Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 17:00

25.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skaštický Zdeněk Konečník pěti brankami sestřelil Boršice


6

V Boršicích se představil lídr tabulky ze Skaštic a v prvním poločasu s ním domácí celek ještě dokázal držet krok. Na úvodní branku Konečníka dokázal odpovědět vyrovnáním Večeřa. Ve druhém dějství už to bylo střelecké představení Zdeňka Konečníka, který vstřelil další čtyři branky. Hosté vezou tři body a jsou velmi blízko vítězství v KP.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

Domácím Boršicím skončil před časem Martin Bělaška , který oznámil konec angažmá a zkušený obránce týmu chyběl. Boršice stále nemají záchranu jistou, ale protože Juřinka naplno nebodovala v dobře rozehraném duelu s Velkými Karlovicemi, tak mohou být relativně v klidu, neboť Krajský přebor bude opouštět v této sezoně pouze jeden tým. Skaštice naopak věděly o zaváhání Luhačovic doma s Baťovem a chtěly toho využít. V první půli se hostující střelci nedokázali prosadit a do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavi 1:1. Ve druhém poločasu začal na hřišti úřadovat nejlepší střelec soutěže Zdeněk Konečník, který se dokázal čtyřikrát střelecky prosadit. Boršice tak zůstávají bez bodu, Skaštice mohou výhru v soutěži potvrdit v dalším duelu proti slováckému Hluku.

Zdeněk Konečník si otevřel střelnici

Lukáš Motal, asistenta trenéra Skaštic: „Zápas byl zcela v naší režii. V první půli jsme si vypracovali brankové příležitosti, ale v koncovce jsme nebyli přesní. Když už jsme se konečně trefili tak domácím se podařila jedna akce a vyrovnali. Ve druhé půli začal úřadovat nejlepší střelec soutěže Zdeněk Konečník. Jeho gólový účet se nakonec zastavil na čísle pět. Šance měli i jeho spoluhráči, ale jen on dokázal zúročit naši převahu. Výhra je naprosto zasloužená a musíme se opět nachystat na příští důležitý zápas.“ 



Ohlasy k zápasu


SK Boršice
web Boršic:

TJ Skaštice
web Skaštic: Utkání bylo ve znamení kanonády Zdenka Konečníka, který se trefil hned pětkrát.



Sestavy


SK Boršice
R. Janečka [-] - L. Býček [-] , O. Večeřa [-] , M. Bartošík [-] , L. Krsička [-] , T. Ohnutek [-] , P. Filipský [-] (55. J. Andrýsek [-] ) , M. Cigoš [-] , L. Malý [-] , E. Trlida [-] , F. Konečný [-] (46. V. Yatsyshyn [-] )

TJ Skaštice
J. Stýblo [-] - Z. Konečník [-] , J. Gojš [-] , M. Janalík [-] , O. Zavadil [-] (68. R. Vymětal [-] ) , D. Mynarčík [-] (80. R. Večeřa [-] ) , A. Sova [-] , T. Motal [-] , L. Bubla [-] , T. Batík [-] , L. Batík [-]

ŽK: 33. L. Krsička , 36. M. Cigoš .
Hráči zápasu: O. Večeřa - Z. Konečník , L. Bubla .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: DOROTÍK Jan - BARTOŇ Pavel, ŠEVČÍK Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Alois Fojtík
Tip experta: výhra hostů

Skaštice si přijedou pro tři body

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů