L. Marek 82.
1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 16:30

22.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luhačovice vyválčily na holešovské Střelnici dva body


Branky


6

Luhačovice zamířily v sobotu odpoledne na holešovskou Střelnici, kde je čekal duel s domácím celkem. Začátek utkání vyšel lépe týmu z lázeňského města a kanonýr Postava jej poslal po deseti minutách do vedení. Domácí ale nesložili zbraně a osm minut před koncem srovnali. V penaltové loterii podržel luhačovické fotbalisty brankář Švec a ti berou bonusový bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit jednu branku

Martin Malík, trenér Holešova: „ První poločas s Luhačovicemi jsme odehráli s určitým respektem, kdy jsme málo napadali soupeře na jejich polovině. V utkání se objevila herní kvalita obou mužstev. Nastřelené tyčky i vypracované šance. Přesto to byl soupeř, který šel do vedení po naší chybě už v desáté minutě. Vyrovnat jsme mohli ve dvacáté minutě, ale neproměnili jsme penaltu. Po půlhodině hry se Chudárek dostal do slibné gólové situace, bohužel nebyl úspěšný.

Domácí dokázali utkání ještě srovnat

"Ve druhé polovině jsme rychleji dostupovali hráče a vysoko presovali. Soupeřovi šance plynuly z naších chyb, ale defenziva pracovala kvalitně. Ke konci druhého zápasu jsme Luhačovice převyšovali i fyzicky a v 81. minutě se dočkali vyrovnání. V penaltovém rozstřelu jsme nebyli úspěšní třikrát a to je velké procento. Ale znovu jsme se přesvědčili, že kvalita ve hře nám nechybí a za předvedený výkon hráčům můžu jen poděkovat", hodnotí ruhé dějství trenér Holešova.

Jan Jelínek, trenér Luhačovic: „Byl to zápas brankářů. Oba předvedli výborné zákroky, k vidění bylo mnoho šancí. Holešov postupně stupňoval tlak, my jsme dohrávali opravdu v kombinované sestavě. Dva body jsou pro nás v danou chvíli velmi přijatelné.“

Na penalty vyhráli hosté

Na penalty vyhráli hosté 3:2



Ohlasy k zápasu


SFK Elko Holešov
web Holešova: Znovu jsme se přesvědčili, že kvalita ve hře nám nechybí...

FK Luhačovice
facebook Luhačovic: Zápas to byl zajímavý s šancemi na obou stranách. Domácí neproměnili penaltu, nastřelili dvě tyčky. My jsme dokázali nastřelit dvě horní tyčky. V penaltovém rozstřelu jsme byli šťastnější a podržel nás brankář Švec.



Sestavy


SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - M. Olša [-] (73. Č. Čada [-] ) , D. Paták [-] , M. Třasoň [-] (82. V. Matulík [-] ) , P. Polomík [-] , J. Dubec [-] , D. Pavelka [-] , D. Čep [-] , M. Charuza [-] , S. Uličný [-] (71. L. Marek [-] ) , J. Chudárek [-] (78. J. Beneš [-] )

FK Luhačovice
M. Švec [-] - J. Jelínek [-] , P. Bartek [-] (90. M. Zmeškal [-] ) , J. Kryšpín [-] , A. Popelka [-] , J. Suchý [-] (63. T. Maček [-] ) , Š. Červenka [-] , O. Červenka [-] , P. Postava [-] , D. Hubáček [-] , V. Pavlíček [-]

ŽK: 38. M. Olša , 53. D. Pavelka , 55. J. Dubec , 75. M. Charuza - 19. M. Švec , 86. V. Pavlíček , 87. J. Jelínek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SUROVEC Tomáš - ZICHÁČEK Martin, MITÁČEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Zdeněk Jirsák
Tip experta: výhra hostů

Luhačovice si přijedou pro tři body

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů