3:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 15:30

26.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdeněk Konečník vystřelil hattrickem Skašticím výhru nad Hlukem


Branky


5

Skaštice hostily v posledním utkání ve svém azylu v Chropyni celek ze slováckého Hluku a mohly si již v předstihu zajistit výhru v Krajském přeboru. Hosté se sice brzy ujali vedení, ale Skaštice mají ve svém dresu excelentního kanonýra Zdeňka Konečníka. Ten již v prvním půli zkompletoval hattrick a poslal Skaštice do Divize.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel v první půli do vedení

Z webu TJ Spartak Hluk:

V sobotu 8:6. zajíždělo hlucké áčko do prvních Skaštic. Hrálo se už v 15.30 v Chropyni. V pátek na tréninku se dávala dohromady sestava, a to velmi těžce. Omluvili se Machala A., Horák, Dohnal, Machala Ondra a Galuška. Zraněný je Zálešák, nemocný Šícha. Vzpomněl jsem si na komentáře nivnické webu, kde si také jeho správce několikrát komentoval, jak se jim dává těžko sestava na sobotu nebo neděli. Myslím si, že výsledek odpovídá průběhu hry. Domácí byli častěji u míče, naši kluci hráli organizovaně a bojovně. Ujali jsme se dokonce vedení v 7. minutě, kdy branku vstřelil Kukla. Ale potom přišel na řadu domácí superstřelec Konečník, který ve 12 minutě, 15. minutě a 25. minutě rozhodl o konečném výsledku. To že za poslední dva zápasy vstřelil 8 branek (ostatní hráči 0 branek), jen dokazuje jakou oporu mají Skaštičané ve svém hráči č. 1 v celém krajském přeboru. Druhý poločas byl herně nudný, domácí sice tlačili, ale nějaké šance si nevytvořili. My s mužstvem, které bylo složeno částečně z jedničky, trochu z dvojky a také trochu z dorostu jsme si u vedoucího celku KP velké cíle ani nedávali. Domácí už kolo před koncem slavili vítězství V KP Zlínského kraje. Byl jim předán pohár a potom byla asi oslava, proto se to hrálo asi v 15.30.

Ve druhé půli už diváci branku neviděli

Z webu TJ Skaštice:

 

Skaštice vstupovaly do utkání s vědomím, že výhra jim může přinést cenný titul. A brzy se mohly dostat taky do vedení. Po krásné kombinační akci na jeden dotek postupoval sám na brankáře Gojš, ale zakončení nezvládl. Domácí to mohlo mrzet ještě více v 7. minutě. Hluk podnikl rychlý výpad do naší obrany a před brankářem Stýblem se zjevil zcela volný KUKLA, který  bez větších problémů skóroval. Ovšem vedení hostů netrvalo příliš dlouho. O obrat se postaral nejlepší střelec soutěže Zdeněk KONEČNÍK. Rozmezí od 12. do 25. minuty si rezervoval pro sebe. Během těchto málo minut totiž skaštický tahoun zkompletoval hattrick. První gól z přímého kopu, druhý z penalty a třetí vyšperkoval nádhernou střelou přímo do šibenice. Více branek se už diváci nedočkali. Ve druhé půli sice domácí hráči častěji drželi míč, ale nějaké větší příležitosti si už nevypracovali. Naopak se soustředili na poctivou defenzivu, aby se hosté nedostali na dostřel. to se domácím podařilo. Stejně jako celá sezóna, po které se můžou Skaštice podívat do Divize.

TJ Skaštice děkují za přízeň i všem divákům a fanouškům, kteří naše mužstvo po celou sezónu podporovali a našli si cestu i na náhradní stadion do Chropyně. Od dalšího ročníku se už naše mužstva vrátí zpět na zbrusu nový trávník do Skaštic. Jestli si diváci budou chodit dívat na divizní zápasy se ještě necháme překvapit.



Ohlasy k zápasu


TJ Skaštice
web Skaštic: Tak jsme první no a cooo???? Tento oblíbený pokřik si naše A mužstvo mohlo opět po roce z plných plic zazpívat. V předposledním zápase sezóny porazily Skaštice celek Hluku a s předstihem si vybojovaly první místo v Krajském přeboru. Na nováčka soutěže je to slušný počin.

Spartak Hluk
web Hluku: V kombinované sestavě jsme odehráli solidní utkání..



Sestavy


TJ Skaštice
J. Stýblo [-] - T. Batík [-] (76. D. Menšík [-] ) , Z. Konečník [-] , J. Gojš [-] (85. S. Škrabana [-] ) , L. Batík [-] (67. R. Frýdl [-] ) , O. Zavadil [-] , D. Mynarčík [-] (63. R. Vymětal [-] ) , A. Sova [-] (90. M. Frýdl [-] ) , T. Motal [-] , L. Bubla [-] , M. Janalík [-]

Spartak Hluk
J. Fojtík [-] - E. Horníček [-] - M. Machala [-] (89. J. Straka [-] ) - T. Nguntual [-] , R. Otrusiník [-] , R. Martiš [-] , M. Zalubil [-] , M. Kukla [-] , D. Bílek [-] (59. K. Kroupa [-] ) , D. Hančík [-] (87. A. Krystek [-] ) , J. Miroš [-]

ŽK: 40. D. Hančík , 85. J. Miroš .
Hráči zápasu: Z. Konečník - M. Kukla .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ZICHÁČEK Martin - BARTOŇ Pavel, ŠEVČÍK Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Libor Valenta
Tip experta: výhra domácích

Skaštice doma oslaví postup

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích