T. Mičola [-] , Z. Polepil [-] , J. Král [-] (86. D. Hamšík [-] )

FK Příluky
J. Kiza [-] - J. Budín [-] (65. M. Bačík [-] ) , D. Dvořáček [-] (80. T. Humpál [-] ) , L. Adamík [-] , D. Frolek [-] , J. Fojtík [-] , . Plata [-] , L. Janků [-] , J. Nesvadba [-] , M. Šranko [-] , P. Čelůstka [-]

ŽK: V. Tichý , 89. J. Ronza - 50. . Plata , 71. L. Adamík , 90. P. Čelůstka .
Hráči zápasu: Z. Polepil , V. Tichý - P. Čelůstka , J. Kiza .
Počet diváků: 198. Rozhodčí: DOSPĚL Vladimír - KATRŇÁK Milan, FOJTŮ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jan Martinec
Tip experta: výhra domácích

Lužkovice si doma s Přílukami poradí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku