0:6
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 17:00

14.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brumov si otevřel v Juřince střelnici


Branky


13. M. Novák , 31. D. Kocourek , 45. D. Juřica , 49. J. Búbela (p.) , 51. L. Křivánek , 79. K. Holec
5

Fotbalisté z Juřinky již před zápasem věděli, že je čeká sestup do 1. A třídy, neboť Boršice v pátečním duelu vyhrály s otrokovickým Baťovem. Hosté z Brumova tak byli v utkání jasným favoritem a svoji roli splnili do puntíku. Půltucet branek si Valaši rozdělili do obou poločasů rovným dílem a Juřince na rozloučenou z KP uštědřili pěkný debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit tři branky

Komentář k utkání asistenta trenéra Z. Žáčka: Poslední zápas krajského přeboru jsme odehráli proti mužstvu Juřinky. Od začátku zápasu jsme kontrolovali hru a bylo jen otázkou skóre jak zápas skončí. První kdo se střelecky prosadil byl M. Novák po individuální akci ve 13. minutě. V 17. minutě nejprve nastřelil břevno L. Křivánek a odražený míč M. Novák krásnou střelou z dvaceti metrů trefil opět jen břevno domácí branky. V 31. minutě zvýšil na 2:0 D. Kocourek a skóre prvního poločasu uzavřel D. Juřica. Ani v druhém poločase se obraz hry nezměnil, v 49. minutě byl faulovaný L. Křivánek a nařízený pokutový kop s přehledem proměnil J. Bůbela a v 51. minutě zvýšil na 5:0 L. Křivánek. V 63. minutě jsme znovu nastřelili tyč domácí branky a tak až v 71. minutě našel M. Novák před bránou K. Holce a ten hlavou uzavřel skóre zápasu na konečných 6:0.

Brankostroj hostujícího týmu neustal ani po přestávce

Juřince nevyšel podle představ závěr soutěže a především velmi dobře rozehraný duel s Velkými Karlovicemi. Domácí totiž ještě deset minut před koncem vedli o dvě branky, zkušení hosté ale ještě dokázali srovnat a následně vyhrát v penaltovém rozstřelu. Jarní výsledky Juřinky jsou ale určitě na hlubší rozbor, týmu také nevyšla odveta na hřišti druhého aspiranta sestupu z Boršic.Norbert Škorňa, kapitán Juřinky: „Již před utkáním jsme věděli, že ani případná výhra pro nás nic neřeší. Podle toho zápas z naší strany vypadal, soupeř byl lepší a taky to brankově vyjádřil. My jsme měli sice nějaké náznaky, ale ani ty jsme nedotáhli. Dali jsme příležitost dorostencům a musím říct, že to byl jediný světlý moment tohoto zápasu, kluci se s tím poprali se ctí.“
Zdroj: https://zlinsky.denik.cz/fotbal-kraj/kp-borsice-dokonaly-zachranarskou-misi-truchli-v-jurince20190617.html

 



Ohlasy k zápasu


TJ Juřinka
web Juřinky: Se soutěžíme se loužíme, jaro nebylo z našeho pohledu ideální.

FC Brumov
web Brumova: Kluci si na závěr sezony s chutí zastříleli v Juřince a ze dvou posledních utkání máme skore 10:0.



Sestavy


TJ Juřinka
V. Cacek [-] , R. Šnajdr [-] , O. Hyrník [-] (75. M. Podešva [-] ) , R. Fröhlich [-] (55. T. Pernický [-] ) , D. Vavřík [-] , M. Macíček [-] (75. T. Hradil [-] ) , N. Škorňa [-] , P. Goláň [-] , L. David [-] , V. Krajča [-] , V. Šulák [-] (50. A. Koleček [-] )

FC Brumov
R. Smolík [-] - T. Kolouch [-] , M. Chovanec [-] - D. Juřica [-] - L. Křivánek [-] - M. Kříž [-] (46. K. Holec [-] ) , M. Novák [-] , J. Búbela [-] , D. Kocourek [-] , M. Kubiš [-] , M. Beno [-]

ŽK: 36. O. Hyrník , 43. V. Krajča .
Hráči zápasu: D. Vavřík - D. Juřica , J. Búbela .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BERNATÍK Tomáš - DOROTÍK Jan, NUC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Tomáš Nesrsta
Tip experta: výhra hostů

Brumov potvrdí v Juřince dobrou formu

Tip: výhra hostů