4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 16:30

21.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice pod Hostýnem i v deseti rozstřílela Hluk


Branky


7

Fotbalisté ze slováckého Hluku zavítali pod Hostýn, ale zde jim pšenka vůbec nekvetla. Hosté se sice ujali po dvaceti minutách vedení, ale to mělo jepičí život. O minutu později totiž domácí vyrovnali. Bystřičané navíc dali branku před odchodem do šatny. V 51.minutě hry byl vyloučen domácím Juhás, hosté ale přesilovku nevyužili. V závěru jim zasadil dvě rány ještě David Krajcar a zkompletoval svůj hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do vedení

Ida Olšová, sekretář Bystřice p. H.: „Od začátku byli lepším mužstvem, svého soupeře přehrávali, ale do vedení se ve 20. minutě dostali překvapivě hosté, kteří z ojedinělé akce po chybě obrany skórovali. Naši hráči odpověděli vzápětí, kdy po rohovém kopu hlavičkou Krajcara vyrovnali a do poločasu zvýšil Bartoň krásnou střelou z přímého kopu. Ve druhé půli , kdy pokračovala převaha našeho týmu, byl v 50. minutě vyloučen bystřický kapitán Juhás za zbytečný faul uprostřed hřiště. Hosté chtěli využít hry proti deseti k vyrovnání, zlepšili svou hru, ale branku soupeře neohrozili. Naopak v 83. minutě po akci Ulrycha s Krajcarem byl Krajcar faulován v pokutovém území a nařízenou penaltu sám proměnil. Poslední slovo měl opět David Krajcar, který po samostatné akci vstřelil svůj třetí gól v zápase a upravil výsledek na konečných 4:1.“

Domácí v závěru pečetili výhru

Z webu TJ Spartak Hluk:

 

V sobotu 4.5.2019 zajíždělo hlucké áčko do Bystřice p. H. Bohužel přišla další porážka v poměru 4:1. Začali jsme dobře. V 19. minutě dostal do pokutového území dobrou přihrávka Horníček a vstřelil první branku a vedli jsme nadějně 1:0. Co to pomůže, když hned z protiútoku kopali domácí roh a David Krajcar hlavou srovnal na 1:1. Ve 39. minutě kopal přímý kop Bartoň a velmi šikovnou střelou do růžku naší branky dal na 2:1. Ve druhém poločase jsme drželi tento stav až do 83. minuty, kdy po faulu v pokutovém území kopali domácí pokutový kop, který David Krajcar proměnil na 3:1. Neuplynuly ani dvě minuty, kdy se Krajcar uvolnil od našich obránců a dovršil tak domácí vítězství na 4:1. Z Bystřice pod Hostýnem tak odjíždíme s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


FK Bystřice pod Hostýnem
web Bystřice p/H: Po vysokém vítězství v dohrávce v Morkovicích chtěli kluci i doma potvrdit zlepšenou formu, což se nám nakonec i podařilo.

Spartak Hluk
web Hluku: Utkání jsme nezvládli podle našich představ a tři body bere domácí tým.



Sestavy


FK Bystřice pod Hostýnem
D. Juřík [-] - L. Juhas [-] , J. Burda [-] (75. M. Ulrych [-] ) , D. Krajcar [-] (87. P. Křížek [-] ) , M. Kubík [-] (61. T. Navrátil [-] ) , J. Juráň [-] , D. Ondroušek [-] , Š. Bartoň [-] , P. Železný [-] , M. Tureček [-] , M. Kušík [-]

Spartak Hluk
L. David [-] - A. Machala [-] , Z. Horák [-] - E. Horníček [-] , M. Galuška [-] , R. Zálešák [-] - M. Machala [-] (84. D. Bílek [-] ) , D. Hančík [-] - M. Kukla [-] , O. Machala [-] , R. Otrusiník [-] (59. K. Kroupa [-] )

ŽK: 83. Z. Horák , 85. K. Kroupa . ČK: 51. L. Juhas .
Hráči zápasu: D. Krajcar , Š. Bartoň - E. Horníček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KOTAČKA Rostislav - SCHNÜRMACHER Filip, ZPĚVÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Milan Dokoupil
Tip experta: remíza

Oba týmy se rozejdou smírně

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích