0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

15.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Louky v nedělním odpoledni loupily ve Slavkově pod Hostýnem


Branky


18

Ve Slavkově pod Hostýnem se představili fotbalisté z Louk, kteří ale určitě měli v hlavách podzimní potupnou porážku od Slavkova pod Hostýnem na domácím hřišti. Tentokrát ale prohru Slavkovjanům oplatili a po brankách Caudra a Kadlíka si vezou do Zlína nečekanou výhru. Domácí celek vyhořel v koncovce a zabojovat bude muset v dalším utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit jednu branku

"Tak utkání mezi Slavkovem pod Hostýnem a Loukami bylo celkem vyrovnané. Hlavně první poločas. Nám se nepodařilo vstřelit branku z několika dobrých nadějných šancí. Hosté využili přímého kopu a vedli, kdy se trefil Caudr. Hosté tak odcházeli do kabin s jednobrankovým náskokem, protože domácí fotbalisté své nabídnuté příležitosti neproměnili. Druhý poločas se hrálo spíše od šestnáctky po šestnáctku. Nebylo ani k vidění moc šancí na obou stranách.  Navíc z naší strany už nebyl druhý poločas tak herně kvalitní. Poté naší chybou se odrazil míč k hostujícímu útočníkovi a ten šel sam na gólmana a Kadlík zvýšil na konečných 0:2. Zápasu by víc slušela remíza, ale hosté byli produktivnější, nám chyběla ve druhém dějství herní pohoda. Potřebujeme se chytit střelecky a pokusíme se o to v dalším utkání v Jaroslavicích", hodnotí zápas hráč Slavkova pod Hostýnem Jiří Pavlica.

web SK Louky:

Už začátek utkání naznačil, že v zápase bude rozhodovat bojovnost a nasazení, což nám nechybělo a domácí hráči neměli dostatek času na kombinaci a často byli nuceni zbavit se míče nepřesným nákopem dopředu. Slavkov se však dostal jako první do gólové šance po zaváhání naší obrany, avšak po nepovedeném zakončení letěl míč vysoko nad Pavelkovu bránu. My jsme se ze hry do šancí také příliš nedostávali, ale dařilo se nám zaměstnávat domácí obranu ze standardních situací. Při jedné z nich chyběl Mikačovi krok, aby nás poslal do vedení. Na konci poločasu se však skóre přece jen měnilo. Po rychlém přenesení hry byl faulován nabíhající Horák a k následnému rozehrání přímého kopu z nebezpečné vzdálenosti se postavil Caudr. Tomu se v přípravě podobné situace příliš nedařily, ale nyní trefil míč krásně přes zeď a ve 40. minutě poslal Louky do vedení.

Hosté přidali druhou pojišťovací trefu

"Ve druhém poločase jsme pokračovali v podobném tempu jako v první půli a aktivně jsme napadali a dostupovali domácí fotbalisty. Těm se nedařilo najít si cestu k naší bráně, a tak největším nebezpečím pro nás byly rohové kopy a vlastní nepřesnosti v rozehrávce. Po hodině hry jsme byli k zisku tří bodů zase o krok blíž. Po dlouhém nákopu Mikače totiž chybovali domácí obránci a prodloužili míč na rozběhnutého Kadlíka, který šancí nepohrdl a střelou k tyči zvyšoval na 2:0 pro Louky. Domácím stále zbývalo dost času minimálně na zdramatizování zápasu, nicméně nebyli příliš nebezpeční a s přibývajícím časem se jejich rozehrávka stávala čím dál víc nepřesnější, což nám hrálo do karet. Závěr utkání se již spíš dohrával, a tak tři poctivě vybojované body putují do Louk", hodnotí zápas fotbaloví činovníci z Louk.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavkov pod Hostýnem
Jiří Pavlica, hráč: Utkání se nám nepovedlo podle představ a zůstáváme bez bodového zisku.

SK Louky
web SK Louky: Po dlouhé zimní přestávce nám konečně začala jarní část sezóny. Na úvod nás čekal soupeř, z jehož hřiště se body příliš neodvážejí – Slavkov pod Hostýnem. Vzhledem k mnoha vynuceným absencím jsme nastoupili na hřiště s pozměněnou sestavou, kde někteří hráči hráli mimo své obvyklé posty.



Sestavy


TJ Slavkov pod Hostýnem
L. Neradil [-] - R. Ponížil [-] (74. R. Sadil [-] ) , D. Mrázek [-] , P. Darebníček [-] (70. L. Urbánek [-] ) , V. Vrubel [-] , S. Zámorský [-] (84. A. Čuba [-] ) , F. Kostov [-] , M. Kužel [-] , P. Šimčík [-] , J. Pavlica [-] , R. Pálka [-]

SK Louky
O. Pavelka [-] - J. Landt [-] , J. Kadlík [-] (84. J. Laciga [-] ) , T. Malota [-] (89. R. Valerián [-] ) , M. Janota [-] (70. M. Pavelka [-] ) , P. Kuchárek [-] , L. Horák [-] (81. D. Winter [-] ) , P. Vyoral [-] , T. Caudr [-] , R. Mikač [-] , O. Pisklák [-]

ŽK: 39. J. Pavlica - 61. J. Kadlík .
Hráči zápasu: P. Šimčík - P. Kuchárek , T. Caudr .
Počet diváků: 131. Rozhodčí: Katrňák Milan - URBAN Josef (N), KRAJCAR Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Zdeněk Prokeš
Tip experta: výhra domácích

Slavkov pod Hostýnem si doma s Loukami poradí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku