2:1p.
(0:0)
58. L. Skalička (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 15:30

18.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovický Bivoj si vyšlápl na lídra tabulky z Fryštáku


Branky


86. D. Chovanec - 58. L. Skalička (p.)
15

Šlágr kola byl k vidění v chledném sobotním počasí na hřišti tečovického Bivoje, kam zavítali hráči vedoucího týmu tabulky z Fryštáku. V prvním dějství se prokřehlí fanošci branky nedočkali. Ve druhém poločasu se jako první dostali ke slovu hosté a Skalička je poslal do vedení. Domácí ale zabojovali a v samotném závěru srovnali Chovancem. Na penalty se váce dařilo domácím a berou bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli diváci branku neviděli

Na dobře připravené hrací ploše v chladném jarním odpoledni a za mírného mrholení dokazovali hosté, že jejich postavení v tabulce není náhodné. Představili se jako fotbalově vyzrálý soupeř, vytvořili si herní převahu v poli, kombinovali za pohybu a dokázali domácí dostat do defenzívy. Jejich převaha však končila u pokutového území domácích, kteří vycházeli ze zabezpečené obrany a podnikali brejkové protiakce. V sedmé minutě si vytvořili dobrou příležitost hosté po spolupráci Sklenáře s Hřebačkou, tu však domácí zablokovali. Na druhé straně po rohu střílel Závoda nad a po centru Davida Dorazína prováhal šanci u tyče Mikelovy branky Vopatřil.  Pak ještě kopal Plachý trestný kop po faulu na Vopatřila, ale míč napálil pouze do zdi hostí.  Na druhé straně nejprve Valášek střílel mimo Joklovu branku, po akci Sklenáře s Valáškem se hlavou neprosadil Hřebačka a ten samý hráč po chybě Závody prošel po lajně skoro až do malého pokutového území domácích, ale obrana Bivoje jeho akci přerušila. Po půlhodině hry potáhl míč po pravé straně Krajča, jeho centr ale nenašel adresáta. Když domácí Plachý z trestného kopu neuspěl, poslal míč Petráš na Valáška, ale celá akce skončila pouze rohovým kopem hostí. Těsně před koncem prvé půle kopal trestný kop David Dorazín, hosté odvrátili a z brejku poslal Okonkwo míč pouze do zámezí.

 

Domácí dokázali utkání ještě zremizovat

 Ve druhém poločase zvýšili hosté obrátky a usadili se nadlouho na půli domácích.  Vavruša však poslal trestný kop nad břevno, Hřebačka sám před vyběhnutým Joklem jej přehodil, ale míč těsně minul branku a skončil v autu.  Pak Jokl vyrazil nepříjemnou ránu po zemi a míč do bezpečí musel odkopávat Plachý. Okonkwo obloučkem mířil do šibenice, ale Jokl vytěsnil na roh.  Následně poslal míč z hranice 20ti m těsně vedle Petráš. Hosté, ač měli dostatek příležitostí, tak se hry neprosadili. V 58´ ale trefili ruku Balcárka a rozhodčí ukázal na značku PK, ze kterého se nemýlil Skalička a Fryšták se tak konečně ujal vedení 0:1.  Nedlouho poté po centru Krajči musel Zdeněk Šnajdr uklidit míč před Okonkwem Zdeněk Šnajdr a chvilku poté poslal Petráš míč těsně vedle tyče Joklovy branky.  Domácí trenér pak prostřídal a poslal na hrot Chovance.  Domácí byli pak více aktivní, v závěru vyrovnali hru a těsně před koncem zápasu po rohu Davida Dorazína tečoval hlavou míč do branky hostí hlavou Chovanec a vyrovnal na 1:1. Hosté měli ještě minutu před koncem šanci opět jít do vedení, když po trestném kopu ze strany Jokl ve skrumáži vyrazil míč pouze nad sebe. Ten ale poslal Vavruša z hranice 8m pouze nad břevno domácí branky.

 

Na penalty vyhráli domácí

Utkání tak skončilo remízou a o dalším bodu do tabulky rozhodovaly pokutové kopy, které domácí vyhráli 5:3. Trefili se bratři Dorazínové, Balcárek, Shejbal a Závoda, za hosty proměnil Skalička, Hřebačka a Sklenář. Petrášovi Jokl pokutový kop chytil a pátou sérii hosté již nekopali.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Pro domácí je zisk bodů z utkání s jasným favoritem soutěže při těžkém losu v začátku jarní části vzpruhou do dalších kol sezóny. Upevnili si tak pozici v klidných vodách mistrovské tabulky.

FC Fryšták
web FC Fryšták: Fryšták ani podruhé v sezóně nedokázal porazit fotbalisty Tečovic. Podzimní utkání se našemu týmu nevydařilo ,dnes chyběly čtyři minuty k vítězství. První gól utkání totiž vstřelil kapitán Fryštáku Skaličku dest minut po přestávce. Porážku odmítl domácí Chovanec, který v 86. min. vyrovnáním poslal oba týmy k penaltovému rozstřelu. Penaltovou dohru lépe zvládli domácí a berou bod navíc.



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - Z. Šnajdr [-] , D. Chovanec [-] , J. Plachý [-] (80. D. Kysučan [-] ) , L. Balcárek [-] - M. Dorazín [-] , A. Ondík [-] (69. V. Šnajdr [-] ) , J. Vopatřil [-] , R. Závoda [-] - D. Dorazín [-] , L. Shejbal [-]

FC Fryšták
M. Mikel [-] - B. Krajča [-] , P. Bednařík [-] , L. Skalička [-] , T. Holý [-] - P. Petráš [-] , J. Hřebačka [-] , D. Sklenář [-] , J. Valášek [-] - M. Okonkwo [-] (84. T. Chudý [-] ) , M. Vavruša [-]

ŽK: 62. M. Dorazín , 85. R. Závoda - 73. T. Holý .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: DOBIÁŠ Adam - NĚMEC Jiří, ČECH Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Stanislav Dlouhý
Tip experta: výhra hostů

Fryšták i v Tečovicích dokáže vyhrát

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku