0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 10:00

14.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítná nad Vláří dokázala v Ostrožské Lhotě porazit Hluk


Branky


5

Poslední zápas sezony odehráli fotbalisté Hluku a Štítné nad Vláří v Ostrožské Lhotě, kde hrají svá domácí utkání hráči Hluku. V prvním poločasu se diváci branky nedočkali. Hosté poprvé udeřili po hodině hry Manišem. O dvě minuty později přidal Hrnčiřík druhou branku. Štítná nad Vláří tak zakončila jarní část tříbodovou výhrou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

z webu TJ Spartak Hluk:

Tentokráte v sobotu 15.6 v 10.00 se hrálo poslední utkání soutěže Krajského přeboru. Domácí Hluk hostil v Ostrožské Lhotě Štítnou n. Vláří. První poločas byl vcelku vyrovnaný. Na 1:0 mohl dát benjamínek Martiš Roman, ten však sice tvrdě vystřelil, ale branku netrefil. přitom to byla velmi dobrá pozice. Do druhého poločasu nastoupili v dresu hostí Maniš a Spáčil a ti řádně rozhýbali celek ze Štítné nad Vláří. Zvláště Spáčil byl ve středu pole velmi aktivní a připravoval svým spoluhráčům dobré šance. První branka padla v 59. minutě, kdy se po centru zprava trefil k tyči neobsazený Maniš.0:1 Za dvě minuty vystřelil skákavou střelu z hranice šestnáctky Hrnčiřík a bylo to 0:2. Hosté se tak dostali do dvoubrankového vedení.

Hosté dokázali strhnout výhru na svoji stranu

"Hosté ovládli hru a bylo hodně štěstí, že se skóre nezvyšovalo. V závěru ještě Dohnal slabou střelou trefil tyč, vzápětí hostující obránce málem překonal svého brankáře. To bylo ze strany domácích vše. Co bude dál s hluckým fotbalem se uvidí v několika dnech. Jisté je, že končí po šesti letech Václav Uhlíř v roli trenéra. Je třeba Vaškovi za jeho úspěšnou práci poděkovat. Není to v dnešní době jednoduché ani v jednom fotbalovém klubu na úrovni Zlínského kraje. A říká se, že bude ještě hůře. Fotbalistů ubývá a vcelku pohodlný život nahrává nezájmu mládeže o fotbalovou dřinu", vrací se k nepříliš povedenému závěru sezony fotbaloví činovníci Hluku na svých webových stránkách.



Ohlasy k zápasu


Spartak Hluk
web Hluku: Poslední utkání se nám nepovedlo podle představ, hosté byli přesnější v zakončení a odvážejí si tři body.

TJ Štítná nad Vláří
Luboš Hnilo, as. trenéra: Odvážíme si tři body, byli jsme aktivnějším týmem a ve druhém poločasu jsme se dokázali i střelecky prosadit.



Sestavy


Spartak Hluk
J. Fojtík [-] - E. Horníček [-] - M. Machala [-] - R. Zálešák [-] , R. Martiš [-] , M. Zalubil [-] (80. J. Miroš [-] ) , D. Hančík [-] , Z. Horák [-] , M. Kukla [-] , M. Galuška [-] , J. Dohnal [-]

TJ Štítná nad Vláří
P. Krupík [-] - V. Chovančík [-] (74. O. Hnilo [-] ) , O. Zvoníček [-] (63. M. Černý [-] ) , J. Hrnčiřík [-] , J. Liška [-] , T. Vaculík [-] , M. Hnaníček [-] , P. Malaník [-] (46. M. Maniš [-] ) , Š. Hrnčiřík [-] , M. Králík [-] (46. J. Spáčil [-] ) , P. Sloboda [-]

ŽK: 74. M. Galuška .
Hráči zápasu: Z. Horák - J. Spáčil , P. Sloboda .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ZAPLETAL Jan - AMBROZ Zdeněk, SVOBODA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Tomáš Nesrsta
Tip experta: remíza

Zápas v Hluku skončí nerozhodně

Tip: výhra domácích

Tip: remíza