2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

24.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střídající Mynarčík spasil v poslední minutě Skaštice


Branky


4

Kroměřížské derby bylo na programu v sobotním odpoledni na hřišti v Chropyni. Druhý tým tabulky - nováček ze Skaštic přivítal na jaře nevýraznou Bystřici pod Hostýnem. V prvním dějství se stovka diváků branky nedočkala. Domácí poprvé udeřili dvacet minut před koncem utkání, to už hráli hosté v deseti. I přesto dokázali Juráněm srovnat. Výhru vystřelil Skašticím v poslední minutě střídající žolík Mynarčík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Z webu TJ Skaštice:

Skaštice vstoupily do utkání aktivně. Rychlou kombinační hrou si vytvořily zajímavé herní situace, kterým ovšem chyběla lepší finální fáze. Postupem času se včastěji do hry dostali i hosté. Ale více se soustředili na kvalitní defenzivní práci a brankáře Večeřu příliš neohrožovali. V další průběhu první půle se hra více přesunula do středu a trochu se přiostřila. Hlavně hostující hráči přidali někdy až hodně na důrazu a rozhodčí Smýkal je za to odměnil několika žlutými kartami. V případě Ondrouška dokonce vytáhl v krátkém sledu dvě žluté a tudíž následovala červená, po které muselo hostující mužstvo, už po několikáté v sezóně, dohrávat v deseti hráčích. Poté měli domácí výbornou pozici na vstřelení vedoucí branky, ale Konečník svůj přímý kop do brány nezatočil.

Domácí Mynarčík vystřelil v závěru tři body

Ve druhé půli se hosté zaměřili převážně jen na defenzivu. Naopak domácí se snažili o vstřelení vytoužené branky. Po krásném centru Vymětala a zakončením Sovy se už Skaštice radovaly, ale oslavy zabrzdil pomezní rozhodčí zdviženým praporkem. Asi tak po hodině hry, si v krátkém sledu, domácí vytvořili tři velmi dobré příležitosti, ale v zakončení se jim nedařilo. Skaštice se snažily využít každé ztráty hostujících hráčů a přejít co nejrychleji do otevřenější obrany. Taková akce se povedla Konečníkovi, který dokázal tvrdě vystřelit a vyražený míč gólmanem vrátil do sítě dobíhající SOVA. Už se zdálo, že domácí mají utkání plně pod kontrolou, ale stačila jedna nepozornost a bylo vyrovnáno. Hosté se dostali k zahrávání rohového kopu a důrazný JURÁŇ dokázal tečovat míč do brány. V posledních minutách vrhli domácí hráči všechny zbývající síly do útoku. Už v nastavení se dostali k zahrávání rohového kopu. Na ten si na přední tyči naskočil, jeden z nejmenších hráčů na hřišti, David MYNARČÍK a tvrdou hlavičkou rozpoutal euforii v domácích řadách. Na další vyrovnání už soupeři nezbyl čas a tak se hosté zmohli jen na laciné frustrující reakce.



Ohlasy k zápasu


TJ Skaštice
web TJ Skaštice: Stejný scénář, jako vzájemné podzimní utkání, měl i sobotní zápas KP našeho mužstva s Bystřicí pod Hostýnem. V poslední minutě hrací doby padla branka, která rozhodla o výhře našeho týmu. Úspěšným střelcem se stal střídající David Mynarčík.

FK Bystřice pod Hostýnem
web Bystřice pod Hostýnem: Bystřice i přesto, že hrála většinu zápasu bez přísně vyloučeného Ondrouška, měla proti Skašticím remízu na dosah. Naši hráči začali dobře a měli i dvě možnosti k zakončení. Po vyloučení, ve 37. minutě, se hra zlomila, domácí v početní převaze získali převahu a hrozili především akcemi z pravé strany. Naši hráči poctivě a zodpovědně bránili a možné šance soupeře jsme vždy odvrátili. Až v 71 minutě dosáhli domácí snadnou vedoucí branku dorážkou Sovy. Po obdržené brance naši hráči hru otevřeli a v 82. minutě po rohovém kopu vyrovnal Juráň. Když už jsme mysleli, že vydřenou remízu uhájíme, využil Mynarčík poslední možnosti v nadstavení a po rohovém kopu vstřelil vítězný gól domácích.



Sestavy


TJ Skaštice
R. Večeřa [-] - Z. Konečník [-] , J. Gojš [-] (88. D. Menšík [-] ) , R. Vymětal [-] (66. D. Mynarčík [-] ) , O. Zavadil [-] , M. Janalík [-] , A. Sova [-] (79. M. Frýdl [-] ) , T. Motal [-] , L. Bubla [-] , R. Frýdl [-] , L. Batík [-]

FK Bystřice pod Hostýnem
D. Juřík [-] - J. Burda [-] (77. P. Křížek [-] ) , T. Navrátil [-] (89. O. Augustin [-] ) , D. Krajcar [-] , M. Kubík [-] , M. Kušík [-] , D. Ondroušek [-] , P. Železný [-] , M. Tureček [-] , L. Juhas [-] , J. Juráň [-]

ŽK: 38. O. Zavadil - 29. D. Ondroušek , 32. J. Burda , 33. J. Juráň , 56. P. Železný , 80. P. Křížek . ČK: 38. D. Ondroušek .
Hráči zápasu: R. Frýdl - J. Juráň .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SMÝKAL Miroslav - KOVÁŘČÍK Dominik, BERNATÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Pavel Struhař
Tip experta: výhra domácích

Skaštice si připíší tři body

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích