3:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

24.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevšovský kanonýr Václav Tomšů rozhodl v poslední minutě zápas s Hlukem


Branky


4

Do Nevšové zavítali poprvé ve své historii fotbalisté ze slováckého Hluku a než se na Valašsku rozkoukali, prohrávali 1:0. Takovým výsledkem skončil i první poločas. Hosté ve druhém poločasu dokázali vývoj utkání otočit ve svůj prospěch. Domácí ale vyrovnali zásluhou Svati Beňa. Rozuzlení přišlo v poslední minutě, kdy Václáv Tomšů vymetl pavouky ve Šíchově bráně a zajistil Nevšové třibodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel brzy do vedení

"V sobotu 25.5. 2019 hrálo hlucké áčko v Nevšové. Celkem slušné vesnické hřiště, velmi pěkná restaurace s televizemi. Úvod pro naše mužstvo hodně nešťastný. Na chvilku zůstal Václav Tomšů, domácí extra střelec volný a už to v 5. minutě bylo 1:0. Potom jsme hru nejen vyrovnali, ale byli jsme fotbalovější, ale zakončení je bídné. V dobré šanci byl Kukla, potom Galuška a také Mira Machala. Je to však hodně kostrbaté v pokutovém území soupeře. Poločas skončil 1:0 pro domácí. Po přestávce se obraz hry nezměnil. Hráli jsme technicky dobře, ale stále jsme se nemohli prosadit. Až přišla 53. minuta, kdy se Zálešák velmi dobře uvolnil v pokutovém území, krásně přihrál Kuklovi a bylo to 1:1. V 65. minutě jsme už vedli. To Galuška z levé strany přelobovál domácího brankáře a bylo to 1:2. Bohužel ne dlouho", viděli duel v Nevšové funkcionáři Hluku.

Domácí Tomšů zápas nakonec rozhodl

!Rohový kop domácích a naše obrana neuhlídala kapitána domácích Beňa, který stejně jako na podzim v Ostrožské Lhotě mířil přesně.2:2. Měli jsme pár dobrých akcí, domácí hlavně zásluhou Mujkoše byli ze středu pole nebezpeční, protože vše směřovalo na střelce Tomšů. Obrana ho však dobře hlídala. Až přišla 90. minuta, my jsme mohli odkopnout do zámezí nebo dopředu, ale to jsme neudělali, ztratili jsme balon, který směřoval na levou stranu k Tomšů, který si udělal kličku a trefil , ač to Šícha tečoval, vinkl naší branky. 3:2 Potom jsme rozehráli ve středu hřiště a rozhodčí Ševčík zápas ukončil. Přestože jsme byli fotbalovější a měli více šancí, nebyli jsme tak produktivní jako domácí, kteří mají některé hráče, hlavně Slováky, nadstandardní", hodnotí zápas v Nevšové fotbaloví činovníci z Hluku na svém webu.

 

Z webu TJ Sokol Nevšová:

Hned v úvodu jsme potvrdili roli favorita utkání, kdy se ve 4. minutě trefil Vašek Tomšů. Hosté se ale rychle vrátili do zápasu a měli několik slibných příležitostí do konce první půle vyrovnat. Druhá půle začala tlakem Hluku, kdy dokázali hned v úvodu druhé půle vyrovnat a následně se ujali vedení 2-1. Po obdržené brance jsme zmobil...izovali svoje síly a po rohovém kopu se trefil Svaťa Beňo. I poté jsme měli slibné příležitosti k vedoucí brance, ale obrana hostů byla na svém místě. V 90 minutě po chybě hostů, kteří nedůrazně a laxně rozehráli, vystihl jejich chybu Roman Vašička, který našel Petera Strateného a ten následně Vaška Tomšů, který výstavní trefou vymetl šibenici branky hostů a pečetil konečný výsledek zápasu na 3-2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Vladislav Durďa, trenér: Úvod zápasu nám vyšel, dali jsme brzy branky a šli už ve 4. minutě do vedení. Hosté měli možnost zápas zdramatizovat a to se jim v druhé půli povedlo. Závěr zápasu však patřil našemu mužstvu, kdy odchovanec Nevšové Tomšů zápas rozhodl.

Spartak Hluk
web Hluku: Byli jsme fotbalovější, ale doplatili jsme na neproměňování šancí.



Sestavy


TJ Sokol Nevšová
O. Zámorský [-] - T. Juriga [-] , P. Stratený [-] , R. Michálek [-] (53. J. Fuksa [-] ) , M. Foltýn [-] , S. Beňo [-] , M. Toman [-] , M. Kuric [-] , V. Tomšů [-] , R. Vašička [-] , M. Mujkoš [-]

Spartak Hluk
Z. Šicha [-] - A. Machala [-] - E. Horníček [-] , R. Zálešák [-] , M. Galuška [-] - M. Machala [-] , D. Hančík [-] (64. J. Machala [-] ) - M. Zalubil [-] , M. Kukla [-] , Z. Botek [-] (46. R. Martiš [-] ) , R. Otrusiník [-]

ŽK: 55. T. Juriga - 43. M. Zalubil , 50. R. Otrusiník , 78. A. Machala , 85. R. Martiš .
Hráči zápasu: V. Tomšů , M. Mujkoš - M. Kukla .
Počet diváků: 71. Rozhodčí: Ševčík Igor - BARTOŇ Pavel, AMBROZ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Pavel Struhař
Tip experta: výhra domácích

Nevšová si doma s Hlukem poradí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích