0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 16:30

22.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zachraňující se Boršice vydolovaly s Hlukem dva zlaté body


Branky


6

Do Ostrožské Lhoty zavítali fotbalisté Boršic, kde je čekal celek z Hluku. Hosté stále potřebují body k záchraně a ve slováckém derby k tomu měli ideální příležitost. Tři stovky fanoušků se nakonec po devadesáti minutách branky nedočkalo. V penaltové loterii se více dařilo Boršicím a vybojované dva body mohou mít v konečném účtování cenu zlata.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

"V neděli 12. května hrálo hlucké áčko svůj mistrák v Ostrožské Lhotě proti mužstvu z Boršic. Ty jsou sice předposlední, ale my jsme jen o stupínek před nimi. Na jaře Boršice hodně posílili. Boršice patří do kategorie klubů, které těží z posil mužstev z vyšších tříd, jako na příklad Skaštice, Kvasice, Osvětimany, Nevšová a podobně. Z hráčů, kteří vyrůstali ve Slovácku tam mají brankáře Janečku, Bělašku, Malého, Filipského, Večeřu, Ohnutka, další jsou pak z kvalitního dorostu Kunovic a to Bartošík a Růžička. Naše mužstvo hraje s takovým kádrem, který se nám podařilo poskládat. Kluci bojují, ale roky všem přibývají, přicházejí zranění a jiné povinnosti, takže ne vždy to má trenér Uhlíř podle svých představ", viděli první dějství fotbaloví činovníci z Hluku.

Ani ve druhé půli se střelci neprosadili

"Utkání bylo vyrovnané, největší šance přišly ve 45. minutě, kdy nejdříve boršický hráč šel sám na Šíchu, který ho vychytal, vzápětí Kukla ani na 2x, nepřekonal Janečku, až na konec skončil míč na tyči boršické branky. Škoda! Ve druhém poločase jsme se sice do úplně vyložených šancí nedostali, ale ty které byly, byly dobré a byla šance je proměnit. Bohužel se tak nestalo, proto utkání skončilo 0:0. Sestava: Šícha, Machala A., Zalubil, Horák, Galuška, Zálešák, Kukla, Dohnal, Machala O., Machala M., Hančík", vrací se k nedělnímu souboji s Boršicemi v Ostrořské Lhotě fotbaloví činovníci TJ Spartak Hluk na svých webových stránkách.

Na penalty vyhráli hosté

Na penalty vyhráli hosté 4:3



Ohlasy k zápasu


Spartak Hluk
web Hluku: Vyrovnané utkání musely rozhodnout až pokutové kopy a v nich uspěli hosté.

SK Boršice
web Boršic: Dva body jsou velmi cenné a mohou nám pomoci v cestě za záchranou.



Sestavy


Spartak Hluk
Z. Šicha [-] - Z. Horák [-] , A. Machala [-] - R. Zálešák [-] , J. Dohnal [-] , M. Galuška [-] - M. Machala [-] , D. Hančík [-] - O. Machala [-] , M. Kukla [-] , M. Zalubil [-]

SK Boršice
R. Janečka [-] - M. Bělaška [-] , O. Večeřa [-] , M. Bartošík [-] , J. Růžička [-] (82. L. Krsička [-] ) , T. Ohnutek [-] , M. Březina [-] , P. Filipský [-] , M. Cigoš [-] , L. Malý [-] , F. Konečný [-] (66. E. Trlida [-] )

ŽK: 89. D. Hančík - 63. F. Konečný , 76. L. Malý .
Hráči zápasu: R. Zálešák - M. Bělaška .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: SCHNÜRMACHER Filip - ZICHÁČEK Martin, POSPÍŠIL Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Zdeněk Jirsák
Tip experta: remíza

Boršice v Hluku bod uhrají

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza