Příluky zvládly duel se Slavkovem pod Hostýnem na jedničku


Branky


16

Slavkov pod Hostýnem zavítal na příluckou Cecilku a chtěl zde ukončit šňůru nepovedených utkání. Hosté šli také brzy do vedení Ponížilem, ale domácí tým stačil ještě do půle otočit nepříznivý vývoj utkání. Střelcem obou branek byl Frolek. Slavkovjané se pak snažili srovnat stav utkání, ale po hodině hry je potrestal Pinkas třetí brankou a hosté nakonec odjíždějí pod Hostýn s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili nepříznivý vývoj

"V dalším jarním utkání na hřišti Příluku se představil Slavkov, který na jaře ještě nevyhrál, stejně jako domácí. Zápas začal náporem hostí, kteří podnikali rychlé útoky po stranách a centrovali před bránu. Obrana domácích jen stěží odvracela a hosté se nakonec přece jenom z tlaku vytěžili úvodní gól kdy v 14. min. přesně zahraný centr uklidil k tyči agilně hrající Ponížil – 0:1. S domácímu to vypadalo zle, nicméně se nakonec uklidnili a začali hrát svou hru založenou na bojovnosti. Hra se přelévala z jedné strany na druhou a především hosté měli 2 velké šance, ale brankář domácích Holásek předvedl svou kvalitu a vychytal šance hostů. Udeřilo tak na druhé straně v 33. min., kdy kolumbijská posila Diego Plata rozehrával roh a hlavičkou skóroval kapitán domácích Frolek – 1:1. Domácí jakoby polil živou vodou, a začali tlačit hosty. Vyplatilo se hned ve 38. min. kdy dorážel odražený míč do prázdné branky opět Frolek – 2:1. Do poločasu měli nakonec ještě šance jak domácí, tak i hosté, ale skóre se již nezměnilo", viděli první dějství domácí funkcionáři.

 

Domácí přidali třetí branku

"Po změně stran domácí převzali hru, začali více vyhrávat souboje a trápili obranu hostí. Nakonec využili v 61 min akci kolumbijského úročníka Platy, který ač faulován, stačil ve výhodě přihrát na pravou stranu střídajícímu Pinkasovi, který z úhlu prostřelil hostujícího brankáře – 3:1.  Hosté se snažili s výsledkem něco udělat, ale obrana domácích fungovala bezchybně. V závěru měli hosté ještě 4 přímé kopy, ale nic z toho nevytěžili, protože brankář Holásek již další změnu skóre nepřipustil a domácí tak dovedli utkání do vítězného konce", hodnotí povedený duel se Slavkovem pod Hostýnem fotbaloví činovníci FK Příluky.

 



Ohlasy k zápasu


FK Příluky
Jaroslav Brabec, funkcionář: Hosté na nás z počátku vlétli a trvalo nám cca 30 min, než jsme se vzpamatovali a začali hrát svou hru. Podařilo se nám do poločasu otočit utkání, což nás nakoplo. V druhé půli jsme hráli více do těla, bylo vidět, že hráči opravdu chtějí a jdou si za vítězstvím. Po třetí brance se nám i přes několik šancí hostí dařilo pohlídat si výsledek a máme tak zasloužené 3 body.

TJ Slavkov pod Hostýnem
Jiří Pavlica, hráč:



Počet diváků: 120. Rozhodčí: VESELÝ Michal - VEČEŘA David, NUC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 4. 2019 14:26
Hodnocení zápasu

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Stanislav Dlouhý
Tip experta: výhra domácích

Příluky už musí bodovat a se Slavkovem si poradí

Tip: remíza

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku