1:5
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 15:30

17.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Veselá v souboji s hulínskou Admirou úplně vyhořela


Branky


56. J. Žaludek - 9. J. Miklík , 35. J. Kubo , 40. A. Tabara , 62. Z. Prokop , 76. J. Kubo
12

Magnet kola a souboj o třetí místo v tabulce byl k vidění v sobotním odpoledni na Veselé, kdy domácí celek přivítal hulínskou Admiru. Hanáci měli výborný vstup do zápasu a po deseti minutách se ujali vedení. Do půle hráči Admiry přidali ještě další dvě branky. Domácí snížli na dvoubrankový rozdíl, ale poslední slovo měli hosté, kteří dalšími trefami uštědřili domácím nečekaný debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit tři branky

"Měl to být šlágr kola, boj o místo v elitní části tabulky. Očekával se vyrovnaný zápas a s tím, že domácí budou mírným favoritem.  Nestalo se. Hosté byli agresivnější, napadali rozehrávku Veselé hned v zárodku a domácí se tak nedostávali ke své hře. Hosté svým pohybem  byli  také dřív u všech odražených míčů. Rozdílovým hráčem v úvodu byl Petr Motal, který vytvořil všechny tři gólové situace Hulína v prvním poločase.  Všechno to byly krásné akce kdy  střelci  zakončovali nohou či  hlavou po milimetrově přesných centrech z pravé strany. Samozřejmě jednotlivým akcím předcházely individuální chyby domácích, které celou situaci Hulínu výrazně zlehčily.  Veselá nebyla v této fázi hry úplně marná.  Ale když už se dostala do zakončení, tak buď selhala v koncovce a nebo zázračně zasáhl hulínský gólman Vajda", viděli první půli fotbaloví činovníci z Veselé. 

 

Hosté přidali další branky a vezou zaslouženou výhru

"Sympatické na domácích bylo, že i za stavu 0:3 přišli z kabin do druhého poločasu něco pozitivního s výsledkem udělat.  Už v 56. minutě  Jan Žaludek domácí svou brankou vrátil do zápasu a svitla naděje, že Veselá zápas ještě minimálně zdramatizuje. Hned v 62.minutě ale všechny domácí naděje zmrazil  Prokop . Těžko říct co zamýšlel, ale z 25- ti metrů práskl do balonů a trefil pravý „vinkl“ domácí branky. Ještě lépe se trefil po čtvrt hodině z přímého kopu  Kubo. Podobná vzdálenost a tentokrát se pakovali pavouci z levé šibenice Červenkovy branky.  Domácí  měli snahu ještě hrůzostrašné skóre kosmeticky upravit, ale nepodařilo se jim už ani to", hodnodí nepovedené domácí utkání veselští funkcionáři.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Jak se říká, zápas blbec. Ale je pravda, že Hulín šel vítězství více naproti. Navíc jsme dali příliš prostoru jejich klíčovému hráči a to nás zlomilo. Věřím, že jsme si vybrali slabší den a smůlu na hodně dlouho dopředu a už za týden bude zase všechno jinak.

FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: Napravili jsme tak domácí prohru s Fryštákem a všichni hráči podpoření výborným Vajdou v bráně zaslouží za předvedený výkon a bojovnost pochvalu.



Sestavy


TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - P. Přibyla [-] , M. Bodlák [-] , O. Tkadlec [-] , J. Žaludek [-] , P. Dlouhý [-] , M. Dlabaja [-] (71. R. Soukup [-] ) , J. Červenka [-] , D. Dlabaja [-] , M. Čoček [-] , T. Dujka [-]

FK Admira Hulín
D. Vajda [-] - L. Čevora [-] , J. Barták [-] , M. Zavadil [-] - J. Miklík [-] , J. Kubo [-] (88. M. Jurášek [-] ) , A. Absolon [-] (85. V. Dobeš [-] ) , Z. Prokop [-] , S. Mrhálek [-] - P. Motal [-] , A. Tabara [-] -

ŽK: 38. M. Čoček , 59. J. Červenka - 27. J. Kubo , 69. P. Motal .
Hráči zápasu: J. Žaludek - P. Motal , J. Kubo .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: FILÍPEK Radek - DOLEŽAL Radim, POSPÍŠIL Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Filip Horký
Tip experta: výhra domácích

V boji o druhé místo zůstanou body na Veselé

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku