0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

26.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brumov si otevřel na Provodově střelnici


Branky


5

Souboj o třetí příčku tabulky Krajského přeboru byl k vidění v sobotním odpoledni na provodovském hřišti. Zavítali zde fotbalisté z Brumova, kteří mají v posledním zápasech dobrou formu. A tu potvrdili i na Provodově. První poločas vyhráli Valaši o dvě branky, ve druhém dějství přidali další dvě trefy a uštědřili domácímu celku krutou porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující celek šel v první půli do vedení

Komentář k utkání asistenta trenéra Z. Žáčka:

Do zápasu jsme vstoupili aktivně a od prvních minut jsme se snažili napadat soupeře už na jeho polovině hřiště. V 16. minutě si zaběhl za obranu Provodova J. Bůbela a střelou křížem branky z levé strany nedal brankáři Petrovi šanci. Ve 24. minutě po zahrávaném dlouhém autu zakončil hlavou L. Křivánek a zvýšil na 2:0. V 36. minutě se ocitl sám před brankářem M. Novák, ale jeho střelu doprostřed branky pohodlně zlikvidoval Petr. Domácí se dostávali do šancí jen ze standartních situací, ale byli nepřesní, nebo za pomoci obrany jejich příležitosti zlikvidoval R. Smolík. I do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně a v 52. minutě M. Novák utekl domácí obraně, udělal kličku brankáři a upravil stav zápasu na 3:0. V 63. minutě předvedl skvělý zákrok R. Smolík, kdy z bezprostřední vzdálenosti zlikvidoval hlavičku domácího hráče. V 72. minutě se dostal do brejku L. Křivánek, domácí obránce jej zastavil v pokutovém území jen za cenu faulu. Nařízený pokutový kop proměnil sám faulovaný a uzavřel skóre zápasu na konečných 4:0.

Hosté přidali další branky

Josef Rak, trenér Provodova: „Od první minuty bylo jasné, že nejsme zdaleka ve své kůži. Hosté nás začali přehrávat agresivitou, u všeho byli dříve. Taky šli v 16. minutě do vedení, kdy tentokrát naše děravá obrana nechala vyniknout Bůbelu. Ve 24. minutě přidali Brumovští druhý gól po dlouhém autu. Když nám v 54. minutě znovu upláchl Novák, bylo definitivně rozhodnuto. Musím před Brumovskými smeknout za velmi povedený výkon. Naopak my jsme předvedli nejhorší výkon sezony. Po šílené prohře s Morkovicemi a s blížícím se koncem sezony, klukům schází motivace.
Cíl v podobě 50 bodů máme splněný. Teď zůstává otázka, zda budeme soutěž přihlašovat, polovina hráčů totiž naznačila konec kariéry a nových kvalitních není.



Ohlasy k zápasu


FC RAK Provodov
Josef Rak, trenér: Hosté byli agresívnější a po zásluze berou tři body...

FC Brumov
web Brumova: Do Provodova jsme jeli s cílem potvrdit zlepšenou hru v posledních zápasech a poprat se v přímém souboji o třetí místo a to se nám nakonec i podařilo.



Sestavy


FC RAK Provodov
R. Petr [-] - M. Huťka [-] , P. Hlobil [-] , M. Elšík [-] (76. T. Haloda [-] ) , J. Zakopal [-] , M. Velev [-] , J. Gargulák [-] (65. V. Chalupa [-] ) , A. Urbánek [-] , M. Laciga [-] , J. Kovář [-] (83. R. Kamenčák [-] ) , V. Barcuch [-]

FC Brumov
R. Smolík [-] - T. Kolouch [-] , M. Chovanec [-] - D. Juřica [-] - L. Křivánek [-] (76. M. Kříž [-] ) - M. Novák [-] (88. T. Pjajko [-] ) , J. Búbela [-] , D. Kocourek [-] , M. Kubiš [-] , M. Beno [-] , J. Kolínek [-] (46. J. Fojtík [-] )

ŽK: 6. J. Zakopal , 72. V. Chalupa , 75. M. Huťka - 12. D. Juřica , 69. M. Chovanec . ČK: 73. V. Chalupa .
Hráči zápasu: P. Hlobil - M. Novák , L. Křivánek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: SMÝKAL Miroslav - KOVÁŘČÍK Dominik, POLAŠTÍK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Libor Valenta
Tip experta: remíza

Utkání v Provodově skončí remízou

Tip: výhra domácích