Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 16:30

22.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevšová v domácím prostředí deklasovala Bystřici pod Hostýnem


Branky


8. T. Mikš , 10. V. Tomšů , 19. V. Tomšů (p.) , 36. S. Beňo , 65. V. Tomšů , 70. M. Mujkoš , 79. S. Beňo - 47. D. Ondroušek
6

Do Nevšové zavítali fotbalisté z Bystřice pod Hostýnem a začátek zápasu je zastihl v nedbalkách. Již v v osmé minutě se trefil domácí mladíček Mikš a zanedlouho přidal další dvě branky kanonýr Tomšů. Domácí do půle udeřili ještě po čtvrté. Kanonáda Nevšové pokračovala i po přestávce a hosté nakonec odjíždějí pod Hostýn s krutým debaklem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek nasázel v první půli čtyři branky

"Hned v úvodu zápasu se nám podařilo skórovat, kdy se už v osmé minutě trefil Tomáš Mikš. Následně za dvě minuty nato zvýšil naše vedení Vašek Tomšů. Hosté byli zaskočeni vývojem utkání a snažili se kontrovat, ale bez efektu. Byli jsme lepším týmem, naše přechody dělaly Bystřici problémy. Po jednom z průniků byl ve vápně faulován Milan Mujkoš a nařízen pokutový kop, který Vašek Tomšů proměnil a zvýšil naše vedení na 3-0. V závěru první půle po rohovém kopu pak Svaťa Beňo upravil poločasový výsledek na 4-0. Do kabin tak odcházeli domácí s čtyřbrankovým náskokem", hodnotí první dějství fotbaloví činovníci z Nevšové.

Brankostroj domácích pokračoval i po přestávce

"Druhé půle začala náporem hostí z Bystřice pod Hostýnem, polevili jsme a soupeř hned v úvodu skóroval. Snažil se zápas zdramatizovat, ale naše obrana byla pozorná. Po jednom z přechodů našel Roman Vašička přesně Vaška Tomšů a ten zvýšil na 5-1, kdy zkompletoval svůj hattrick. I nadále jsme v utkání dominovali, kdy přidal další branku po samostatném průniku Milan Mujkoš a následně pak po trestném kopu se trefil v zápase podruhé Svaťa Beňo. Utkání nám vyšlo ve všech směrech a hráči zaslouží pochvalu za předvedený kolektivní výkon. Vysoká výhra s Bystřicí pod Hostýnem má určitě svoji cenu", viděli průběh utkání funkcionáři nevšovského klubu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Zápas nám vyšel ve všech směrech. Hrál se pohledný, kombinační fotbal z naší strany, korunovaný sedmi brankami. Za předvedený výkon zaslouží všichni hráči pochvalu.

FK Bystřice pod Hostýnem
web Bystřice pod Hostýnem: Utkání jsme nezvládli a odjíždíme s debaklem.



Sestavy


TJ Sokol Nevšová
P. Vaculík [-] - R. Kvěťák [-] , S. Beňo [-] , M. Toman [-] , M. Kuric [-] , V. Tomšů [-] , T. Mikš [-] (43. M. Foltýn [-] ) , P. Minárik [-] (72. T. Juriga [-] ) , R. Vašička [-] (65. J. Fuksa [-] ) , M. Mujkoš [-] , R. Michálek [-]

FK Bystřice pod Hostýnem
D. Juřík [-] - M. Ulrych [-] , J. Burda [-] (46. M. Kubík [-] ) , T. Navrátil [-] , D. Krajcar [-] (53. P. Křížek [-] ) , J. Juráň [-] , D. Ondroušek [-] , Š. Bartoň [-] (72. D. Trnčík [-] ) , P. Železný [-] , M. Tureček [-] , M. Kušík [-]

ŽK: 85. R. Michálek , 87. M. Mujkoš , 90. M. Kuric - 76. T. Navrátil , 78. M. Tureček , 80. J. Juráň .
Hráči zápasu: S. Beňo , V. Tomšů - M. Tureček .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: NOVÁK Radek - ŠEVČÍK Igor, BARTOŇ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Zdeněk Jirsák
Tip experta: výhra domácích

Nevšová v domácím prostředí Bystřici přehraje

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích