Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

15.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Fotbalisté z Veselé si doma proti Chropyni otevřeli střelnici


Branky


18

Veselá přivítala na svém malebném stadionu celek z Chropyně, který zde mohl být nepříjemným protivníkem. Domácím však skvěle vyšel vstup do utkání a po deseti minutách již vedli o dvě branky. Do půle ještě přidali třetí pojistku. Ve druhém poločasu pokračoval brankostroj domácích, hosté se ke slovu dostali až v závěrečných minutách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili tři branky

"A už to konečně vypuklo. A když kromě počasí výjde i výsledek, je z toho veselá neděle na Veselé.  Nene, měli jsme ze vstupu do jara velké obavy. Jednak nikdy netušíte v těchto soutěžích s čím přijede soupeř po zimě. Jak poctivou přípravu prodělal, jak moc se posílil. Navíc na Veselé se přes zimu počítali především marodi a to ti dlouhodobí. Řadu z nich budeme rádi, když uvidíme na trávě v létě. Třináct zdravých jsme nakonec dali dohromady a šli s pokorou a koncentrovaně na steč.  Chropyni jsme nachytali na hruškách už v prvním kole v létě (jejich jediná domácí prohra) a ještě drastičtější měla průběh nyní nedělní odveta. Z prvního  útoku se prosadil Jan Žaludek a v 9.minutě po brance Romana Manďáka už to bylo 2:0. Jan Žaludek měl v těchto minutách možnost hosty totálně poslat do kolen, ale na 3:0 nezvýšil, placírkou z blízka minul odkrytou část brány. Hosté se zvedali a podnikali nebezpečné útoky zejména Janem Ležákem po pravé straně. S jeho centry si ale spoluhráči neporadili a tak nakonec přeci jen přišlo na třetí gól v síti Chropyně. Byl to opět Roman Manďák, který se potkal s výbornou formou hned na úvodu jara," hodnotí první dějství veselští činovníci. 

 

 

Brankostroj domácích pokračoval i po přestávce

Roman Manďák byl také u zrodu čtvrté branky v 68.minutě.  Ideálním míčem vyslal do běhu  po pravém křídle  Jana Žaludka, který naservíroval míč jako na podnose před bránu Davidovi Dlabajovi a ten nezaváhal. Hned po rozehrávce přidal na 5:0 Petr Dlouhý svým jedenáctým  gólem v sezóně.  Hosté zaváhali v rozehrávce a Petr Dlouhý z těžké pozice ze 40  metrů trefil lobem prázdnou branku Chropyně. Ještě jedna lahůdka čekala na místní diváky.  Za to, že si našli cestu na zápas v docela hojném počtu je odměnil přímo hrající  trenér, Tomáš Dujka. Standardka pro něj z ideálního prostoru. Zprava cca 25 metrů od brány, z takové pozice se jeho levačka mýlí jen zcela výjimečně, 6:0. To probíhala 78. minuta a čekalo se, že zápas se bude už jen dohrávat. Sympatičtí hosté se ale nepoložili a využili toho, že Veselá se už celá přepnula do pohody. Nejprve se zrodil v 84.minutě v pokutovém území domácích zbytečný penaltový faul (asi mu ale předcházel ofsajd).  Petr Červenka vystihl směr Vaňharovy střely, ale ten penaltu kopnul výborně. Doprava k tyči a ve výšce něco přes metr, kde už padající gólman zpravidla nedosáhne. Hned v další minutě Veselá nezachytila průnik hostů, míč se dostal doleva zase k Vaňharovi a ten po třech krocích ve vápně  prostřelil Červenku podruhé.  To už ale spokojené domácí hráče i diváky nebolelo a tři body po přesvědčivém vítězství a dobrém výkonu zůstaly na Veselé.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Po mizerné generálce proti Kostelci u Zlína (2:4) a potížích se zdravotním stavem týmu jsme moc rádi za výsledek i předvedenou hru. Všechny kluky musím pochválit za obětavý výkon a předvedenou hru. Na úvod sezóny to byl z naší strany pěkný fotbal. Vždyť kluci měli po zimní přípravě celé na UT za sebou jen jeden trénink na přírodní trávě. Klobouk dolů také před našim trávníkářem, mužem u nás mnoha funkcí, Tomášem Gajdošíkem, který hrací plochu ideálně připravil.

FK Chropyně
web Chropyně: Utkání jsme nezvládli podle představ a odjíždíme s prázdnou.



Sestavy


TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - D. Sokol [-] , J. Žaludek [-] , P. Dlouhý [-] , M. Dlabaja [-] , J. Červenka [-] , D. Dlabaja [-] (74. P. Přibyla [-] ) , M. Čoček [-] , M. Bodlák [-] (77. M. Střílka [-] ) , R. Manďák [-] , T. Dujka [-]

FK Chropyně
D. Koláček [-] - D. Matějov [-] , J. Ležák [-] , M. Sanislo [-] , D. Hrabal [-] , R. Kožela [-] (74. L. Šeděnka [-] ) , M. Menšík [-] , T. Machů [-] , M. Vaňhara [-] , L. Stratil [-] (46. M. Panáček [-] ) , M. Grmela [-]

ŽK: 49. M. Menšík , 61. M. Sanislo , 89. J. Ležák .
Hráči zápasu: T. Dujka , R. Manďák - J. Ležák , M. Vaňhara .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SKALICKÝ Libor - GAJDOŠÍK Martin (N), MENŠÍK Bořek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Zdeněk Prokeš
Tip experta: výhra domácích

Veselá zvládne jarní start na jedničku a vyhraje

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku