2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 10:15

15.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovický Bivoj zvládl na jedničku start do jarní části


Branky


16

Na tečovické hřiště zavítali fotbalisté holešovské rezervy, kteří se v jarní části prezentovali několika solidními výsledky.  Situace v pro diváky určitě pohledném a zajímavém utkání byla dlouho na vážkách, výsledné skóre by také v případě větší přesnosti v zakončení soupeře před domácí brankou mohlo nakonec vypadat i jinak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Bivoj šel do vedení

Za slunečného jarního dopoledne se hosté představili jako sympatický tým se snahou o běhavý kombinační fotbal. Domácí opláceli stejnou zbraní, menší překážkou byl tvrdší povrch hrací plochy.  První příležitost měli hosté, když Polomík z oblouku pokutového území poslal míč do oše Joklovi v domácí brance.  Domácí  opláceli po akci Závody a Vopatřila z pravé strany centrovaným míčem na Dorazína, ten byl ale v těžké pozici a neprosadil se. Šnajdrův trestný kop po teči hostí skončil v rohu, z něj se ale domácí neprosadili.  Po čtvrthodině hry zahrávali hosté rohový kop, domácí si ale poradili, pak měl příležitost hostující Leško na pravé straně už skoro v malém pokutovém území domácích, obránci ale zablokovali jeho nahrávku na rohový kop. Na druhé straně střílel Plachý po zemi z dobrých dvacet metrů, Oral jeho střelu nadvakrát kryl.  Vopatřil posadil míč na hlavu Frkala, ten jej ale těsně u tyče poslal hlavou do zámezí. Do vedení šel domácí tým, když Dorazín potáhl míč po levé straně, na jeho prudký centr Oral nedosáhl a Vopatřil jej poslal do sítě a otevřel skóre na 1:0.  Hostující Polomík prakticky ihned po rozehrání z půlky obešel u spojnice pokutového území s brankovou lajnou Ondíka, ale jeho centr na přední tyč poslal Zakopal těsně vedle a skóre se neměnilo.  Pak zachraňoval Chovanec odkopem těsně před Zaoralem a Zakopalovu střelu vytlači Jokl těsně nad břevno. Pět minut před koncem poločasu ještě po zpětné nahrávce Dorazína trefil Ondík břevno a domácí přežili závar před vlastní brankou po rohu hostí, ale před odchodem do kabin se už skóre neměnilo.

 

Domácí Bivoj si tříbodou výhru v pohodě ohlídal

Hned po zahájení druhé půle nedostal Vopatřil na přetažený centrovaný míč od Frkala a na druhé straně Zakopal pálil přes celou šířku domácí branky, ale ani z jedné této akce neudeřilo.  Po čtvrthodině vybídl Dorazín kolmicí Vopatřila, ten nacentroval nízkým centrem, který v pádu dorážel hlavou Ondík. Hosté dokázali zablokovat a odražený míč poslal Frkal těsně nad břevno.  Pak Shejbal nedostal na dlouhý míč po centru z pravé strany a hosté se přesunuli před domácí branku, ale Zaoral ani Zakopal se neprosadili a Šuba v těžké pozici hlavičkoval mimo branku domácích. Domácí měli příležitost po rohu Frkala, ale Chovanec v záklonu hlavou poslal míč nad, po Závodově zpětné nahrávce centroval Frkal, ale Dorazín hlavičkoval nad.  Skóre se měnilo v 76´, když Závodův roh vyboxoval Oral na hranici pokutového území. Domácí odražený míč poslali obloukem zpět, ten trefil tyč blízko spojnice s břevnem a obloučkem se vrátil ke druhé tyči , kde jej v pádu poslal do branky Shejbal a bylo 2:0. Hosté se ještě snažili o korekci, v poslední chvíli před Zaoralem uklízel míč na roh Šnajdr a pět minut před koncem neuspěli po spolupráci znovu Zakopal se Zaoralem. Domácí už dohráli bez obdržené branky a mají tak plný počet bodů z prvního zápasu na jaře. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Vítězství s herně zdatným protivníkem těší a má důležitou cenu i s ohledem na to, že domácí nyní čekají dva zápasy po sobě na půdě soupeřů.

SFK Elko Holešov B
web Holešova:



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - D. Chovanec [-] , V. Šnajdr [-] , J. Plachý [-] - M. Frkal [-] , R. Závoda [-] , L. Balcárek [-] , J. Vopatřil [-] - D. Dorazín [-] (89. D. Gajdoš [-] ) , A. Ondík [-] (85. P. Sedláček [-] ) , L. Shejbal [-]

SFK Elko Holešov B
M. Oral [-] - M. Hasala [-] (46. M. Machálek [-] ) , T. Zakopal [-] , T. Münster [-] , B. Šuba [-] (81. A. Bakalík [-] ) , R. Vaculík [-] , O. Zaoral [-] (81. S. Úlehla [-] ) , J. Leško [-] , P. Polomík [-] , J. Kadlčík [-] , R. Paštěka [-]

ŽK: 42. T. Zakopal .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: Polášek Tomáš - POSPÍŠIL Štěpán, VESELÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Zdeněk Prokeš
Tip experta: remíza

Holešovská rezerva v Tečovicích bod uhraje

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku