0:2
(0:1)
24. J. Žaludek
77. R. Manďák (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:00

16.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veselá potvrdila jarní formu a veze výhru z Příluk


Branky


24. J. Žaludek , 77. R. Manďák (p.)
13

Místní derby sledovalo na přílucké Cecilce na dvě stovky natěšených  fanoušků, kteří nakonec viděli dvě branky. Obě však do sítě domácího golmana, kterého nejdříve překonal Žaludek a po něm i Roman Manďák. Domácí celek se opět trápil v zakončení a hosté si tak odvážejí na Veselou všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit jednu branku

Na hřiště v Příluku zavítala v malém derby Veselá, která hraje letos na výbornou a druhé místo v tabulce nemá náhodou. Očekával se boj s domácími Příluky, které potřebovaly nutně bodovat a odpoutat se od spodních příček tabulky, ale hosté z Veselé byli favoritem. Začátek zápasu začali domácí náporem a hned v 2.min. měli po přímém kopu tutovku v podobě střely hráče Platy, ale ten zblízka trefil jen gólmana hostí.  Dále měli velkou šanci domácí ve 20. minutě při střele z cca 22-ti metrů hostující gólman stěží vyrážel.   Aktivnější byli až do 24. minuty domácí, ale hosté po chybě v domácí využili šanci, kdy hostující Žaludek přeloboval brankáře a stav byl 0:1. V průběhu prvního poločasu měli hosté ještě dvě šance, ale bránu netrefili. Hra se odehrávala především uprostřed hřiště a akce směřující ke gólu byly na obou stranách spíše sporadické.

 

Hosté přidali druhou pojišťovací trefu

"Po poločase se hra obou týmů zlepšila, přibylo šancí na obou stranách. Hosté trefili dvakrát  tyč a největší tutovku spálil v 60. min. domácí Dvořáček, který trefil zblízka před poloprázdnou brankou hostí jen gólmana. A když se po něm neprosadil ani Frolek, přišel pro domácí trest v podobě brejku hostí a penalty. Tu proměnil Manďák a zápas byl rozhodnutý – 0:2 . Domácí sice tlačili hosty až do poslední minuty s cílem vstřelit alespoň čestný gól, ale hostující obrana fungovala bez chyb. Zápas byl poměrně vyrovnaný a soupeř hratelný, bohužel jsme doplatili na střeleckou nemohoucnost, kdy jsme nedali ani největší šance, kdežto soupeř ano. A to se ukázalo jako rozdílové. Přesto a i přes naši marodku musím říci, že hra nebyla vůbec špatná a chtěli bychom proto příště v Malenovicích konečně bodovat", hodnotí duel sekretář FK Příluky Jaroslav Brabec.

 



Ohlasy k zápasu


FK Příluky
Jaroslav Brabec, funkcionář: Utkání bylo poměrně vyrovnané, nám chybělo přesnější zakončení a to nakonec i rozhodlo.

TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Naši kluci k zápasu přistoupili zodpovědně a k ničemu vážnému Příluky nepouštěli. Pokud se dostali na dostřel k bráně, to vše spolehlivě likvidoval Petr Červenka, který nás výrazně podržel. Dařilo se nám i směrem dopředu a branek mohlo být daleko více. Zejména dvě tyčky volaly po gólu. Moc vítězství z venku jsme v tomto ročníku zatím nepřivezli, proto jsme za tři body moc rádi. I náš výkon měl svou kvalitu a tak už se těšíme na přímý boj o třetí místo, který podstoupíme na Veselé v sobotu s Hulínem.



Sestavy


FK Příluky
J. Kiza [-] - J. Fojtík [-] , J. Budín [-] , D. Dvořáček [-] , L. Adamík [-] , D. Frolek [-] , Z. Julina [-] , . Plata [-] (78. M. Bačík [-] ) , L. Janků [-] , M. Šranko [-] , P. Čelůstka [-] (33. J. Seifert [-] )

TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - O. Tkadlec [-] (90. M. Odstrčilík [-] ) , D. Sokol [-] , J. Žaludek [-] , P. Dlouhý [-] , M. Dlabaja [-] , J. Červenka [-] , D. Dlabaja [-] , M. Čoček [-] , R. Manďák [-] , T. Dujka [-]

ŽK: 62. M. Šranko , 68. D. Frolek , 77. J. Fojtík .
Hráči zápasu: J. Fojtík - J. Žaludek , P. Červenka .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: BLAŽEK Vladimír - DOSPĚL Vladimír, NEUBAUER Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jan Smolík
Tip experta: remíza

Zápas v Přílukách skončí remízou po devadesáti minutách

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku