Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2019 17:00

14.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevšová v posledním utkání schytala od Skaštic debakl


5

Poslední utkání v této sezóně na nevšovském hřišti bylo odvetou za finálové utkání Poháru KFS, který překvapivě vyhrála Nevšová. Hosté ze Skaštic nakonec domácím vrátili prohru i s úroky a vyprovodili Nevšovjany pěkným debaklem. V souboji dvou nejlepších střelců soutěže měl navrh skaštický Zdeněk Konečník, který zkompletoval hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit dvě branky

"Dokázali jsme kvalitnímu soupeři vzdorovat jen v první půli, kdy jsme se dostali do slibných šancí, bohužel bez brankového efektu. Někteří hráči již odjeli na dovolenou a nemohli jsme s nimi počítat. V druhém poločase hosté dominovali a prakticky si na hřišti dělali co chtěli, my neměli sílu, chuť ani vůli něco změnit, branku soupeře jsme ani neohrozili. I tak bych chtěla většině hráčů poděkovat, zejména těm co vydrželi až do konce těžké první sezóny v Krajském přeboru, byla to pro nás nová zkušenost a hlavně za vítězství v poháru KFS, které bylo pro náš oddíl i obec vrcholem", hodnotí duel se Skašticemi a také průběh sezony předsedkyně nevšovského klubu Ivana Urbanová.

 

Hosté si otevřeli ve druhé půli střelnici

Z webu TJ Skaštice:

 

 V úvodu duelu ještě našim hráčům trochu vázla kombinace. Ale po prvním gólu GOJŠE se hráči více uklidnili. Zkvalitnili přihrávky a začali předvádět své rychlé křídelní akce. Druhý gól měl na kopačce Mynarčík, ale z malého vápna netrefil míč. To KONEČNÍK už míč z podobné pozice do sítě dostal. Nejlepší střelec soutěže pak neproměnil dva samostatné úniky. Domácí hrozili hlavně v první polovině úvodní půle. Spoléhali hlavně na míče za obranu, na které číhal jejich střelec Tomšů. Ten se ocitl ve dvou nadějných situacích, ale na gólmana Večeřu nevyzrál. Do druhé půle vyslal hostující trenér nové hráče a hra Skaštic se ještě více zkvalitnila a naši hráči začali na hřišti dominovat. Po krásné přihrávce skóroval ZAVADIL. Poté opět KONEČNÍK a po výborně sehraném brejku i Radim VYMĚTAL. Jeho bratr Lukáš tentokrát nenastoupil do brány, ale na posledních 15 minut se postavil do útoku vedle svého bratrance Konečníka. A právě spolupráce těchto dvou hráčů vedla k další brance v síti domácích. Konečník připravil palebnou pozici pro Lukáše VYMĚTALA a ten vstřelil svůj první gól v KP. Poslední gól Skaštic v KP obstaral opět KONEČNÍK, když nekompromisně zakončil svůj samostatný únik.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: V první půli jsme si vypracovali pár slibných šancí, ve druhém poločasu jsme již odpadli i fyzicky a hosté na hřišti dominovali.

TJ Skaštice
web TJ Skaštice: Skaštice zajížděly do Nevšové už jako jasný vítěz Krajského přeboru. Ale naše hráče žádná kocovina z mistrovských oslav nepotkala. Celé mužstvo se na poslední zápas sezóny řádně zkoncentrovalo. Skaštice tak završily vydařenou sezónu jasným vítězstvím a v dalším ročníku si vyzkouší Divizi.



Sestavy


TJ Sokol Nevšová
P. Vaculík [-] - P. Minárik [-] , J. Fuksa [-] , R. Vašička [-] , R. Kvěťák [-] , M. Foltýn [-] , S. Beňo [-] , M. Kuric [-] , V. Tomšů [-] , M. Mujkoš [-] , M. Toman [-]

TJ Skaštice
R. Večeřa [-] - Z. Konečník [-] , J. Gojš [-] (77. L. Vymětal [-] ) , M. Janalík [-] , O. Zavadil [-] , D. Mynarčík [-] (46. R. Vymětal [-] ) , A. Sova [-] (61. S. Škrabana [-] ) , T. Motal [-] (46. D. Menšík [-] ) , L. Bubla [-] , T. Batík [-] , L. Batík [-] (46. R. Frýdl [-] )

ŽK: 44. V. Tomšů - 32. M. Janalík , 51. O. Zavadil .
Hráči zápasu: M. Mujkoš - Z. Konečník , O. Zavadil .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: BERNATÍK Tomáš - VYCHODIL Michal, POSPÍŠIL Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Tomáš Nesrsta
Tip experta: výhra hostů

Skaštice v Nevšové vyhrají

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů