4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2019 17:30

14.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršice si poradily s Baťovem a zachránily se v soutěži


Branky


5

Hosté z otrokovického Baťova přicestovali do Boršic s omlazeným kádrem a v první půli drželi s domácím týmem krok. Hosty poslal do vedení Kašík, domácí o dvě minuty později srovnali z pokutového kopu. Ve druhém dějství se domácím fotbalistům podařilo vstřelit tři branky a zajistit si na úkor Juřinky záchranu v Krajském přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

První poločas souboje Boršic a otrokovického Baťova přinesl vyrovnanou partii. Hosté se ujali vedení Kašíkem, domácí celek ale dokázal ještě do půle stav utkání srovnat. Druhý poločas už patřil domácímu týmu, který si výhrou mohl zajistit setrvání v Krajském přeboru i v nadcházející sezoně bez ohledu na výsledek Juřinky s Brumovem. To se mu nakonec i podařilo a třemi brankami Boršice zápas rozhodly ve svůj prospěch. Pavel Cigoš, trenér Boršic: „Jsem rád, že si na rozlučku se sezonou přišli téměř všichni udělat žízeň a chuť na prasátko, které tým dostal od vedení za záchranu přeboru. K vidění byl vyrovnaný duel, ve kterém i hosté využili maximum střídání, aby si všichni zahráli. V konečném součtu jsme byli štastnější, dokázali jsme naše šance proměnit a potvrdili, že umíme vyhrávat.


Zdroj: https://zlinsky.denik.cz/fotbal-kraj/kp-borsice-dokonaly-zachranarskou-misi-truchli-v-jurince20190617.html

 

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili tři branky

Pavel Cigoš, trenér Boršic: Za sebe jsem rád, že se nám podařila splnit jarní mise a opustit poslední sestupové místo. Ale spokoje n jsem jen částečně, přesněji s první částí, kterou jsme odehráli suprově. Pak přišla zranění, jeden odchod a trošku jsme si situaci zkomplikovali. Každopádně patří klukům velký dík, že se s nepříjemnou situací porvali a po nevydařeném podzimu vše nevzdali. A jestli budu pokračovat dál? Uvidíme v tomto týdnu, nechávám si čas na rozmyšlenou. Každopádně k úspěšnému působení v krajském přeboru bude třeba současný tým posílit na každém postu, nebo minimálně v defenzivě, kde jsme propadali.“



Ohlasy k zápasu


SK Boršice
web Boršic: Výhrou jsme se zachránily v soutěži a co bude dál, se uvidí...

SK BAŤOV 1930
web Baťova: Mužům se závěrečný zápas sezóny nepovedl, v Boršicích po vyrovnaném poločase nakonec prohráli o 3 branky.



Sestavy


SK Boršice
R. Janečka [-] - L. Býček [-] , O. Večeřa [-] , M. Bartošík [-] , L. Krsička [-] (77. J. Růžička [-] ) , T. Ohnutek [-] (90. V. Yatsyshyn [-] ) , M. Březina [-] (63. F. Konečný [-] ) , P. Filipský [-] , M. Cigoš [-] , L. Malý [-] , E. Trlida [-] (88. J. Andrýsek [-] )

SK BAŤOV 1930
H. Dvořák [-] - A. Bršlica [-] (77. J. Novák [-] ) , J. Sotolář [-] , Z. Ondráš [-] , O. Žáček [-] (80. J. Rusek [-] ) , J. Kašík [-] , D. Holman [-] (57. J. Štefka [-] ) , A. Skyba [-] , P. Krajča [-] , P. Kopřiva [-] (67. J. Kadlec [-] ) , P. Bršlica [-]

Hráči zápasu: R. Janečka , L. Krsička - J. Kašík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ševčík Igor - DOLEŽAL Radim, BARTOŇ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Tomáš Nesrsta
Tip experta: remíza

Boršice budou s Baťovem remizovat

Tip: výhra domácích