5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 16:30

22.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skaštice si v souboji s Juřinkou s chutí zastřílely


Branky


11. V. Krajča (vl.) , 15. J. Gojš , 26. Z. Konečník , 38. A. Sova , 69. Z. Konečník
6

Skaštice nastoupily proti Juřince opět ve svém jarním azylu v Chropyni a v souboji s Valachy byly jasným favoritem. V první půli padly hned tři branky, tu úvodní si dokonce vstřelili hostující hráči sami. Skaštice ve druhém dějství kontrolovaly průběh duelu a nakonec přidaly hostím na cestu ještě dva góly. Domácí se výhrou dostali do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili tři branky

Oba týmy se nachází na rozdílných koncích tabulky a favoritem utkání tedy bylo domácí mužstvo. Skaštice se do svého soupeře pustily hned od prvních minut. V úvodní desetiminutovce si domácí vytvořili velmi dobré příležitosti ke skórování. Ale postupně v zakončení selhali Zavadil, Konečník, Gojš a i Bubla na kterého zívala odkrytá branka. První gól v zápase tak padl po průniku Konečníka, jehož přihrávku na nabíhajícího Sovu si hostující obránce srazil do vlastní sítě. Hosté se snažili o kombinační hru a postupnou rozehrávku od zadu. Ovšem do nějakého vážnějšího ohrožení domácí brány se příliš nedostávali. Naopak Skaštice získávaly míče díky dobrému presinku a přidaly další branky. KONEČNÍK se prosadil přesnou hlavičkou po nadýchaném centru Vymětala a podobným způsobem skóroval i SOVA. Poté Motal přesnou přihrávkou mezi stopery vysunul Gojše, ale jeho branka nebyla uznána pro ofsajd. Taktéž branka Konečníka, který dorážel Bublovu střelu.

Domácí přidali další dvě branky

Z webu TJ Skaštice: Ve druhém poločase bylo odehráno 10 minut a domácí navýšili své vedení. Centrovaný míč se dostal až na zadní tyč k nepokrytému GOJŠOVI, který propálil brankáře Juřinky. Po čtvrté brance trochu tempo utkání opadlo. Hosté se více dostali do hry a o něco více zaměstnali domácího gólmana. Ale do žádné větší příležitosti je domácí obrana nepustila. Naopak domácí sehráli další parádní akci, kdy zafungovala spolupráce na pravé straně hřiště. Bubla vyvezl míč, poslal jej do ulice na nabíhajícího Vymětala, který akci ještě vyšperkoval nahrávkou před prázdnou bránu pro střelce KONEČNÍKA. Domácí kanonýr ještě orazítkoval tyč a nebyl mu uznaný další gól. Tentokrát ovšem pomezní rozhodčí určitě pravdu neměl a obral tak skaštického útočníka o další hattrick. Soupeř v závěru duelu ještě dvakrát zahrozil, ale ani jedna střela se nevešla mezi tři tyče. Skaštice tak zůstávají v domácím prostředí nadále stoprocentní. V dalším kole se utkají ve šlágru KP s týmem Luhačovic. Bude to souboj prvního týmu tabulky s druhým.



Ohlasy k zápasu


TJ Skaštice
web TJ Skaštice: Skaštice se výhrou nad týmem Juřinky osamostatnily na čele Krajského přeboru. Naši hráči rozhodli o svém triumfu už v první půli. To se třikrát střelecky prosadili a ještě jim nebyli uznány dvě branky k vůli ofsajdům.

TJ Juřinka
web Juřinky: Utkání se nám nepovedlo podle představ a zabodovat musíme s jinými soupeři.



Sestavy


TJ Skaštice
R. Večeřa [-] - Z. Konečník [-] , J. Gojš [-] (83. S. Škrabana [-] ) , R. Vymětal [-] , O. Zavadil [-] (74. D. Mynarčík [-] ) , M. Janalík [-] (58. T. Batík [-] ) , A. Sova [-] , T. Motal [-] , L. Bubla [-] , R. Frýdl [-] , L. Batík [-]

TJ Juřinka
P. Holáň [-] - L. David [-] , R. Šnajdr [-] , O. Hyrník [-] , R. Fröhlich [-] , V. Olšovský [-] , M. Macíček [-] , N. Škorňa [-] , V. Krajča [-] (33. F. Šobora [-] ) , P. Goláň [-] , D. Vavřík [-]

ŽK: 53. N. Škorňa , 73. P. Goláň .
Hráči zápasu: Z. Konečník , A. Sova - R. Fröhlich .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MIČKAL Karel - KOTAČKA Rostislav, ZUBEK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Zdeněk Jirsák
Tip experta: výhra domácích

Favorit ze Skaštic doma Juřinku porazí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích