1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 16:30

21.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skaštice ve šlágru kola vyhrály v Brumově


Branky


7

V Brumově se hrál v sobotu odpoledne magnet kola a domácí tým přivítal celek ze Skaštic. Hosté se na Valašsku představili ve velmi dobrém světle a v první půli dali jednu branku. Domácí však těsně před odchodem do kabin neproměnili penaltu. Ve druhém poločasu hosté navýšili svůj náskok, domácí ale dokázali snížit. Nejlepší střelec soutěže Zdeněk Konečník pak dal výsledku definitivní podobu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit jednu branku

"Na hostujících hráčích se náročný program z posledních dní příliš neprojevil. Do utkání vstoupili aktivně a už ve 3. minutě hry se objevil za domácí obranou Konečník, který už napřahoval ke střele, ale domácí obránce ho přidržel a zakončení mu znemožnil. Píšťalka rozhodčího ale zůstala němá. Skaštice i nadále zatápěly domácím a to hlavně svými rychlými křídelními akcemi. Ovšem vždy chyběla lepší finální přihrávka. Postupem času se do hry dostali i domácí. Po nedorozumění v hostující obraně se ke střele dostal domácí záložník, ale jeho křižná střela proletěla kolem pravé tyče do zámezí. Z levé strany to zkoušel Naňák, ale ani jeho pokus se do brány nevešel. Brumov hrál jednoduchý fotbal a spoléhal hlavně na standardní situace. Nepříjemné pro hosty byly hlavně dlouhé auty zahrávané Juřicou. Paradoxně se ale Skašticím dařilo tyto situace zdárně vyřešit a navíc ještě přejít do protiútoku. Domácí tyto výpady nedokázali zachytávat a tak bylo rušno převážně před jejich bránou. Skaštice cítily, že jsou blízko vedoucí brance. A ta brzy přišla. ZAVADIL si navedl míč na střed hřiště a tvrdou střelou propálil domácího brankáře. Brumov měl vynikající příležitost na vyrovnání ve 40. minutě. Po faulu na domácího útočníka byl správně nařízen pokutový kop. Jeho exekuci si vzal na starost Naňák. Ale vsadil spíše na razanci než na přesnost a gólman Večeřa dokázal jeho střelu vykopnout na roh", hodnotí duel fotbaloví činovníci TJ Skaštice.

Domácí utkání ještě zdramatizovali

"Druhý poločas odstartovali lépe hosté a dostali se do dvoubrankového vedení. Gojš se ladně protáhl kolem svého strážce a naservíroval míč před poloprázdnou bránu pro SOVU. Ten jen uklidil míč sítě. Brumov se ale nevzdal a brzy se dočkal kontaktní branky. Chovanec proběhl po levé straně a před bránou našel volného NOVÁKA, který obstřelil brankáře Večeřu. Ale Skaštice domácí příliš nadechnout nenechaly. Bubla potáhl míč a krásným pasem za obranu našel v náběhu KONEČNÍKA, který přehodil brankáře domácích. Brumov se snažil o vstřelení další branky, která by je dostala zpět více do hry. Ale hostující hráči byli na jejich hru připraveni a s většinou dlouhých míčů si poradili. Zbytek vyřešil brankář Večeřa. Ten musel předvést své umění při tvrdé střele Juřici. Velkou možnost na skórování měl hostující Konečník, který běžel z poloviny hřiště sám na brankáře, ale svůj nápad s jeho přehozením technicky nezvládl. I tak si ale Skaštice své vedení pohlídaly a i nadále se drží v čele soutěže", vrací se k druhé půli skaštičtí funkcionáři na svém webu.



Ohlasy k zápasu


FC Brumov
web Brumova: Hosté se u nás představili ve velmi dobrém světle a připisují tři body.

TJ Skaštice
web TJ Skaštice: Za 7 dní odehrálo naše A mužstvo tři velmi náročné zápasy. A všechny dopadly stejně. A to výhrou TJ Skaštice. Po středečním postupu do finále Poháru hejtmana si naši hráči poradili i s doposud třetím týmem soutěže Brumovem. V tomto zápase se blýskl brankář Večeřa, který zneškodnil domácím pokutový kop.



Sestavy


FC Brumov
T. Pjajko [-] - T. Kolouch [-] , M. Chovanec [-] (84. J. Búbela [-] ) - M. Novák [-] , P. Naňák [-] (77. M. Kubiš [-] ) , D. Juřica [-] - L. Křivánek [-] - D. Řehák [-] , D. Kocourek [-] , P. Vlček [-] , M. Beno [-]

TJ Skaštice
R. Večeřa [-] - Z. Konečník [-] , J. Gojš [-] (90. J. Stýblo [-] ) , R. Vymětal [-] (76. T. Batík [-] ) , O. Zavadil [-] , M. Janalík [-] , A. Sova [-] (84. M. Ančinec [-] ) , T. Motal [-] , L. Bubla [-] , R. Frýdl [-] , L. Batík [-]

ŽK: 32. D. Juřica , 90. P. Vlček .
Hráči zápasu: D. Juřica - O. Zavadil , L. Batík .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Gloser Jan - STODŮLKA René, MIČKAL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Milan Dokoupil
Tip experta: remíza

Zápas Brumova a Skaštic bude remízový

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů