0:1
(0:1)
35. J. Chludil (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

15.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladcová veze po brance Chludila cennou výhru z Lužkovic


Branky


35. J. Chludil (p.)
18

Před zraky téměř dvou stovek diváků se na lužkovickém hřišti odehrálo malé zlínské derby. Favoritem v duelu byli hosté z Mladcové, kterým nakonec stačila jedina trefa k tříbodovému zisku. O tu se postaral po půlhodině hry proměněnou penaltou Jan Chludil. Lužkovicím tak start do jarní části nevyšel úplně podle představ.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit jednu branku

Derby mezi Lužkovice a Mladcovou sledovalo na dvě stovky diváků, kteří viděli pohledné utkání zásluhou obou celků. Domácí celek se už musel obejít bez "obojživelníka" Martina Bohma, který vyslyšel vábení divizního Slavičína a zatím zde kryje záda zkušenému Vypušťákovi. Mladý tým hostů začal náporem a již ve 4. minutě zázračně na čáře zlikvidoval tutovku brankář domácích Aleš Jenček.  S ojedinělými protiútoky domácích si poradil zkušený Kupka v bráně Mladcové. Hosté šli do vedení ve 30. minutě z pro domácí z dost rozpačité penalty, když brankář Jenček skluzem vypíchl hráči Mladcové a snad měl údajně trefit i jeho nohu. Hostující Chludil proměnil penaltu - 0:1. Domácí tak odcházeli do kabin s pocitem malé křivdy, neboť penalta se jim zdála být velmi přísná.

Domácí branku nakonec nedali

Druhá půle patřila více domácím, kteří ve snaze vyrovnat zatlačili hosty do defenzívy, ale vysocí obránci hostí a brankář Kupka udrželi čisté konto. Hosté mohli v 53. minutě zvýšit skóre, když Bahulíkovo sólo středem obrany skvěle zlikvidoval Aleš Jenček. Závěrečný nápor lužkovických  hráčů vyšel naprázdno a tak šťastnější hosté si odvážejí tři body. V Lužkovicích hráli  prim ve středu hřiště nestárnoucí Ivo Světlík a v bráně hrající trenér Aleš Jenček. V mužstvu Mladcové dominovali zkušení Kupka v bráně a Dlabač, ale k nim se připojili i další fotbalisté. Lužkovice tak start do jarních odvet v domácím prostředí nezvládly a o reparát se mohou pokusit v dalším utkání v Loukách. Svěřenci trenéra Luďka Lošťáka naopak v dalším zlínském derby přivítají Tečovice.                                         z webu Mladcové:   V první půli jsme si vypracovali několik šancí. Už v páté minutě po voleji Ladi Bahulíka nedokázal dostat odražený míč do sítě Filip Hájek. V 11.min. se probíjel do vápna Honza Chludil, ale jeho střela šla nad břevno, stejně skončil i tvrdý pokus Petra Veneného v 18.min. Ve 27.min. se odhodlal ke střele zpoza šestnáctky Michal Dlabač, ale ani jeho pokus se mezi tři tyče nevešel. Až ve 35.min. propadl centrovaný míč před Filipa Hájka, jehož gólman domácích Jenček zasáhl a kopala se penalta, kterou proměnil Honza Chludil. Domácí ve druhé půli přidali, ale kromě několika standartek a centrů se do větší šance nedostali. Ani naši hráči si až na dvě výjimky příležitosti už nevypracovali.  Pět minut po přestávce se řítil sám na branku Laďa Bahulík, ale nastřelil jen gólmana, a několik minut před koncem Honza Chvíla z úhlu napálil jen gólmana.


Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, činovník: Zápas měl dobrou úroveń a o výsledku rozhodla sporná penalta. Nám se nedařilo v zakončení a přišli jsme o všechny tři body.

FK Mladcová
web Mladcové: V prvním jarním utkání jsme v těžkém zápase s nepříjemným soupeřem vybojovali tři body díky proměněné penaltě.



Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] - J. Novotný [-] (80. P. Novák [-] ) , M. Čala [-] , V. Křepelka [-] (87. V. Januš [-] ) , J. Gruber [-] (70. P. Čekal [-] ) , J. Král [-] , I. Světlík [-] , T. Mičola [-] , J. Škrabal [-] , M. Paták [-] , Z. Polepil [-]

FK Mladcová
P. Kupka [-] - J. Chludil [-] (79. M. Čihánek [-] ) , F. Hájek [-] , M. Hoza [-] (24. J. Chvíla [-] ) , M. Blažek [-] , M. Kraváček [-] , I. Lošťák [-] , D. Kahaja [-] , M. Dlabač [-] , P. Venený [-] (68. J. Brhel [-] ) , L. Bahulík [-] (90. M. Višenka [-] )

ŽK: 62. I. Světlík , 65. J. Král - 56. F. Hájek , 87. M. Kraváček .
Hráči zápasu: A. Jenček , I. Světlík - P. Kupka , M. Dlabač .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KÝR František - KOVÁŘ Lukáš, ORSÁG Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Zdeněk Prokeš
Tip experta: remíza

Zlínské derby skončí po devadesáti minutách remízou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku